There are no ads, please add some


Extra plekken in SV Ajax-bussen naar Luik

1116standaardluik-ajax

De SV Ajax meldt dat het gelukt is toch nog een aantal extra plekken te regelen voor de uitwedstrijd tegen Standard Luik! Het gaat om stoelen in bussen van de SV die vertrekken vanaf alternatieve opstapplaatsen in Nederland (in Zwolle, Roermond, Den Bosch en Bergen op Zoom). De wedstrijd tegen Standard Luik is zo goed als uitverkocht voor Ajaxsupporters. Vanaf afgelopen zaterdag kon je je inschrijven voor een busrit naar Luik vanaf een van de alternatieve opstapplekken in Nederland. Binnen een mum van tijd zaten deze bussen vol.

De Supportersvereniging Ajax heeft in overleg met de busmaatschappij op een aantal locaties grotere bussen in kunnen zetten. In Bergen op Zoom zelfs een extra bus. Vanaf woensdagavond 16 november (vanavond dus) om 20.00 uur kun je je inschrijven voor een van de resterende stoelen in de bus.

Houd je relatienummer van de (seizoen)clubcard bij de hand en meld je hier aan.


Gerelateerde posts

14 reacties

      1. De seijs

        Nee ik ga niet naar uitwedstrijden. Maar je kan wel na gaan wat daar gaat gebeuren toch. (lekker stoer toch)😕

Reageren is niet mogelijk.