There are no ads, please add some


‘Kluivert wilde Ajax helpen met transfer Bailey’

leon_bailey

Volgens KRC Genk-directeur Dimitri De Condé was Paris Saint-Germain in de markt voor aanvaller Leon Bailey en speelde Patrick Kluivert, die tegenwoordig in dienst is bij de Paris Saint-Germain, daarin een rol. Ajax zat afgelopen zomer lange tijd achter Bailey aan, maar uiteindelijk wilden de Amsterdammers niet voldoen aan de transfersom van twintig miljoen euro, aldus De Condé in gesprek met Sport/Foot Magazine. 

“Ajax heeft mij toen gebeld. En Patrick Kluivert ook. Hij wilde hem naar PSG halen en bij Ajax stallen. Maar ik word op zo’n moment nogal direct naar die clubs toe.” Het kamp-Bailey wilde in de zomer graag verkassen en diens vader en zaakwaarnemer liet meermaals weten dat Ajax een goede keuze zou zijn. “Toen riep iedereen: Nu wordt Genk nerveus. Ik voelde dat zo niet aan.”

Bron: Goal.com


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. jood84

  20 miljoen voor een jongen waarvan je niet zeker weet of het echt een topper word. het moet niet gekker worden

   1. jood84

    20 miljoen betalen om er hooguit 30miljoen dan voor te krijgen of lekker op de bank te laten zitten en later voor 10 miljoen verkopen 😂

    1. AJAX 2001

     de clubs betalen steeds meer voor spelers, dus in de tijd dat hij bij Ajax speelt zouden clubs misschien veel meer betalen, maar dat weet je natuurlijk nooit! maar Ajax heeft genoeg geld om een misstap te begaan.

     1. jood84

      aankoopbeleid bij Ajax is nooit het sterkste punt geweest, dus 20 miljoen investeren in een gokje lijkt me dan niet zo slim. kunnen ze het geld beter aan mij geven en dan zal ik in het casino alles op rood voor ze zetten 😂

  1. Remco425

   Bayern betaalde 45M voor een jongen waarvan je toen nog niet wist of hij het ging redden.

   1. jood84

    Ja en hoeveel omzet geeft Bayern elk jaar en wat heeft Ajax elk jaar? de Duitse competitie verdient wel een berg meer dan onze Mickey mouse conpetitie

    1. Remco425

     Het is dan ook meer dan het dubbele. 45M blijft ook voor een club als Bayern een groot risico. Het is geen Engeland waar ze van hekkigheid niet meer weten wat ze met het geld moeten. Ik zeg niet dat 20M niet teveel is, maar zo’n rusico zou ook Ajax een keer kunnen opvangen.

     1. jood84

      ik snap je heel goed remco425. tuurlijk moet je soms een gokje wagen. Maar misschien nog even iets meer geld bij elkaar sparen zodat je een goede basis heb om vaker een gokje te nemen 😉 maar ik kan niets anders zeggen dan:je heb gelijk!

 2. -buitenkantje rechts-

  Was een welkome versterking geweest..
  Op deze manier komt Ajax ook in aanmerking voor een (potentiële) topper. Goed dat we als Ajax overal onze oud-spelers in bestuur en directies van andere clubs plaatsnemen.. Patrick is daar een voorbeeld van.. Blijft toch in belang van ook Ajax denken.

  1. Remco425

   Inderdaad br, sommigen vinden dit nieuws niet relevant, maar ik vind dit toch wel fijn om te lezen. Kan ons in de toekomst ook nog helpen.

   1. Indojood

    Ik neem aan dat je mij bedoelt maar dit valt in de categorie “wat als”. Irrelevant. Ik heb niets gezegd over Kluivert’s betrokkenheid bij Ajax.

     1. Remco425

      Hahaha maar het is wel zo. Ik wilde niet op de man spelen, daarom reageerde ik ook niet direct op jouw bericht, want wat ik schreef geldt voor vele reacties hier. Ik had ook het woord lulverhaal kunnen gebruiken, maar ik vond relevant meer bij mij passen.

 3. Jimmy1971

  Terecht dat Kluivert dan ook aan Ajax denkt , door de kans te grijpen en krijgen bij Ajax , is hij zo binnen gelopen !

 4. Bossa

  Wat ik van hem gezien zeker een interessante speler voor Ajax, geeft je direct een kwaliteitsinjectie. Al is 20 miljoen wel veel. Deze winter Bazoer voor 15 miljoen verkopen en Bailey ruilen voor El Ghazi en Gudelj.

 5. KBouter

  Volgens mij was zijn transfer waarde van de zomer 14 mio en hij trok zichzelf terug toen Ajax die zepert kreeg van Rostov en geen CL haalde.

  Of heb ik het nu helemaal mis?

 6. JohnDoe77

  Lekker relevant allemaal! Zo zijn er honderden verhalen over spelers die bijna ergens waren aangetrokken maar toch net niet. So be it, en nu? We hebben een kwalitatief prima selectie (op lb positie na) en daarmee zijn we nog in de race voor drie prijzen!

Reageren is niet mogelijk.