There are no ads, please add some


Dolberg keert met gekneusde voet terug bij Ajax

0726ajax-paok_dolberg

Kasper Dolberg heeft maandag een kneuzing aan zijn voet opgelopen tijdens de training met het nationale elftal van Denemarken. Hierdoor kwam Dolberg vanavond niet in actie tijdens de vriendschappelijke interland tegen Tsjechië. Volgens De Telegraaf heeft Dolberg ´slechts´ een kneuzing opgelopen aan zijn voet en zal nader onderzoek bij Ajax uitwijzen of de spits aankomende zondag inzetbaar is voor de thuiswedstrijd tegen NEC. 

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

39 reacties

   1. De Ajacied

    Ja tis niet altijd top voor de clubs als de jongens interlands spelen
    Hoop op een spoedig herstel van Dolberg
    Succes Kasper
    ❌❌❌

  1. jood84

   kneuzen is niet zo erg. laat Cassierra dan maar een keertje 90min voetballen. moet toch ook wel een balletje kunnen schieten lijkt me😎

    1. marcussboss

     ooww ik zie dat de grap al gemaakt was 😂😂 ben toch niet de enige met het idee😂😂😂

   1. BobbyHaarms

    Goed idee Jood84. Maar zoals ik al eerder zei, er wordt roofbouw gepleegd op Dolberg en vroeg of laat gaat dat fout. Althans, die indruk krijg ik wel. Heerlijk dat het allemaal zo snel gaat voor Kasper maar we hebben hem hard nodig de komende maanden, dus af en toe rust is zeker geen overbodige luxe.

    1. Litmanen

     Daarom was ik niet zo blij met zijn selectie. Die jongen is met de Kerst al overbelast.
     Ajax betaalt hem. Ik zou hem een beetje in bescherming nemen.

    2. Remco425

     Idd Bobby dat roep ik ook al vanaf het begin. Het gaat allemaal goed tot het verkeerd gaat en dan ben je te laat. Daarom komend weekende sowieso geen beroep op jem doen en zoals Jood84 opperde, Cassierra maar even erin. Die hebben we ook niet voor niets en heeft ook al laten zien best aardig te kunnen scoren. Die 2 zouden wat vaker afgewisseld moeten worden.

     1. BobbyHaarms

      Absoluut Remco. De komende wedstrijd is thuis tegen NEC. Prima tegenstander voor Cassierra om te laten zien dat hij een uitstekende vervanger is voor Dolberg en om zich te laten zien. Hoogste tijd voor wat rust, en dit geldt binnenkort ook voor Sanchez lijkt mij. Die jongen speelt al maandenlang onafgebroken.

     2. Remco425

      Van Sanchez roep ik het ook al vanaf het begin. Die heeft geen zomerstop gehad. Die had na het winnen van de Copa Libertadores eerst op vakantie gestuurd moeten worden.

     3. BobbyHaarms

      Absoluut. Des te knapper vind ik het dat hij zich zo fantastisch profileert. Ajax heeft goud in handen met deze jongen maar moet wel oppassen dat hij niet overbelast raakt..

     4. Remco425

      Het is pas november hè, het moment van de vermoeidheid en als we niet oppassen de daarop volgende blessures volgen meestal in december. Kan hij revalideren in de winterstop ipv zijn rust pakken.

  1. jood84

   kneuzen is niet zo erg hè. En een wedstrijdje missen voor kasper is soms ook wel verstandig.

 1. KBouter

  Hopelijk niet te erg, tegen Nec kan een ander wel spelen, dan krijgt zijn voet extra rust. Al Ghazi in de spits? 😁

 2. Dagrump

  Echt balen voor hem en voor ons!! Hopelijk herstelt hij snel zonder al te veel last en komt dolberg nog sterker terug! Beterschap !!

 3. AFCA my World

  Altijd die klote interlands , hoe vaak komt er een speler geblesseerd terug,een paar voorbeelden Robben Strootman en Milik ! Oke deze horen/hoorden bij Ajax maar zijn wel grote spelers die in interlandperiode geblesseerd terug kwamen !

  1. Amsterdamse Hagenees

   Kan op de training in Amsterdam ook gebeuren hoor of in een oefenpotje tegen 3-hoog achter. Als ze geen interlands spelen blijven ze nietvstil op de bank zitten.

  1. BobbyHaarms

   Prima. Mag ie in de rust met een wortel in zijn reet op de middenstip staan om een kwartier lang uitgefloten te worden 😂

 4. Geroldkohlen

  pfff had gehoopt dat hij heel terug kwam, tegen nec moet het ook met cassiera lukken lijkt mij!

 5. JohnDoe77

  Daar zat Cassiera op te wachten! We weten nu een beetje wat Dolberg kan, nu kan ook hij het laten zien! Tegen NEC is een mooie kans voor hem! Sterkte Dolberg en Succes Cassiera!!

 6. jojo123

  Jammer, gelukkig maar een kneuzing, dan is ie er volgende week weer. Cassiera in de spits ?

 7. Michielafca

  Zeker die vriendschappelijke interlands afschaffen. Het is dat Kasper een Deen is en er misschien nog hoop is, maar dat Nederlands elftal mogen ze van mij uberhaupt wel afschaffen. Is een kansloos project en iedereen valt geblesseerd uit…

 8. Jimmy1971

  Geeft weer een kans aan andere spelers om zich in het eerste te profileren , is alleen maar goed , zo is het met Dolberg ook gegaan ( transfer Milik ) ..

Reageren is niet mogelijk.