There are no ads, please add some


Kale en Kokkie teleurgesteld in Gudelj (Incl video)

0912kaleenkokkie

Er is veel gebeurd deze week bij Ajax. Een mooie overwinning op Celta de Vigo maar ook de perikelen rond Nemanja Gudelj en Riechedley Bazoer houden Ajacieden Kale & Kokkie bezig.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

13 reacties

  1. koote207

   Instelling van lik mijn … moet je eens op de werkvloer doen…”sorry baas” ik kan het niet opbrengen om mijn werk te doen.?!?!? 👊aan het werk en je bek houden, en anders👋👋👋👋maar voor eigen rekening!

   1. Litmanen

    Hier snaot niemand blijkbaar hoe het echt zit. De zaakwaarnemer van Gudelj heeft al een nieuwe club voor hem. Hoe breng je de transfersom naar beneden? Door een conflict uit te lokken waardoor Overmars zou zeggen: rot maar op dan zijn we van je af en verdienen we nog iets.

    Ajax zou hier ook de Boilesen tacktiek gaan herhalen. We vangen geen cent, maar zijn carriere is kapot.

    Ik ga voor het laatste.

 1. Iceman

  Ja dit het bewijs dat er tegenwoodig geen hard werkende mensen zijn als vroeger. Het nu zo snel mogelijk geld verdienen en zo veel mogelijk in een korte tijd maar een beetje hard werken nee hoor vergeet het maar.. ben benieuwd wie de volgende is bij Ajax die begint te zeuren over zijn reserve rol.

  1. boysammy1

   Sorry hoor, maar ik snap jou niet echt, ” Er zijn geen hardewerkende spelers meer ” & ” Zo snel mogelijk geld verdienen ” sorry hoor, maar hij is boos omdat hij op de bank zit, natuurlijk is deze reactie van Neno niet goed, maar die 2 zinnen passen niet echt. Hij is boos omdat hij op de bank zit, dus hij doet het sws niet voor het geld, ik snap deze reactie niet echt..

 2. JohnDoe77

  Hij is terecht boos dat hij op de bank zit, dat siert hem. Maar er niet mee om kunnen gaan is wel zwak, het team heeft hem nu nodig in de reserve rol, dat bevalt hem niet en dan kan hij het niet opbrengen? Beste conclusie over geld; hij krijgt betaald om te doen wat de coach van hem verlangt. Is hij de beste in de training, staat hij echt wel in het team! Van Klaassen kun je zeggen dat hij net zo uit vorm is, maar die loopt een maraton achter de tegenstander aan en is veelal belangrijk/beslissend geweest. Dat kun je van Nemanja niet zeggen! Dus stop met piepen en laat zien dat je erin hoort! En kun je je niet motiveren als je op de bank zit, schenk dan je salaris naar een goed doel! Stop bitching and play!

 3. Iceman

  Oke ik snap jou reactie niet maar goed het gaat er bij mij om dat je kop moet houden als speler en als spelers een keertje op de bank moeten plaats nemen. Want ze worden dik vet betaalt om alleen een beetje behoorlijk te voetballen maar nee we gaan gelijk zeiken als we een keertje er naast zitten.

 4. Jimmy1971

  Hij en zijn zaakwaarnemer spelen dit spel alleen maar om in de winterstop snel weg te komen ! Hij ziet dat er ( zeker met de nieuwe talenten ) voor hem geen toekomst meer bij Ajax is. Had alleen sjieker geweest als hij dit gewoon aan Overmars en Bosz had uitgelegd , dit hadden ze echt wel begrepen , en dan had dit niet ten koste van de transfersom hoeven gaan ..

Reageren is niet mogelijk.