There are no ads, please add some


Traoré en Ziyech melden zich af voor interlands

1106az-ajax_traore_ziyech

Bertrand Traoré en Hakim Ziyech hebben zich afgemeld voor de interlands van hun land. Ziyech heeft teveel last van een wond aan zijn knie en liet zich in de wedstrijd tegen AZ dan ook vervangen. Ook Bertand Traoré kampt met een blessure en heeft last van zijn voet waardoor hij heeft bedankt voor de wedstrijd tussen Burkina Faso en de Kaapverdische Eilanden. Ziyech mist door de blessure het WK-kwalificatieduel van Marokko tegen Ivoorkust en de vriendschappelijke wedstrijd tegen Togo.

Bron: AD


Gerelateerde posts

36 reacties

    1. HURBIE

     Gelukkig moet er niet aan denken om Ziyech te missen
     Alleen moet hij zijn een andere kleur geven
     Lijkt nu op de TV veel op Klaassen

   1. De Ajacied

    Ja lekker in Amsterdam herstellen bij je club,
    Beterschap en hopelijk tegen NEC weer van de partij, in ieder geval Ziyech hoop ik
    ❌❌❌

 1. FrankiC

  Nu nog afmelden voor de Afrika Cup, zodat we met gerust hart na de winterstop de prijzen kunnen veiligstellen!

 2. Iceman

  Jammer voor die Jongens en hun Land, maar ik denk dat het heel verstandig is om nu niet te spelen even rust goed herstellen en dan hopelijk weer fit tegen N.E.C. Knallen we gaan voor de kop in de Eredivisie pas maar op kakkie’s we komen eraan.

  1. FrankiC

   En…. Traoré speelt dan tegen de slechtste back ‘by far’ van het Nederlandse betaalde voetbal: Dyrestam (NEC). Kan Bertrand zijn klasse etaleren.

    1. FrankiC

     Het verschil tussen Haps (beste RB) en Dyrestam (slechtste RB) is inderdaad groot. Maar het verschil met Traoré nu en Traoré in goede doen is ook mega. Even vertrouwen houden De Seijs, gewoon laten staan.

 3. Indojood

  Even een positieve noot. Ondanks dat het team nog instabiel is en hier en daar hiaten vertoont, hebben we deze keer de traditionele oktober dip weten te vermijden.

 4. ajaxpers

  Veltman laat indirect maar duidelijk weten waar het pijnpunt ligt. Een trainer die uit onmacht paniekerig reageert en daardoo de spelers slachtoffert. Nogmaals een voetballer hoeft geen ideale schoonzoon zijn.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Weet je wat de oplossing is Ajaxpers…..let op het is een onverwachte …….. PB er uit en FdB terug. Per direct. Maar wel stilhouden hoor, echt niet verder vertellen.

 5. EugAjax

  Ja als ze geblesseerd zijn is dit het beste. Ik zou wachten tot ze weer goed hersteld zijn. Volgende tegenstander is NEC en dan kan je evt bij twijfel ze niet selecteren en dan spelen met Nouri op middenveld ipv Ziyech, Schone op rechtsbuiten ipv Traore (omdat Cerny wsl dan ook nog geblesseerd is) en dan Riedewald op 6. Dan moet Ajax ook winnen van NEC. Maar als ze dan weer beter zijn ja dan natuurlijk op volle sterkte

   1. BobbyHaarms

    Mee eens, Schöne is een verademing (al wisten we natuurlijk al hoe goed hij is voor dit Ajax). Op rechtsbuiten werkt hij ook hard maar heeft het nihil tot totaal geen rendement. Lekker op het middenveld houden!

    1. Amsterdamse Hagenees

     Klopt als Schone ergens geen rendement heeft gehad is het wel op rechtsbuiten. Dat heeft hem toen ook zijn basisplaats gekost.

Reageren is niet mogelijk.