There are no ads, please add some


Zaterdag opnieuw werkzaamheden rondom Amsterdam

0109bussen_arena

Ajax speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en zoals gewoonlijk zijn er door Rijkswaterstaat en Prorail uitgerekend op deze dag weer werkzaamheden rondom Amsterdam ingepland. Het betreft dit keer de A1 vanuit de richting Amersfoort waar vanaf vrijdag 23 september 21.00 uur tot maandag 26 september 5.00 uur werkzaamheden zullen plaatsvinden. Op deze route dient men rekening te houden met een vertraging van minimaal een uur. Ook de treinreizigers ontkomen dit weekend opnieuw niet aan wat vertraging. Tussen Schiphol en Amsterdam Bijlmer Arena rijden geen treinen en dienen reizigers gebruik te maken van de ingezette bussen. Voor mensen die met de auto gaan check de website van Rijkswaterstaat en voor de treinreizigers onder ons is er natuurlijk de reisplanner van de NS. Ajax – PEC Zwolle begint aanstaande zaterdag om 19:45 uur.

Bron: Rijkswaterstaat


Gerelateerde posts

37 reacties

     1. De seijs

      Na meerdere keren van imojc mij weer voor gek te zetten. Moet ik dan helaas ook maar weer beginnen.

     2. In memory of Johan Cruijff

      Widi, heb jij gelezen dat ik iemand voor gek heb gezet? Ben de netheid zelve de laatste dagen 🙂 Vrijwel alleen maar zalvende woorden. Ben zelfs al aantal dagen niet meer in Assendelft geweest. Maar wees gerust allen, het zijn af en toe korte oprispingen. Geen Cornation Street of Peyton Place meer.

     3. Widi

      Af en toe een plaagstootje nadat SS het zelf te bont had gemaakt. Meer niet….. Wat zul je opgeknapt zijn van een paar dagen zonder Assendelft ??

     4. Widi

      7,2 km. Lijkt me een goede straf voor overtredingen op dit forum: de dorpstraat heen en weer aflopen.

     5. De seijs

      Widi jij was er toch zo op tegen. Jij kwam hier weer op het forum omdat hè het niet aan kon zien. Zegt dus genoeg over jou, jij bent zo onbetrouwbaar als de neten. En ga zo niet lopen huilen hier als ik voor jou te ver ga.

     6. De seijs

      Hij begint weer dit is alweer de 3e keer ofzo. Normaal gesproken ga ik na de eerst ook beginnen. Maar omdat er mensen het hier niet meer konden waarderen ben ik ermee opgehouden. En ja nu hij alweer voor de 3e bezig is hier moet ik dan ook maar mee doen. Want er is hier dus niemand die hem een halt toe roept.

     7. De seijs

      Jij had het over pannenkoek. Ik zij dat je dat niet kan zeggen want daar krijg je een stadion verbod voor. Ik waarschuwde je er nog voor. En aangezien dat jij tegen schelde bent. Moest ik je dat even zeggen ja.

     8. Widi

      Je gaat niet in op de voetbalkantine? Pannekoek is een typisch Amsterdams gematigd scheldwoord. Ik riep dat tegen Bosz. Het was bedoeld als een verwijzing naar de supporter die het ooit tegen van Basten riep. Wat jij doet, is mensen op dit forum op niet gematigde toon uitschelden. Veel plezier met de wedstrijd zometeen.

     9. Ajax1958

      Ik moet eerlijk zeggen, (dat ik er zelf laatst terrecht al op gewezen was), als je te lang op deze app aanwezig bent je Nederlands zienderogen achteruit gaat.

 1. f-side64

  uiteraard weer werkzaam heden als ajax thuis speelt waarom lees ik nooit over werkzaam heden rond het 010 en 040 stadion in het weekend

  1. Amoebe

   Wat een calimero gedrag weer!

   Wees blij dat er overal onderhoud word gepleegd!

   Rondom amsterdam worden wegen intensief gebruikt en moeten dus regelmatig worden onderhouden e.d!

   En echt….in rotterdam werken ze ook aan de weg….het is geen complot tegen ajax.

 2. Michel6172

  Ja jongens, het complot tegen Ajax is begonnen, eerst nemen ze Peter Bosz aan en nu dit. ?????????? Kom op hey!!!! ?????? waar gewerkt moet worden moet gewerkt worden.

 3. In memory of Johan Cruijff

  Bij 010 en 040 zijn alleen maar zandpaden voor paard en wagen. Vandaar fside

Reageren is niet mogelijk.