There are no ads, please add some


AD: ‘Raiola kan bom laten barsten bij Ajax, hoe lang gaat dit nog goed’

0828goahead-ajax_bazoer_elghazi_tete

Ajax is een tikkende tijdbom en de vraag is wanneer de ontploffing zal plaatsvinden nu trainer Peter Bosz drie sterkhouders wekelijks op de bank zet en ook een lading van kritiek krijgt te verwerken over zijn opstelling waarin volgens velen de logica compleet ontbreekt. Volgens het AD is Ajax een tikkende tijdbom die op exploderen staat.

Anwar El Ghazi, Riechedly Bazoer en Kenny Tete zijn het slachtoffer van de tactiek van trainer Bosz en golden zij vorig seizoen nog als sterkhouders onder trainer Frank de Boer, inmiddels hebben zij hun basisplaats verloren en geeft Bosz de voorkeur aan Veltman, Gudelj en Riedewald. Hoe lang gaat dit nog goed, is de openingszin van het AD op woensdagmorgen. Bazoer lijkt de meeste klappen te moeten opvangen nadat hij tegen Panathinaikos op de tribune moest plaatsnemen lijkt hij nu ook nog eens voorbijgestreefd door Lasse Schone in de pikorde. Het is de vraag wanneer de spelers zich beginnen te roeren en kan Bosz deze spelers tevreden houden met een reserverol. De hele situatie lijkt koren op de molen voor zaakwaarnemer Mino Raiola die in de komende transferperiode genoeg aanknopingspunten zal vinden om Kenny Tete zal proberen onder te brengen bij een andere club.

Bron: AD


Gerelateerde posts

68 reacties

  1. jojocoolio

   Ik mag er waarschijnlijk niks over zeggen.. Ivm smaad en laster maar deze man is groot gemaakt door ajax en nu makt hij onze club kapot… Rioolbak bah

   1. De seijs

    Hahaha ja kijk uit er zit hier weer zoon verbeteraar tussen. Die komt waarschijnlijk nooit in een voetbal kantine.?? Is echt zoon suf kut.

    1. Litmanen

     Hoezo sterkmakers????? Ze zitten alle drie op de bank. En ik zie liever Schone in de basis dan Ghazi. Bovendien is dat een echte prof, die zeikt nooit.
     Ik zei hier gister al, je moet die drie mannetjes op de training zien, het chagrijn druipt er af, heel onvolwassen en vooral heel slecht voor hun eigen carriere.

     1. HURBIE

      Heeft niets met dit onderwerp te maken maar wat speelt en scoort onze
      Millik daar in Italië en het plezier en vreugde die hij uitstraalt geweldig
      Die uitstraling heb ik hem nog nooit zien hebben bij AJAX
      Kan je nagaan als je plezier in je spel en alles heb ,hoe dat werkt
      En dat is hetgene wat bij AJAX op het moment allemaal ontbreekt
      Ga zelf maar eens met tegenzin naar je werk

     2. Litmanen

      Hurbie, moet je nou alleen naar die foto bij deze topic kijken. De heren zijn allemaal miljonair dankzij Ajax!!!!
      Hou je bek en ga aan het werk. Ik gaf Schone als voorbeeld maar neem Sinkgraven, die werkt zich kapot en zit weer bij de eerste dertien, na een jaar van bankzitten en tribune. Dat is tenminste een prof!

     3. Widi

      Litmanen, ik zie 3 spelers die niet blij kijken terwijl ze op de bank zitten. Hun lichaamstaal laat zien dat ze er van balen. Alleen maar logisch toch? Zou pas gek zijn als ze zaten te lachen. We zullen zien wie van hen vanavond speelt en hoe ze spelen. Misschien pakt een van hen vanavond al zijn kans. Nogmaals: het AD is uit op verdeeldheid bij Ajax. Ik vind dat wij daar niet aan mee moeten werken.

     4. Litmanen

      Ga die gasten maar eens dagelijks bekijken, dan zie je die houding op foto’s dagelijks terug. Drie jongens die de mooiste baan van de wereld hebben.
      Heeft iemand hier dat wel door?

     5. Widi

      Ik heb al een tijdje geen training gezien. Dus dat weet ik gewoon niet. Maar ik weet wel dat zij niet zelf het artikel in het AD heb geschreven. Ze hebben een mooie baan. Verdienen veel geld. Desondanks balen ze dat ze niet spelen. En dat is juist goed. Ik hoop dat ze er op de juiste wijze mee omgaan.

     6. Ajax nr 1

      Ik denk dat jij gelijk heb Litmanen. Alleen al als je die pizzabakker als zaakwaarnemer heb dat zeg ook genoeg over een speler.

     7. dickst14

      Het is logisch dat ze niet blij zijn, maar zelfreflectie mag ook wel. Bazour speelde bv wel thuis in de basis tegen Willem 2 en liet constant zijn vent lopen.

     8. Widi

      Zelfreflectie is zeldzaam bij tieners en begin twintigers. Ik hoop dat ze vanavond alle 3 laten zien dat ze er in horen.

     9. Widi

      Daarom is het ook zo grappig dat die SS zegt dat ik wel nooit in een voetbalkantine geweest zal zijn. Ik kwam daar al toen hij niet eens geboren was.

     10. Remco425

      Precies Widi. Er van balen om op de bank te zitten, lijkt mij de juiste mentaliteit. En wat het AD betreft, ik snap niet dat hun nieuws nog op deze app verschijnt. Ze hebben het over die rioolrat, maar het AD zelf doet er alles aan om ook die bom bij Ajax te laten barsten. Ze pakken alleen grootst uit over Ajax als het in negatieve zin is. Dit artikel dus ook weer over 2 pagina’s. Nee ze noemen zichzelf een landelijk dagblad maar regionaler kan bijna niet. En daar moeten we zeker niet aan meedoen hier. Maar goed, ik heb het al vaker gezegd, de gemiddelde Ajax supporter hier gelooft eerder zo’n rioolkrant uit 010 dan de woorden rechtstreeks uit de mond van een Ajacied.

     11. HURBIE

      Litmanen Die gasten zijn inderdaad allemaal miljonair door AJAX maar dat komt ook omdat ze erg goed kunnen voetballen
      En daarom in de wolken gingen lopen ,nu zijn ze weer bij af,en moeten nu bewijzen dat ze een echte Prof zijn en zichzelf terug knokken naar de top

  2. AjaxKat

   Nee AD, Raiola maakt Ajax niet kapot. Dat gaan het TH en PB zelf doen. Lees Telegraaf maar over de opstelling vanavond… Sinkgraven als LVV en geen kansen voor eigen jeugdspelers… Dit seizoen is nu al gedoemd en plan Cruyff is nog nooit zo ver weg geweest. Dit is waarom ik van begin af aan tegen Bosz en Ziyech was. Goeie speler maar een knuppel in het hoenderhok. Kon je al mijlenver aan zien komen.

   1. Remco425

    Sinkgraven was uitgeroepen tot Man Of The Match. Hij deed het niet onaardig. Heerlijke pot gezien en debuut van De Ligt en Nouri. Nee, eigen jeugd krijgt inderdaad geen kans…

  3. Ajax1958

   Ajax moet spelers die deze pizzaboer als zaakwaarnemer hebben de laan uitsturen. Klaaaaaaaaaaarrrrrrrr.

   1. HURBIE

    Hij heeft het wel ver geschopt voor een Pizza Bakker
    Iedereen in de voetballerij kent hem wel
    Hij kan je club maken of breken
    Voor je het weet haalt hij je beste jeugdspelers weg

 1. Teuntje

  Kan zeggen wat je wilt, maar een kern van waarheid zit er wel in!
  Raiola staat hier wat mij betreft los van. Verder eens met het artike!

  1. KBouter

   Hoezo verder eens…Bazoer en Tete zijn of waren stijl uit vorm en is gewoon terecht dat ze dan ernaast staan.

   1. Teuntje

    KBouter ik denk wel degelijk dat het extreem rommelt bij onze club. Ik zie op dit moment geen enkele speler in vorm, echter wordt er slechts een klein deel van de selectie ‘gestraft’. Of het noemen van de discussie omtrent Peter Bosz terecht is, hoeven we het toch niet te hebben?

    1. BobbyHaarms

     Ok dat AD is natuurlijk een 010 krant, maar ze hebben wel degelijk een punt. Of desbetreffende spelers wel of niet in vorm zijn doet niet ter zake, in die zin dat ze er momenteel hoe dan ook naast staan terwijl ze vorig jaar allen basisspeler waren. Dat vreet aan zulke jonge gasten en reken maar dat die Raiola dit soort dingen aanpakt om ze lekker te maken voor een transfer. We hebben immers allemaal kunnen zien dat deze pannenkoek geld belangrijker vindt dan de carrière van deze spelers, zie Kishna.

    2. KBouter

     Dus met andere woorden…deze lichting spelers (steekhoudende) mogen we niet passeren als ze uit vorm zijn, want anders gast de zaakwaarnemer dreigen? Fuck Off!!

 2. Amoebe

  Ik denk dst ze afscheid moeten nemen van alle spelers die bij hem zitten en vanaf nu alle jeugdspelers moet laten tekenen dat ze niet met die man in zee mogen.

  Ik weet niet of dat wettelijk mogrlijk is maar anders blijft deze rat maar terugkomen.

  1. Remco425

   Die rat is nog niet teruggekomen, daar hoopt het AD alleen wel heel erg op. Maar ik heb hem nog niet gehoord. Hoe erg mijn hekel ook is aan hem, hij heeft nu nog geen onrust gestookt. Alleen het AD Adoet dat vooralsnog. En velen hier volgen die 010 krant maar wat graag.

 3. Ajaxslied

  Als hun vervangers nou de sterren van de hemel hadden gespeeld dan was het anders geweest.
  Maar jammer genoeg maken die fout op fout en mogen gewoon blijven staan. dan krijg je gezeik ja

 4. De seijs

  Eerlijk is eerlijk Bazoer speelde de laatste tijd echt dramatisch. Verdedigend was het helemaal niks , dus dat hij nu weer moet vechten voor zijn plaats is zeker terecht.

 5. Gepe

  Lazer toch op! Het is verdomme niet vv. Bal op het dak 6! Dit is een miljoenenbedrijf waar je nu eenmaal een brede selectie hebt van meer dan 20 selectiespelers. Niemand (!) heeft de garantie dat ie speelt,of zelfs maar op de reservebank zit. Speel je niet,dan is een ander in de ogen van de trainer gewoon beter! Klaar! En dan moet je gewoon beter je best doen! Natuurlijk kun je gaan vluchten naar een ander land,naar een nóg grotere competitie,maar ik vrees dat het er elders nog véél harder aan toegaat!

  1. Charka53

   Dat heb je goed gezegd Gepe , de spelers moeten er zelf voor knokken om hun plaats terug te krijgen er zijn er die denken dat ze het al gemaakt hebben maar niets daarvan is waar . Dus Als het niet naar de wens is gaan de sterren mokken en gaat die makelaar het nog erger maken met deze jongens gek te maken voor het buitenland waar ze wel meer geld krijgen maar ook op de bank belanden , dus jongens laat maar eens zien of Bosz ongelijk heeft.

 6. Widi

  Jullie laten je meteen gek maken door het AD. Wie zegt dat het waar is? Wie zegt dat deze spelers in december nog op de bank zitten. Wie zegt dat Bosz dan nog op de bank zit?

 7. johnie stalker

  Als je gewoon je f*cking best doet en je de ballen uit je broek traint, zoals het hoort als je professional bent, hoef je ook niet te klagen als je een keer een tijdje buiten de basis bent gevallen. Ik word een beetje moe van dat gezeik van gasten die na 1 seizoen goed gespeeld te hebben denken dat ze f*cking Ronaldo zijn! Ook zo’n zeikerd!!

 8. Widi

  Noch de makelaar, noch 1 van de genoemde spelers wordt in het artikel geciteerd. Het is gewoon een opinie van het AD. En jullie doen precies wat ze willen: Raiola aanvallen of de spelers of Bosz. Verdeeldheid is wat ze willen en van jullie krijgen ze het meteen.

 9. nicks

  dat raiola erg machtig is is een feit! aan de andere kant mochten ze weggaan hebben ze nog gelijk ook! Bosz past niet bij ajax, onze club is te groot voor hem. slechte opstelling en slechte tactiek! al zijn aanpassingen pakken verkeerd uit! traore raakt geen pepernoot, riedewald zwaar onder de maat op middenveld, ziyech ontevreden en slecht op rechts, viergever te licht. en drie spelers uit dit artikel die vorig jaar gemiddekd goed waren naar de klote helpen.

  1. paullus

   laat tete nu maar eerst eens een knappen voorzet of pass geven dan komt hij er vanzelf weer in

 10. Brokamp

  Het AD wil nou precies wat jullie doen. Ouwehoeren en de zaak nog verder aanwakkeren. Ik ben het ook helemaal oneens met Bosz. Nu Gudelj en Klaassen er niet in staan moet hij toch haast we Zyech op het middenveld zetten. Het kan toch niet zo zijn dat de jeugd hoe goed ze ook zijn nu die plek in gan nemen. Zal mij benieuwen vanavond. Waarom grijpt het technisch hart hier niet in voordat iedereen straks naar de klote is.

 11. -buitenkantje rechts-

  Tete hoort gewoon in de basis.. El Ghazi was hopeloos uit vorm.. Net als Bazoer.. Terecht dat ze even moeten banken..
  Moet niet gekker worden dat de zaakwaarnemers de opstelling gaan bepalen!

 12. Widi

  Net de opstelling voor vanavond gezien. Alle 3 staan ze in de basis. Ben bang dat Bosz de beker niet wil winnen. Hij stelt de Ligt op. Die is in veel dingen erg goed, maar is niet erg snel. Uitgerekend onze Duitse aanwinst staat nu naast hem. En die is gewoon erg traag. Klap op de vuurpijl: sinkgraven linksback.

 13. VanDattem

  Ik vind het echt be-lach-e-lijk hoe Bosz met deze jongens om gaat. Dat Ghazi op de bank zit is niet heel raar, vind hij zelf denk ik ook nog niet echt. Maar die andere twee op de bank en zelfs tribune zetten, zonder minuten te geven is het kapotmaken van idd “sterkhouders”. Deze jongens zijn 20, mogen idd hun zegens tellen voor wat ze verdienen, maar zijn wel nog jonkies: die moet je stimuleren en begeleiden. Dat moet je gewoon snappen. We kunnen er alles van vinden, maar deze net ex-pubers balen gewoon van hoe er met ze om wordt gegaan. Dat zit hem ook in de leeftijd qua relativerings vermogen. Elke mongool weet dat je dit soort boys erbij moet blijven houden. We kunnen toch niet ontkennen dat Tete en Bazoer wereldtalenten zijn. Dit zou bij De Boer of Van Gaal of zelfs vd Brom(!!) ne-ver gebeuren. Thanks Bosz, echt fijn als we deze twee zo weer kwijt raken.

 14. JohnDoe77

  Voor hem is het handel, altijd lastig voor een zaakwaarnemer. Hij is gebaad bij beweging waar deze jonge spelers eigenlijk verteld moet worden dat ze nu karakter moeten tonen en zich terug knokken in het elftal…. kortom; hopelijk bedenkt het drietal dat zelf ook. In deze vorm speelt een Bazoer zelfs bij RijnsburgseBoys niet!

 15. RonJ64

  Rioola nou maar eens vd Toekomst en uit de Arena verbannen en AD, bemoei je lekker met die Badverzuip club !..
  Laat ONS AJAX met Rust !!!….wat jaloezie al niet kan doen met een krantje uit LegoDorp ???

 16. AjaxJay070

  Ik zal echt heeel erg blij zijn aa bosz weg is. Let op: die man gaat het seizoen niet afmaken. Eigenwijze prutser…

 17. Mauheb

  Stelletje verwende snotapen zijn het, om chagerijnig rond te lopen, als je de mooiste baan van je leven hebt! Stelletje verwende kleuters, “KNOKKEN” voor je basis plaats!!! Maar ja dat kenne zie niet he…….!

 18. Mauheb

  @Widi; echt verschrikkelijk!!! Wat een….. Is dat zeg bah!! En dan ook nog bij die verschrikkelijke lampen Bah!!!

 19. Mauheb

  Die Bosz????? Is toch echt een rare snuiter, precies zoals vooraf al verwacht was!! Hahahah Sinkgraven Rechtsback!???

 20. Geckoo

  En toch liet Ajax een aardige pot voetbal zien en pakken ze Willem II in met 5-0… Was de eerste wedstrijd tegen hen wel anders 😉

Reageren is niet mogelijk.