There are no ads, please add some


Veltman onder indruk van Sanchez: ‘Hij loopt af en toe de muren eruit’

0813ajax-roda_sanchez

Davinson Sanchez lijkt zich steeds meer thuis te voelen bij Ajax en haalt wekelijks hoge rapportcijfers door zijn optredens. Joël Veltman is zeer tevreden met de nieuwe aankoop en heeft dan ook veel steun aan de Colombiaan waarmee hij het steeds beter kan vinden op het veld.

‘Davinson trekt zich nergens wat van aan en heeft maar één doel en dat is zijn man uitschakelen en de nul houden. Voetballend vind ik hem steeds beter worden maar dat komt natuurlijk ook doordat hij aan ons moest wennen. Verdedigend stond het bij ons wel goed de afgelopen jaren maar met Sanchez erbij zit er veel meer pit in. Deze jongens hebben dat in hun karakter zitten en af en toe loopt hij de muren eruit lijkt het wel. Het voordeel is dat anderen in zijn slipstream mee moeten, dat was tegen Heracles een aantal keren ook het geval’.

Bron: AD


Gerelateerde posts

73 reacties

  1. De seijs

   Ja helemaal waar stylo. Wat een droppie dat hij dat van een ander moet zien (leren). Jezus wat een flapdrol.

   1. Litmanen

    Seijs, je bent Ajaxsupporter, zeg je zelf. Die branden hun eigen spelers niet af. Je mag heus je favorieten hebben, dat heeft iedereen, maar respect voor elke Ajacied.
    Destijds was Boilesen de uitzondering, maar die vroeg er om.

    1. De seijs

     Dat vind jij. Ik zeg waar het opslaat. En is iemand bijzonder goed krijgt hij het ook te horen. Dus als iemand slecht is hoort diegene het ook. Wel zo eerlijk en eerlijk duurt het langst. En ik heb geen voorkeur.

     1. Litmanen

      Wat ben je toch een ongelooflijke sukkel. Net als ajax/barcelona alleen maar bezig om mensen tegen je in het harnas te jagen. Hoewel je die zin waarschijnlijk niet eens snapt……

     2. In memory of Johan Cruijff

      Graag mij er alleen bij betrekken als ik deelnemer ben aan de discussie Litmanen. Nu maak je verkeerde en domme vergelijkingen.

    1. De seijs

     Nogmaals maak je toch niet zo druk. En kijk eerst eens goed voordat je reageert. Het lijkt wel of je op oorlogs pad bent. Is helemaal niet nodig hier. En kijk effe boven jou laatste commentaar.

     1. Widi

      Je post al maanden onredelijke en beledigende reacties. Je maakt openlijk ruzie met mede supporters. Je bedreigt sommigen zelfs. Het kan dus geen kwaad om jou daar op te blijven wijzen.

     2. Widi

      Je weet dat zelf. Je hebt vandaag geschreven dat jullie niet meer op elkaar reageren. Je houdt je dus van de domme. Stop gewoon met schelden en beledigen van spelers, staf, directie en supporters.

     3. In memory of Johan Cruijff

      Het waren inderdaad geen directe bedreigingen. Hij wilde alleen maar dat ik zelfmoord zou plegen that’s all.

     4. Widi

      Hij moet gewoon ophouden met die onzin. Ik ga er van uit dat de beheerder van dit forum die mening ook is toegedaan.

   2. EvdB

    Als Veldman verdedigt loopt het mij dun door de broek
    Tete is veel en veel beter.
    Ook opbouwend want Veldman levert veel ballen in.

 1. Geroldkohlen

  zit maar even op de bank veltman, dan kan je notities maken misschien een keer goed voor je!

  1. Litmanen

   Weet je wat het is, als Sanchez straks een beslissende fout maakt, dan wordt hij weer naar de slachtbank gebracht hier.
   Vorig jaar stond de vedediging als volgt: Tete, Veltman, Riedewald en Dijks. De minst gepasseerde verdediging van de eredivisie.
   Dat kun je van dit centrum niet zeggen. Meer tegengoals dan in jaren hiervoor…..

   Maar ja, een slecht geheugen hier is meer gewoonte dan uitzondering.

   1. Geroldkohlen

    we speelden ten eerste anders vorig jaar litmanen! dat heeft de tekortkomingen van de meeste verdedigers verbloemt ten tweede de beste verdediger zit op de bank omdat hij niet goed kan aanvallen, dat is pas absurd .terwijl tete gewoon de beste back is van Nederland ,en in mijn ogen de beste rechtsback is die nederland kan vertegenwoordigen! en een verdediger moet kunnen verdedigen dat is taak 1, en laat ze daar maar eens eerst mee beginnen. want nu is het achterin een drama, Sanchez is op dit moment de beste die we hebben dat in de basis staat. en veltman is ook weer een drama, sorry dat ik het zeg litmanen ik weet hoe erg je op hem gesteld bent .maar ook hij is niet veel beter geworden na zijn debuut 4 jaar geleden!

    1. Litmanen

     Veltman was gisteren volgens de kenners een van de vijf ajacieden met een voldoende. Helaas heeft Tete gisteren geen cijfer gekregen.
     Ik begrijp dat Bosz voetballende backs wil hebben. Ik zal nooit zeggen dat Veltman de ideale back is, maar in elk geval een veel betere voetballer dan Tete.
     Het probleem van Tete is dat er in het huidige voetbal maar een paar clubs met buitenspelers spelen. Een tackelende back is handig als je met vijf verdedigers speelt, maar in principe zal Ajax dat maar heel weinig doen.
     Gelukkig.
     Ik vind het zonde voor Tete, want het is een symphatieke jongen. Maar er zijn meer slachtoffers, kijk naar Ghazi, Bazoer en Sinkgraven, waarvan de laatste zelfs in een heel goede vorm is.

     1. Geroldkohlen

      veltman stagneert! na 4 jaar nog steeds niet veel meer dan toen hij debuteerde. sinkgraven ga ik niet eens over beginnen! en als je tegen ploeg speelt zonder buitenspelers, dan zou ik nog tete opstellen .en bijvoorbeeld riedewald doorschuiven naar het middenveld, en met tete-sanchez-dijks spelen. van 4-3-3 naar 3-4-3, dan heb je de snelheid en een betonnen muur achterin, en dit is maar een voorbeeld.

     2. Litmanen

      Met zo’n keeper heb je inderdaad vier Tete’s nodig. Maar bij een normale keeper heb je er momenteel geen een nodig. Nogmaals, jammer voor die jongen, maar ik zie hem alleen bij blessures terugkomen in de basis.

   2. stylo1984

    Ouwe koeien uit de sloot denk ik… als een speler zoals suarez en nu bij barca kun je ook niet zeggen wat was ie toen slecht… spelers moeten constanter spelen en als het dik maar ook dik onder de maat is mag je der wat over zeggen toch?

 2. Jimmy1971

  Goed opletten dan , Veldman en consorten !!
  Maar dat heet mentaliteit , dat heb je of dat heb je niet …

   1. Jimmy1971

    Absoluut Hurbie , wat Zuid Amerikaans temperament is wat we al jaren missen bij onze koorknaapjes ..

   2. vak411

    Zo hey… 60 reacties gezeik op elkaar van de kindjes hier en eindelijk iemand die over het onderwerp namelijk Sanchez begint.. Toppie!

 3. Indojood

  Eerlijk is eerlijk, goed gescout deze keer. Als hij het Engels straks een beetje machtig is dan wordt hij de leider van dit Ajax.

  1. stylo1984

   Ja alleen nog gas geven… en zijn passing wat beter oefenen dan staat er ook echt een muur van een speler

  2. 11Younes11

   Inderdaad Indojood, erg knap dat Ajax deze jongen heeft binnengehaald. Barcelona en Udinese afgebluft

 4. Bob0667

  Precies, wel bijzonder dat Veldman dat opvalt. Ajax meenemen hoe ze leven in Colombia musschien dat ze dan wat mentaliteit meenenen

 5. Gepe

  Geniet hier nog even van mede-voetbal-liefhebbers! Deze jongen is pas 19,en nu al zoveel inzicht,is beresterk en conditioneel méér dan top! Over een jaar of 10 zeggen we vol trots dat hij door “ons” ontdekt is,en bij Ajax zijn eerste stappen gezet heeft.

 6. Bob0667

  Spelers van de week Sparta Twente Az Feijenoord Groningen Heereveen. Om je kapot te schamen spelers van Ajax. Voor straf drie weken spelen in het reserveshirt

  1. Litmanen

   spelers van de week? ik zag weer eens drie feijenoorders. Maar nooit zeggen dat ze voor 010 zijn hoor!

 7. BobbyHaarms

  Veltman heeft mazzel dat hij al 4 jaar in het shirt van Ajax MAG lopen. Normaal gesproken ben je dan allang weggekocht, maar Joël niet. Zegt ook wel wat..

  1. Geroldkohlen

   idd bobby, en nog steeds laat hij veel te weinig zien, als (zogenaamde ) ervaren kracht van dit team! veltman moet lekker gaan banken voor een paar weken, zou hem goed doen maar ons ook!

 8. Alabe

  Waarom staat Tete niet op zijn oude vertrouwde plek? Daarnaast Sanchez. Viergever laten staan. Dijks MOET beter!

 9. JohnDoe77

  Hahahaha, Veltman die zegt dat Sanchez meer gaat bijdragen en beter gaat spelen! Veltman? Who the fuck is Veltman? Zal Sanchez wel gedacht hebben! ?

 10. AjaxKat

  Off topic maar wel over bankzitters… Lees net dat AS Roma van Bazoer afziet omdat hij z’n basisplaats kwijt is. Ajax krijgt hiermee dus te maken met de keerzijde van de aankoop van Ziyech. Prima aankoop maar er zat echt geen plan achter… En ook nog dat ie gisteren zelf zei dat ie liever op t middenveld speelt… Kapitaalsvernietiging op en top + teveel ontevreden jongens op de bank + eigen jeugd (bazoer, vd beek, nouri en cerni) die geen kans krijgt. Zeg het nogmaals met een nieuwe trainer en een nieuw systeem en puntenverlies en mislopen CL hadden ze dit seizoen beter uit kunnen spelen met eigen jeugd. Communiceer dan naar buiten dat dit een ‘tussenperiode’ is waarin je eigen jeugd een kans geeft en prijzen pakken dit seizoen niet gaat lukken omdat je vol voor eigen jeugd gaat. Dat is pas echt beleid voeren. We zijn nu net zover als in de tijd van Van Basten als hoofdcoach. Die ik overigens als Ajacied en speler heeeel hoog heb zitten.

 11. ajacied078

  dat moet jij ook eens doen veltman! en neem gelijk dijks mee naar dezelfde training! viergever speelt nog het beste van de verdediging. moet wel zeggen dat onana goed keepte wordt dalijk nog lastig met een fitte krul . ben benieuwd of krul de belasting van 90 minuten snel aankan.

 12. Slingertje.

  In Colombia accepteren ze geen mietjes op het veld.
  Je gaat of 100% mee in de strijd of je rot op en gaat korfballen.
  Ze eisen van een speler dat hij zich als een kerel gedraagt in het veld.

 13. -buitenkantje rechts-

  Wat een negatieve reacties op een speler die een compliment maakt naar een medespeler…
  Snap ik niks van.

 14. Ajaxslied

  Die is over een jaar weg.
  Denk dat hij de beste aankoop is van dit seizoen.
  Word toch eens tijd voor verandering achterin.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik viergever beter vind als Dijks zowel verdedigend als aanvallend.
  Dus viergever naar links en riedewald terug centraal met sanchez.
  Veltman eruit want rechtsback is hij erg matig en Tete er weer in is verdedigend zoveel sterker als veltman. Fuck mij dat hij minder is in mee voetballen levert hij de bal maar sneller in bij ziyech die dan naar het middenveld kan.

 15. EugAjax

  Sanchez is inderdaad een hele goede aankoop. Blijkt Overmars toch ook te kunnen kopen en ook nog voor weinig geld, 5mln. Zeer goed gedaan. Dit seizoen so wie so goede transferzomer gehad. Gaan ze het eindelijk leren bij Ajax en gaat scouting dan eindelijk naar een wat hoger nivo? Ik ben benieuwd

  1. -buitenkantje rechts-

   Klopt EugAjax!
   Sanchez.. Cassierra.. Ziyech.. huur Traoré en Krul..
   Niet slecht.. Zeker kampioenswaardig. Zo jammer dat het (nog) niet loopt.. Naar mijn mening door verkeerde spelers op verkeerde posities te plaatsen..

 16. Mauheb

  Wat een flapdrol is het toch, dat ie dat van een ander ziet, wat ie zelf niet heeft hahah echt waar wat eitje serieus, typisch het Ajax van nu…… Sukkeltjes en kleutertjes

 17. In memory of Johan Cruijff

  Wat zegt Veltman nu eigenlijk voor verkeerds? Hij is onder de indruk van een mede speler. Dus?

  1. -buitenkantje rechts-

   Eens..
   Maakt een compliment over een ploeggenoot en krijgt vervolgens de strontkar over zich heen.. Vreemd.

Reageren is niet mogelijk.