There are no ads, please add some


Nouri snakt naar debuut in eerste elftal

0109ajax-hsv_nouri

Abdelhak Nouri maakt dit seizoen deel uit van de selectie van Jong Ajax maar wil zijn kunsten dolgraag op een niveau hoger presenteren. De kleine spelmaker laat in gesprek met Fox Sports weten dat hij er soms slecht van slaapt maar dat hij zijn droom waar wil maken om ooit in het eerste elftal van Ajax te spelen.

‘Natuurlijk heb ik vertrouwen in mezelf en weet ik dat ik de droom ga waarmaken alleen is het de vraag wanneer. Ik zit elke thuis- en uitwedstrijd op de tribune, dus dan zit je ook met spanning de wedstrijd te volgen en dan denk ik altijd: ‘hier wil ik heel graag spelen’. Ik hoop echt dat het team de weg omhoog weer gaat oppakken, punten blijven pakken en het publiek meekrijgen. Ik heb al een gesprek gevoerd met Peter Bosz en het is nu belangrijk dat ik mijn wedstrijden speel bij Jong Ajax en stappen maak op het niveau van de Jupiler League. Ik heb alle vertrouwen in mezelf en ik weet dat als ik de kans ga krijgen, ik ze goed ga benutten. Daar ben ik van overtuigd. Het is voor mij nu gewoon afwachten, maar het is wel zo dat ik de laatste tijd slecht slaap omdat ik mijn droom zó graag wil waarmaken om voor Ajax 1 te spelen’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

47 reacties

 1. KBouter

  Komt vanzelf wel als je zo blijft spelen, weet zeker wanneer het weer een beetje rustig is bij Ajax dat Bosz je er wel bij haalt.

   1. De Ajacied

    Niet alleen Nouri snakt hier naar,
    Ook wij als fans kijken hier echt naar uit!!!
    Succes Nouri
    ❌❌❌

   1. HURBIE

    Als hij zo blijft spelen dan kan Bosz niet meer om hem heen
    Maar zo lopen er nog wel een paar in het tweede
    Met deze spelers ga ik gerust de toekomst in

    1. De seijs

     Hoop dat hij kan blijven wachten. Ik zie Bosz hem niet zo gauw hem laten spelen. Bosz zal hem ook wel heel voorzichtig willen brengen. Of Nouri daar rustig op kan blijven wachten?

     1. Charka53

      En is nou hè probleem , een trainer moet en wil snel presteren de club wil dit ook dus wordt er gekocht en de talenten moeten het maar op kunnen brengen om te wachten op hun kans .
      zoekt daar maar eens de gulden middenweg in.

     2. De seijs

      Ha gulden middenweg dat is lang geleden. Maar je heb wel gelijk .Kijk maar naar Tete moet nu wachten (banken) want Veltman moet spelen. Echt het is zijn laatste seizoen en moet dan geld opbrengen. Dus of hij nou goed of slecht speelt hij blijft voorlopig spelen! Ja dat is ook het beleid van ajax . En ik vind dat dat niet kan en mag. De beste jeugd mieten hebben maar ook geld verdienen. Dat kan soms niet samen. De beste moet spelen! Want anders gaat het punten kosten.

    2. HURBIE

     Bij FDB stroomde ze eerder naar het éérste
     Maar FDB had niet de spelers waar Bosz nu over beschikt
     Nu moet hij ff geduld hebben zijn tijd komt wel

  1. Toppertje

   Begin met een beloning door hem op te nemen in de wedstrijdselectie. Als de wedstrijd het toelaat of er om vraagt kan hij invallen.

  2. Ajax nr 1

   Wat mij betreft kan Nouri zo op de plek van Gudelj plaats nemen. Het enige nadeel Is dan fysiek aanvallend brengt Nouri meer. Maarja de beste verdediging Is als je in de aanval bent.

   1. Litmanen

    Groot talent, moet gewoon wachten op zijn kans, want die komt. Er worden straks vanzelf spelers verkocht en een Ziyech in vorm hou je ook geen twee jaar in huis.

    1. Ajax nr 1

     Zeker een groot talent Litmanen. Maar grote talenten hebben geen geduld meer. Zeker bij ons Ajax niet meer. Laat Nouri af en toe invallen dan kan je hem geruststellen anders gaat hij net als de rest van onze grote talenten pleite. Rustig laten proeven aan het grote werk kan wonderen verrichten.

   1. Litmanen

    Als hij zo’n slechte zaakwaarnemer heeft: pleurt maar op….
    Het lijkt me niet de bedoeling dat spelers op die chantage manier in het eerste komen. Zo van: als jullie niet opschieten danben ik weg. Daar zit geen topclub op te wachten hoor.

 2. -buitenkantje rechts-

  Geweldige speler!
  Jouw kans komt 100% zeker kerel.. Bosz heeft je zien spelen vanavond en zal daar ook zeker zijn gedachten over hebben.. Dit seizoen af en toe invallen.. Volgend seizoen vaste waarde in Ajax1!

 3. Indojood

  Niet te lang wachten, PB. Hoe goed moet hij nog spelen om een kans te verdienen terwijl Gudelj mag blijven falen? Natuurlijk had FdB hem vorig jaar al moeten laten debuteren.

  1. PvL020

   Gudelj is toch een hele andere voetballer en niet te vergelijken? Gaat om balans in het elftal. Verdediging staat er bv al niet al te best op en dan teveel voetballers als Appie kan nog meer problemen opleveren. Maar ook ik zie hem heel graag in Ajax 1 komen hoor!!

   1. Indojood

    Ging er mij om dat spelers die ondermaats presteren te lang gehandhaafd worden, ongeacht hun positie.

 4. JohnDoe77

  Groot talent, waarschijnlijk ook de juiste instelling van wat ik er van gezien heb! Hopelijk snel goed genoeg voor het eerste, kijk er naar uit!

 5. AFCA-075-

  Was ff wezen kijken, maar hij was idd echt goed. Steeds aanspeelbaar, zocht de ruimtes en gaf de juiste passes. ??

 6. vak411

  Ze creeerden een speeltuin gister.. Man wat was die gozer goed. Alleen fysiek is hij echt niet sterk maar dat moet de rest maar opvangen dan. Ik zou hem met vd beek en cherny altijd meenemen, desnoods om beurten.. Al spelen ze maar 10 min per wedsteijd.

  1. Indojood

   Helemaal mee eens, vak411. Wil hem niet direct vergelijken met Iniesta, Xavi en David Silva maar die compenseren hun gebrek aan fysiek ook met hun voetballende kwaliteiten.

 7. Jimmy1971

  Bosz zou spelers als Nouri en Cerny de bekerwedsrijden moeten laten ballen , ze moeten wel het gevoel krijgen dat ergens een kans voor hun komt ..

 8. Geroldkohlen

  zijn moment kan niet langer nog uit blijven, ben er van overtuigd dat hij snel zijn debuut zal maken. ben het Met een aantal eens ,dat hij op zijn minst bij de westrijd selectie opgenomen moet worden. nouri is nu toch al beter dan bijvoorbeeld sinkgraven! ook denk ik dat nouri optimaal zou presteren, als hij iemand naast hem heeft staan. die stofzuigerd op het middenveld, zodat nouri vrij baan heeft om vrijuit te voetballen. net zoals busquets dat doet bij barca voor iniesta.

 9. Kevke87

  heel goed wat ze met hem doen. dit is zooooo een goede speler, die breng je voorzichtig. laat hem eerst inderdaad fysiek wat weerstand opbouwen zodat hij daar aan kan wennen voor het echte grote werk straks. zoals Barcelona met iniesta deed, want zo een speler kan het worden.

 10. 11Younes11

  Over een paar jaar heb je echt een geweldig team, afhankelijk van hoe alle jongens zich ontwikkelen natuurlijk. Maar misschien zoiets:
  Younes Dolberg Cerny
  Ziyech Nouri
  Riedewald
  Dijks deLigt Sanchez Tete
  Onana

 11. BobbyHaarms

  Kwaliteit betaalt zich vroeg of laat altijd uit. Nouri is nu al de beoogde opvolger van Ziyech, mocht die over een paar jaar vertrekken.

 12. Slingertje.

  Geduld hebben en blijven presteren bij jong Ajax dan krijg je vanzelf wel een kans van Bosz.

 13. Nultwintig

  Wordt inderdaad tijd dat Nouri ingebracht wordt. Het duurt nu gewoon veel te lang en straks loop je de kans dat het voor Nouri niet meer uitmaakt of hij wel/niet de kans krijgt bij Ajax en ben je hem kwijt.

 14. quadsboy

  Ik zeg eerlijk is een goeie goeie speler maar voor het 1e veelste licht gaat het niet halen op de big level

 15. Reneb

  is zonde voor die jongen om nu te debuteren. eerst veilig en met vertrouwen spelen met het team. dan lekker rustig laten invallen. anders maak je hem kapot. zal niet de eerste zijn de afgelopen jaren.

 16. EugAjax

  Nouri ontwikkelt zich ijzersterk. Ik moet nu wel even lachen om de meeste reacties hier. Eerst mag Overmars Nouri niet als excuus gebruiken voor het in eerste instantie niet kopen van Ziyech. Dat zou namelijk ontwikkeling Nouri in de weg staan, iets waar ik het mee eens ben. Nu is Overmars toch overstag gegaan met welke reden dan ook en gebeurt dus in pratijk wat Overmars voorspelde. Ziyech gaat veel in basis spelen en Nouri nu dus stuk minder dit seizoen. Anyway Nouri ga zo door en je zal zeker minuten gaan pakken. En als je echt goed gaat ontwikkelen zorg je ervoor dat Ziyech zijn ontwikkeling stil komt te staan. Nouri, Ziyech, Troare en Younes in 1 elftal is teveel van het goede qua creativiteit en spelers die niet al te goed zijn in hoog druk zetten. Maw balans gaat dan meer zoek raken

 17. Rinus

  Nou ik wil dit wel eens bij elkaar zien in èèn elftal, als de rest in hun dienst speelt ala Barca, waarom niet?

Reageren is niet mogelijk.