There are no ads, please add some


Emanuelson vervolgt loopbaan bij Sheffield Wednesday

0807emanuelson

Urby Emanuelson heeft alsnog een nieuwe club gevonden en gaat aan de slag bij het Engelse Sheffield Wednesday. Emanuelson zat zonder club na zijn vertrek bij Hellas Verona en overwoog om eventueel om terug te keren in de Eredivisie. Echter had geen enkele club, waaronder Ajax, belangstelling  voor de 30-jarige Emanuelson. 

‘Ik moet weer wedstrijden gaan spelen. Dat zit bij Sheffield wel goed, want zij speelden vorig seizoen (toen de club pas in de finale van de play-off werd uitgeschakeld in de strijd om promotie), vijftig wedstrijden. Ze spelen sowieso nu nog zo’n veertig reguliere competitiewedstrijden en ik denk dat ik dat wel nodig heb, om helemaal terug te komen. Ze boden me gelijk een contract aan en ook een goed contract. Ik zit gelijk qua salaris bij de bovenste groep. Ook daar spreekt vertrouwen uit en daarom is dit geen gok voor mij’.

Bron: VI

Zie ook eerder bericht: 

05-09-2016: Ajax komt niet voor clubloze Emanuelson die nu hoopt op andere Eredivisie-club: ‘Waarom niet?’

 


Gerelateerde posts

35 reacties

   1. Remco425

    Bij deze mooie traditionele club kan hij een jaar lang laten zien dat hij nog steeds veel kwaliteit heeft. Daarna voor 2 of 3 jaar nog even bij Ajax zijn carriere afsluiten 🙂

  1. bloedgroep AFCA

   jazeker….maar ben blij dat hij een leuke club gevonden heeft dat gun ik onze Urby

 1. Iceman

  Succes Urby hopelijk maak je weer zulke mooie goals net als tegen 010 en tegen AZ vanaf bijna 30 meter zo het doel in prachtig Romero was kans loos?? Good Luck Friend.

 2. Dagrump

  Proficiat Urby! Veel succes daar en zorg maar dat je snel in de basis een plek verdient. Had je graag nog bij ajax zien schitteren !

 3. Jimmy1971

  Was een goede Ajax speler , maar ook voor hem was het buitenland avontuur niet wat hij er van tevoren (sportief) van verwacht had ..
  Lukt toch maar weinig spelers om er buiten de grenzen een succesverhaal van te maken.

   1. KBouter

    Zlatan, Sneijder, Maxwell, vd Sar, ook vd Vaart leuke jaren gehad in Engeland en Duitsland, om er een paar te noemen.

    1. Remco425

     Kluivert, De Boertjes niet te vergeten, Reiziger heeft het ook niet verkeerd gedaan, Winter en ach Suarez?

     1. woody79

      bogarde niet vergeten en kanu en jari en zo zijn er nog wel een paar. grygera. we hebben echt een hoop doorgesluisd

 4. Iamsterdam2015

  Leuk voor hem maar vind het zo zonde. Goeie speler juiste mentaliteit lekker normaal! Moet na zijn loopbaan maar lekker iets met dr jeugd gaan doen. Succes kerel!!!

 5. f-side64

  wat is die overmars toch traag aan het worden qua transfervrije spelers met ervaring in te lijven

 6. Slingertje.

  Mooie club en de Championship is van een hoger niveau dan de Eredivisie tegenwoordig. Veel Eredivisie clubs zouden daar tegen degradatie moeten vechten.

 7. In memory of Johan Cruijff

  Off topic: die seijs is toch lelijk! Ongelooflijk. Zelf een opblaaspop zou zichzelf afkeren. Morgen moet ik er weer naar kijken. Gelukkig maar even.

Reageren is niet mogelijk.