There are no ads, please add some


Ajax levert Europa League selectie in bij UEFA

europa_league

Ajax heeft de selectie waarmee het gaat deelnemen aan de Europa League ingeleverd bij de UEFA. De selectie bevat in totaal 29 spelers waarbij de UEFA stelt dat een selectie voor de Europa League maximaal 25 spelers mag bevatten. Hierdoor zullen er dus nog vier spelers afvallen. Tevens heeft Ajax negen spelers op de zogenaamde B-lijst geplaatst waardoor men meer ruimte heeft op de A-lijst voor niet zelfopgeleide spelers. De regel is namelijk dat in de opgegeven selectie acht spelers zijn opgeleid in Nederland en vier bij Ajax zelf. 

Selectie:

Tim Krul, André Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald, Davinson Sanchez, Heiko Westermann, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Deyovaisio Zeefuik, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Thulani Serero, Carel Eiting, Anwar El Ghazi, Bertrand Traoré, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg

Bron: UEFA


Gerelateerde posts

23 reacties

  1. bloedgroep AFCA

   dat denk ik ook….moeten ze alleen nog echt aan het voetballen krijgen…nu is het soms goed soms slecht…maar heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen….zijn wij dit seizoen ff een diesel langzame start maar een daverende finish

   1. Litmanen

    Vreemd, hij heeft geen rugnummer gekregen voor de competitie. Zal die jongen zich klote voelen.

 1. koote207

  Eerst maar eens een rondje verder zien te komen, ff wachten met roepen dat we ver komen…?

 2. Indojood

  Ik denk dat Bosz zich voor Serero sterk heeft gemaakt. Voordat Bosz kwam, is Serero de wacht aangezeg door Ajax. Nu hij er nog is, heeft Bosz hem alsnog erbij genomen. Goed gedaan.

 3. JohnDoe77

  Zeefuik en Eiting! Die kunnen mooi ervaring op doen, maar hopelijk zal het niet nodig zijn. Beter een tijdje met een basis 15/16 spelen!

 4. -buitenkantje rechts-

  Frenkie en Zeefuik vind ik verrassend.. Prima selectie dit jaar! Moet nu gaan gebeuren Bosz!

Reageren is niet mogelijk.