There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen eerste competitiewedstrijd met 1-0 van FC Twente (Incl foto’s)

0903ajaxvrouwen-fct3

De Ajax Vrouwen zijn het seizoen uitstekend begonnen. Op sportpark de Toekomst werden de vrouwen van regerend landskampioen FC Twente met 1-0 verslagen. Desiree van Lunteren wist de enige treffer te maken en dat was uiteindelijk genoeg voor de eerste drie punten. Komende vrijdag spelen de Ajax Vrouwen uit bij PSV, dat de openingswedstrijd met 2-1 verloor bij sc Heerenveen.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website: www. Ajax Fanzone.nl via deze link

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens; Zeeman (76. Kaagman), Van Lunteren, Oudemast; Pieëte, Van den Bighelaar (89. Verhoeve), Romero (65. Vugts)

0903ajaxvrouwen-fct

0903ajaxvrouwen-fct4

0903ajaxvrouwen-fct5

0903ajaxvrouwen-fct6

0903ajaxvrouwen-fct7

0903ajaxvrouwen-fct8

0903ajaxvrouwen-fct9

0903ajaxvrouwen-fct10

 


Gerelateerde posts

36 reacties

  1. De seijs

   Klasse dames de eerste overwinning en dat tegen de landskampioen. Ga zo Door en zorg dat jullie dit seizoen kampioen worden.

 1. paulvos

  Toppie dames, nu vrijdag hopelijk op 6 punten komen, hoop alleen dat ze wat meer gaan scoren voor het doel gemiddelde, kan ook belangrijk zijn.

   1. Indojood

    Bosz zou ze moeten opstellen, die krijgen sowieso dubbele dekking (oeps, zei ik dat?). Dan komt er ruimte voor de anderen…

   1. In memory of Johan Cruijff

    Bobby …… denk aan je vrouw, je had ook al belangstelling voor een vakantie in Zweden 🙂

    1. BobbyHaarms

     Ik bedoel dat het mijn favoriete speelster is..die souplesse…die balaanname…dat afwerken…het teambelang…die interviews. Geloofwaardig genoeg zo? ?

   2. Indojood

    Zeker, zo’n vrouw over wie je tegen je eigen vrouw zegt: “Zo, die zouden we er eens gezellig bij moeten halen!” ?

     1. Indojood

      Ik heb het net voorgesteld aan mijn vrouw maar ik zeg dat bijna altijd als ik een lekker wijf zie of eraan denk. Mijn vrouw moet weten dat ik haar nooit zal bedriegen dus erbij halen is de beste optie.

     2. BobbyHaarms

      En daarna zeker vragen of je vrouw niet gezellig met haar eigen vriendinnen naar de bioscoop wil? ?

     3. Indojood

      Nee Bobby, als ik zeg dat ik mijn vrouw trouw blijf, dan kan het uitnodigen van een lekker wijf maar één reden hebben….?

 2. Jimmy1971

  Misschien leuk voor deze dames en het publiek om eens een wedstrijd in de Arena te spelen als voorwedstrijd van Ajax 1 !!

 3. In memory of Johan Cruijff

  Nou ……… Van geen kant hahaha (woordje afwerken is ook niet echt lekker gekozen) Maar dames ……. top start. Net als de heren begonnen met 3 punten. Vriendelijk verzoek niet hierna dezelfde weg als de heren te volgen.

Reageren is niet mogelijk.