Ziyech kan voor vijf jaar tekenen bij Ajax, vandaag afronding verwacht

0828bazoer-ziyech

Hakim Ziyech is bijna Ajacied en kan deze ochtend een vijfjarig contract ondertekenen bij Ajax, zo is uit de onderhandelingen dit afgelopen weekend gebleken. De speler heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Ajax dat er nu met FC Twente moet zien uit te komen. Het eerste bod van 8 miljoen is door FC Twente eerder van tafel geveegd.

Naast Ajax was ook Fenerbahce in de race om de handtekening van Ziyech maar de Turkse club is er niet uitgekomen met FC Twente. Tevens zijn er weinig clubs die nog concreet zijn voor Ziyech die zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Het betekent dat Ajax en FC Twente eruit móeten komen. Gaat zijn huidige werkgever dwars liggen, dan zit men in Enschede met een levensgroot probleem. Ziyech heeft zich tot de dag van vandaag volledig in dienst van de club gesteld en geen onvertogen woord over zijn situatie losgelaten, maar hij kan nu niet langer in de Grolsch Veste worden vastgehouden. Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat er dingen spelen bij Ajax en dat er nog een of twee middenvelders kunnen vertrekken. Hierop wil de club alsnog snel handelen met het aantrekken van Ziyech  die het spel van Ajax naar een hoger plan moet tillen.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

44 Comments

    1. vak411

      Nou Marc… Moet je hier nou 3 maanden over doen? Maar goed.. We zijn het lachertje van NL… We rechten de rug en blijven ondanks alle pijn achter onze club staan..

    2. De seijs

      Ik moet het nog zien dat hij komt. En als hij komt hoop ik dat hij de verlossing is voor ajax. En dat hij zich net zo voorbeeldig gedraagt als bij twente. Dan hebben we een topper en een kanon erbij gekregen. Dan krijgt ajax weer kleur.

          1. rickert

            Moet ik wel zeggen dat ik het een keertje eens ben met Seijsie, ik geloof ook niet dat hij komt voordat zn handtekening staat. Ik weet iig wel zeker, dat dit een verbetering zal zijn in het team, ongetwijfeld!

          2. HURBIE

            laten we hopen dat hij net zo goed speelt als bij Twente, ben ook blij als hij zou komen
            Vooral als hij een VRIJE rol zou krijgen

        1. De seijs

          Als je mijn reacties naast elkaar ligt zie toch veel overeenkomsten. Mentaliteit, instelling ,en als hij zich aanpast. En dat het een goede voetballer is dat heb ik net als iedereen ook gezegd. Maar nogmaals het ligt enkel aan Ziyech of hij slaagt bij ajax. Als hij komt.

  1. slm020

    Zou geweldig zijn en zeker voor 5 jaar vastleggen !! Een pareltje waarvoor je naar het stadion toe gaat.

  2. f-side64

    ik hoop echt dat hij komt en dat het einde oefening is bij ajax voor gudelj en sinkgraven en helaas ook voor serero dan kan het mv bestaan uit d vd beek schone klaassen ziyech keeper krul achterhoede Tete veltman ligt riedewald voorhoede younes dolberg cerny

  3. Indojood

    Als het daadwerkelijk vijf jaar wordt, dan is dat prachtig. Misschien dat Ziyech (nog) niet zo’n trek heeft om naar het buitenland te gaan en daarom al die buitenlandse clubs zijn afgehaakt.

  4. dickst14

    Zou fantastich zijn. alleen jammer dat we uitgeschakeld zijn voor de CL en 5 punten achter staan op 010 voordat men wakker werd of bang werd voor de kritiek/supporters.

    1. f-side64

      ach die achter stand op 010 z is zo weg gewerkt laat ze nog maar ff het boven ajax staan gevoel houden dan worden ze nonchalant en dan is dat het begin van het einde voor die kakkerlakken

  5. Indojood

    Ajax zal gaan draaien op twee Marokkaanse rasvoetballers, Ziyech en Nouri. Daar zullen sommigen niet blij mee wezen. ???

    1. Iamsterdam2015

      Nou als sommige daar niet blij mee zijn hebben ze vette pech. Het feit dat je daar al naar kijkt vind ik al bedenkelijk….. Omdat ” men” zegt dat marokkaanse spelers lastig kun zijn!?! Ne Boilessen is lekker meewerkend.

      1. Indojood

        Dat bedoel ik ook maar op deze site wordt er regelmatig gerefereerd naar iemand’s etnische achtergrond, daarom vind ik het zo leuk.

        1. rickert

          Inderdaad zeer storend Indo, dat zal wel even lastig zijn voor iemand die hele groepen over 1 kam scheert.

  6. KBouter

    Van weekend dus eerste wedstrijd van Ziyech in Amsterdamse dienst. Als hij nu ook maar IN dienst van het elftal wil spelen is het oké.

    1. Indojood

      Maar hij moet ook niet in een keurslijf worden gestopt. Hij moet een vrije rol krijgen zoals Christian Eriksen destijds. Laten de andere middenvelders maar een stapje meer doen in het verdedigen.

        1. Indojood

          Natuurlijk. Je houdt overzicht op het spel voor je, bij balbezit heb je in de opbouw meerdere afspeelmogelijkheden en bij balverlies heb je een extra speler vlak voor je verdediging waardoor één tegen één situaties vermeden kunnen worden. Cruijff speelde altijd met een 6, bij Ajax was dat Rijkaard of Wouters, al naar gelang 4-3-3 of 3-4-3, bij Barça was dat Guardiola in 3-4-3.

          1. KBouter

            Ja, weet ik…daarbij als je Ziyech dan toch haalt, moet je gebruik maken waar zijn kwaliteiten liggen. Dus aan meeverdedigen hoef je het er bij hem niet in te stampen, daar zullen anderen zich voor moeten lenen.

  7. emilio74

    Die 5 jaar is voor de toekomstige verkoop?Want is de maximale geoorloofde duur van een nieuw contract. In ieder geval welkom Ziyech.. Op een mooi seizoen.Hopelihk word je goed gebruikt op het middenveld.

  8. Michel6172

    We zullen zien wat het ons brengt, laten ze de boel maar afronden ten goede van Ajax. Dit hadden ze al veel eerder moeten doen. Had een een hoop gezeik gescheeld denk ik. Maar goed, met pisvee wat gisteren punten liet liggen tegen Groningen kruipen we we langzaam naar voren. Nu die kakkulakkers nog ff een dipperiode krijgen dan kan het alsnog goed komen met ons Ajax. Ik hoop het echt?

  9. Jimmy1971

    Goed dat ze het over een 5 jarig contract hebben , dan krijg je over 2/3 jaar veel geld voor hem !
    Dit gaat ons ( met assists ) zeker 30 doelpunten brengen !!

  10. -buitenkantje rechts-

    Middenveld Klaassen.. Nouri..vd Beek.. Ziyech.. Dan krijg je voetbal in je team! Voorin drie spitsen.. Dolberg als diepe spits.. Lnks daaracher Cassierra… Rechts daarachter Traoré.. Lekker ingespeeld raken.. Draai je iedere verdediging dol.

Comments are closed.