Overmars over ommezwaai met Ziyech: ‘Er gaan nog gekke dingen gebeuren, misschien wel meerdere middenvelders weg’

0828goahead-ajax_overmars

In gesprek met de NOS, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead, verklaarde Marc Overmars de ommezwaai voor wat betreft de interesse voor Hakim Ziyech. Eerder was er geen ruimte op het middenveld maar door ‘ontwikkelingen in de laatste week’ wil Ajax nu toch anticiperen op gebeurtenissen op de transfermarkt. “Ik denk dat er deze week nog gekke dingen gaan gebeuren, die wij misschien niet verwacht hadden. Daarom is het in een stroomversnelling gekomen. Of er een middenvelder weggaat? Misschien wel meerdere.’

Overmars wilde nog niet bevestigen een akkoord bereikt te hebben met Ziyech. ‘We hebben inderdaad met hem gesproken, met toestemming van FC Twente. De wil is er bij hem. We zijn in gesprek met de club uit Enschede. Zo slecht was het bod ook weer niet,’ aldus de Technisch Directeur van Ajax.

Related posts

50 Comments

    1. dannyafca

      Denk dat er weer zo’n “plototzka” uit de 3e divisie rusland komt, waar je geen klote aan hebt!

      1. vak411

        Marc kennende zal wel een bod van 15 miljoen op milik doen.. En op de laatste dag van de transferperiode haalt hij duarte als vervanger…
        We wachten af Marc.. Verkopen ben je goed in, dat moet gezegt maar aankopen is niet je sterkste kant..

    2. Ajax nr 1

      Dit middenveld Is voor nu niet goed genoeg voor Ajax. Misschien over een paar jaar Bazoer bv. Voor de rest Is het niet veel soeps. Verkopen en kopen. Weer in de laatste week trouwens. Ik zeg nog steeds dat het zooitje BESTUUR en RVC en TH moet opzouten. Schande dat je als club weer zo laat kennen om de boel te verkopen en wacht met aankopen. Echt die Is niet hoe je een voetbalclub moet runnen.

    3. beni

      Bazoer is zijn vorm kwijt sinds het einde van de competitie van het vorige seizoen. Of is het wel zijn vorm??? Waarom zal PSV hem hebben laten gaan die zagen het misschien al.

        1. beni

          Hij is op?? Een jonge jongen met een zomerstop er tussen en nu alweer op. Wat moeten die wielrenners wel niet???

      1. HURBIE

        Zou Marc Overmars eigenlijk wel weten waar hij mee bezig is in zijn Functie
        Volgens mij hadden ze thuis geen Monopoly
        En hadden ze het wel dan verloor hij altijd

        1. Charka53

          Het lijkt me een heel verwend kereltje , ik zag hem gisteravond nog in een interview met een akelige grijns op zijn snuit , ik heb gegeten en gedronken als ik hem zie.

    1. HURBIE

      Transferperiode is veel te lang ,
      Als een competitie begint transfers stoppen
      Ook winter transferperiode afschaffen

    1. Hazez

      Die zal wel richting frank de boer gaan .. Maar dan schieten we nog niet veel op want klaassen en ziyech moeten samen spelen dan komt het goed

      1. Ajaxslied

        Juventus sevilla napoli en inter hebben interesse in Klaassen. chelsea city en Barça in bazoer

  1. Michel6172

    Gaan er gekke dingen gebeuren?? Zijn we dat al niet van je gewend. Laat Ajax maar weten waar ze aan toe zijn dan elke x die hocus-spocus taal.

  2. Geroldkohlen

    zowiezo sinkgraven mag van mij vertrekken, en andere optie is 2 middenvelders verhuren!

  3. Valentino

    Heel goed dat hij nu al haalt voor het geval dat, we zijn wel vaker voor een einde iemand kwijt geraakt en dan kwam er niemand meer of een prutser op huurbasis. Persoonlijk verwacht ik dat El Ghazi vertrekt naar Engeland/Italië.

  4. Sonsee

    Het transferbeleid is bij Ajax ver te zoeken. Alles weer in de laatste week terwijl als ze alles hadden geregeld voor die kwalificatiewedstrijden dan had het er misschien al wel rooskleuriger uit gezien. Maar nee hoor eerst denken de jeugd daar kunnen we op bouwen maar dat hebben ze de afgelopen jaren al gezien dat het ontbreekt aan ervaring. Misschien is het zo gek nog niet eens als er in het bestuur enz ook eens een frisse wind komt waaien met mensen die een hart voor voetbal hebben en niet voor de cijfertjes. Het hunkeren naar succes is weer een must aan het worden, dat je een jaar geen kampioen wordt ken ik mee leven maar hopelijk duurt het niet weer 7 jaar ofzo dat er weer wat te vieren valt.

    1. Ajax nr 1

      Ik kan een prima feestje vieren met de mededeling dat het bestuur en RVC en TH opstapt. Het zou geen 7 jaar hoeven duren voor een feestje vandaag zou prima zijn als ze ballen hebben

  5. Wandapanda

    Bazoer afserveren is niet terecht. Dat er wat moet gebeuren, mee eens, maar dan moet er denk ik naar andere spelers gekeken worden. Middenveld js nu echt te licht. Klaassen doet het heel goed, scoort aan de lopende band en is een vaste waarde. Sinkgraven en El Ghazi (de onvrde straalt er van af) moeten welllicht hun sportieve heil elders zoeken. Maar dat Ziyech moet komen lijkt me een absolute must. Dat Marc Overmars dit thans koppelt aan het waarschijnlijke vertrek van misschien wel (meerdere) midenvelders is misschien ook voor de buhne. Ruim een week geleden vertelde hij nog dat her middenveld overvol was met contractspelers. Dan is er in een paar dagen tijd wel heel veel veranderd. Afijn, de knotsgekke markt die transfermarkt heet draait op volle toeren. Ober 3 dagen weten we meer. Ziyech komt, dat is, hoop ik, zeker. Wat er nog gaat, we zien het wel. Als Davey maar blijft. En dat lijkt een zekerheid.

    1. ajax26

      Ik ben er helemaal met je eens.
      Ik ben benieuwd hoe het middenveld eruit gaat zien met bazoer, ziyech en klaasen.

  6. JohnDoe77

    Op Klaassen na maakt het in deze vorm niet uit wie gaat. Ziyech maakt ons sterker! Doen Marc!!

  7. Gero77

    Ik vind het altijd een beetje eng… Hoge verwachtingen van ziyech…. Ik hoop zo dat ie z’n rep kan waarmake in get mooie rood/wit van Ajax…als ie al komt..

  8. Kevke87

    pure wanbeleid dit. hoe dan ineens interesse in liefst 3 middenvelders. Geloof er niks van!! wat een armoede dit zeg.

  9. Jimmy1971

    Bazoer is absoluut een talent maar dat was El Ghazi ook !
    Je weet nooit of het er uitkomt en als er dan een club de hoofdprijs wil betalen weet je het nooit !!
    Zou echter niet slim zijn van Bazoer ..

  10. -buitenkantje rechts-

    Misschien well.. Misschien ook niet.. Pfff.. Moeilijk om toe te geven dat je er volledig naast zat en min of meer bent gezwicht voor druk buitenaf.. Anders kan ik het niet verklaren.. Tenzij er blufpoker met Twente gespeeld wordt.. Ziu ook nog kunnen.

Comments are closed.