Overmars verbaasd over uitlatingen Brands: ‘erg vervelend dit’

0828goahead-ajax_overmars

Marc Overmars heeft tegenover De Telegraaf laten weten dat de uitlatingen van Marcel Brands rauw op zijn dak zijn gevallen. Overmars spreekt tegen vlak voor het tekenen bij psv van zowel Luuk de Jong als Bart Ramselaar contact te hebben gezocht met de spelers. De Jong zou niet in beeld zijn geweest. ‘Ramselaar stond wel op ons lijstje, maar wij hebben vanwege het aantal middenvelders in de selectie daaraan nooit een concreet vervolg gegeven.’ En daarbij. ‘Ik communiceer nooit rechtstreeks met spelers, ik informeer bij zaakwaarnemers. Ik was hoogst verbaasd toen ik het hoorde. Als Marcel iets niet aanstaat dan kan hij mij gewoon bellen, dat hoeft niet via de media. Erg vervelend dit’, aldus Overmars.

Gertjan Verbeek zetgrote vraagtekens bij het verhaal van Overmars. “Bij AZ heb ik persoonlijk zelf meegemaakt dat hij in januari, een week voordat wij tegen Ajax speelden, een speler van ons heeft benaderd om te zeggen dat ze belangstelling hadden”, aldus de huidige trainer van VfL Bochum bij Voetbal Inside.

“Het jaar daarop flikten ze dat aan het einde van het seizoen. (…) Dan gaat-ie net in die week een speler bellen. Waarom doe je dat dan niet in de week erna? Of drie weken eerder? Ik vind het niet netjes.” Overmars liet weten ontstemd te zijn over de manier waarop Brands zijn kritiek heeft geuit. “Ik was hoogst verbaasd toen ik het hoorde. Als Marcel iets niet aanstaat dan kan hij mij gewoon bellen, dat hoeft niet via de media. Erg vervelend dit.” Overmars en Brands zouden inmiddels via een telefoongesprek al de kou uit de lucht hebben gehaald, zo verzekert Voetbal International.

Related posts

33 Comments

  1. Pocootje

    Zorg nou maar gewoon dat Ziyech WEL komt. De klok tikt (anders wordt mijn opmerking v n paar topics geleden alsnog waarheid….)

      1. Pocootje

        Is t rond??? Zag/ zie nog nix staan op AD of telegraaf, maar ik geloof jullie op je woord (en zag nu ook n nieuwe topic voorbij komen haha)

    1. bloedgroep AFCA

      vind je dat niet netjes Marc? je moet eens lezen wat ze op dit forum van je vinden….en terecht geldwolf opzouten met die bende van ellende van je

  2. Valentino

    Lijkt haast wel dat Brands jaloers is dat hij er niet in geslaagd is om Ziyech naar Eindhoven te halen en dat het Overmars wel gelukt is om hem naar Amsterdam te halen.

    1. bloedgroep AFCA

      nou wat zal Brands jaloers zijn….PSV presteert, CL, goede aankopen…en Marc veel centjes waar hij niets mee doet, by the way rendement van de aankopen tot nu toe is ook nihil….ja Brands zal heel jaloers zijn

  3. koote207

    Is niet de eerste keer!! Gewoon dom onvolwassen gedrag doe wat je moet doen en zorg dat Ajax om de prijzen speelt?

  4. Wembley71

    Dus als bovemeester Brands van het schijnheilige Eindhoven iets roept dan betreft het meteen de waarheid. Zoals ik eerder memoreerde is hij het gewroet van de lampjes in de pot van Ajax in jaren tachtig vergeten?? Nogmaals wat een lul die vent

    1. Remco425

      Inderdaad en als het waar is wat Brands zegt, het is tegen de regels om een speler die nog onder contract staat te benaderen zonder goedkeuring van de club, dan had Brands het bij de KNVB aanhangig moeten maken. Maar dat heeft hij niet gedaan, dus het zal wel weer grote onzin zijn.

    1. Ajaxslied

      Het is wel waar jammer genoeg overmars flikt het namelijk overal. Hij ontkent ook niet dat hij met hun zaakwaarnemers gesproken heeft. Het is ook triest dat hij net voor wedstrijden spelers van AZ het hoofd op hol brengt om zo te kunnen winnen en vervolgens niks meer te laten horen. BAH overmars

      1. bloedgroep AFCA

        Marc is een ruggengraat loze naaktslak..geef Ajax zijn gezicht en flair terug….against modern football

        1. bloedgroep AFCA

          gaat toch niet om Brands of Overmars…gaat om slechte resultaten onder dit bestuur…oprotten en dit soort topics is echt Ajax onwaardig…sta al zolang niet achter Marc en de bende van ellende, oprotten met die zakkenvullers….voetbal nieuws graag

  5. Ajax nr 1

    Laat Brands lekker de schijterij krijgen die mafkees. Verbeek ook trouwens 😉 lekker saampjes op de wc

  6. Germain

    Elke BVO heeft een visvergunning in de spelersvijver. Pas na de vangst, het zetten van de krabbel, heb je beet. Dat is de voetbaljungle Brands.

  7. Kevke87

    Ik weet niet hoe het precies zit, maar als gertjan verbeek ook aangeeft dat het bij AZ liefst 2 keer gebeurd is, zal er toch een kern van waarheid in zitten en is het absoluut niet netjes van MO. het zou hem sieren om het in elk geval toe te geven. als het andersom wel gebeurd, dan zouden we hier allemaal roepen dat het niet netjes is, blabla. nou, ik vind het niet netjes van overmars dit hoor

    1. Velibor

      Nee niet netjes nee maar wat is dat nog wel in de voetbalwereld,ze naaien mekaar zelfs in het veld nog een oor aan als ze het kunnen redden,camera in de buurt of niet . Maar goed je staat nog wel voor lul als ajax zijnde met zon schijnheilige veluwse godsdrol aan het roer natuurlijk.

      1. bloedgroep AFCA

        absoluut…onze Overmars…nou eigenlijk niet…niets van mij bij oprotten met die anti voetbal geldwolf…

    2. Michel6172

      En doen ze er nog wat mee met dat benader spelletje dan zeg ik oké. Echt geintresseerd zou je denken. Maar nee verre van dat. Ze hopen alleen dat ze minder gaan voetballen tegen Ajax omdat ze die persoon benaderd hebben. Vies strategie spelletje is het. Als je op die manier kampioen wilt worden?????

  8. Michel6172

    Het verbaas me dat jij je daar over verbaast Mark. Eerlijke dingen!! Brands is een even gelijke zeikerd maar speel niet het onschuldige piloot. Ik ken je al wat langer dan vandaag Epenaar. Dit past precies in jou beeld. Heb je trouwrns al wel vaker geflikt. Niet dat iedereen dat doet in de voetbalwereld. Wat ik zeg, het verbaas me dat jij je hier over verbaast.

Comments are closed.