Brands hekelt werkwijze Overmars: ‘Luuk de Jong en Ramselaar zijn benaderd’

0828goahead-ajax_overmars

Marcel Brands, technisch manager bij Psv’, is niet te spreken over de werkwijze van Marc Overmars die deze transferperiode een poging heeft ondernomen om Luuk de Jong en Bart Ramselaar te verleiden tot een transfer naar Ajax. Beide spelers hebben inmiddels een verbeterd en nieuw contract getekend bij Psv maar dat had ook heel anders kunnen zijn volgens Brands.

‘Luuk de Jong is op de avond voordat hij bij ons een verbeterd contract tekende gebeld door Overmars maar heeft Ajax op dat moment afgewezen. Ook Bart Ramselaar hebben ze geprobeerd te halen maar ze waren te laat bij Ajax. Als wij in een speler geïnteresseerd zijn, doen we dat omdat we een speler goed vinden en niet omdat een andere club belangstelling heeft. Wij waren zo goed als rond met Ramselaar, toen Ajax ook opeens naar hem belde en interesse toonde. Wat moet ik daarvan denken? Het is niet mijn stijl. We wachten niet tot het laatste moment of op het moment dat een andere club interesse toont’.

Bron: FC Afkicken

Related posts

53 Comments

      1. Litmanen

        Zullen we het hebben over alle spelers die zij bij ons hebben opgehaald? Kieft, Arnesen, Lerby, Vanenburg, Menzo, Etc etc. De pot verwijt de ketel.

    1. De Ajacied

      Nou nou
      Wat is hier mis mee?
      de Jong mag je toch proberen te halen of niet? Misschien deed die Brands in de broek en geeft de Jong meteen die
      10 miljoen voor 4 jaar,
      En Ramselaar zat toch bij Utrecht!!! Dus niet zo janken lampekapje
      Nix fouts aan hoor
      ❌❌❌

  1. Valentino

    Dus omdat PSV Rameslaar al wil hebben mogen wij geen interesse meer hebben in die speler? Wat deed PSV dan bij Maher en Narsingh? Het zelfde toch. Achteraf zijn we er blij om maar toen flikte ze zelf het kunstje.

    1. Valentino

      Daarbij PSV meld zich altijd voor spelers waar Ajax interesse in heeft. Deze periode nog. Ajax informeert naar Bruma van Gala en hop een week later heeft PSV ook interesse.

    2. EvdB

      Om Maher wel
      Narsingh wilden ze voor een prikkie maar hadden ze goed kunnen gebruiken
      Ook toen waren die lampekappen slagvaardiger

  2. EvdB

    Ajax had de Jong 3 jaar geleden al moeten halen
    Ajax is altijd te traag en te laat.
    komst van Zyjech moet ik ook nog zien ….

    1. HURBIE

      Brands heeft gelijk over Overmars
      Is een goeie voetballer geweest maar totaal ongeschikt voor deze functie

          1. Velibor

            Ja maar je staat toch weer fijn voor lul met niks,psv had toen maher en narsing wel binnen of dat nou miskopen zijn of niet. Andere kant,die Brandtmans vind zich natuurlijk weer een hele grote jongen….

  3. koote207

    Die overmars is gek aan het worden, kom op man zoek zelf eens spelers, ik kan er 20 opnoemen die je had moeten kopen!!

  4. Marcie

    Marcel Brands is eeb eng mannetje. Er wordt weleens geklaagd over Overmars, bedenk dan dat het nig erger kan; Marcel Brands

  5. bloedgroep AFCA

    laat hij zich maar druk maken om Pisvee….niet echt Ajax nieuws zoiets….als je elke gedachte/uitspraak tegen Ajax in de spotlight zet dan blijf je aan de gang….

  6. Hika77

    Mag ik meneer brands erop wijzen dat p$v niet anders handelde? Het is een feit dat zij medio jaren 80 bewust goede spelers hebben gekocht van de concurrentie om
    hun zwakker te maken en zichzelf sterker. Denk aan kieft, vanenburg ,
    Koeman. Maar dat is natuurlijk heel anders. Stelletje calimero’s daar in eindhoven. Laat die waardeloze penaltynemer maar lekker in eindhoven.

  7. Ajax nr 1

    Nou brands de werkwijze van Overmars Is volgens mij niets mis mee als je een speler wilt hebben. Maar het Is al wat Hurbie zei Overmars Is niet geschikt om spelers aan te trekken omdat ze bij Ajax te gierig zijn. Om spelers te verkopen handelt Overmars prima. Het geld komt met bakken binnen alleen hou je als voetbalclub niets meer over.

  8. Slingertje.

    De pot verwijt de ketel.
    Die hele voetbalwereld is door en door verrot en de meesten die daarin rond hobbelen deugen van geen kant.

    1. HURBIE

      Helemaal gelijk in er is niets meer aan het huidige voetbal
      Ik ben opgegroeid in een AJAX supporters familie
      En doet het soms zeer als je ,je club zo naar de klote ziet gaan door geldbeluste leiding gevendemannetjes zonder clubliefde
      En ook spelers die alleen maar aan geld denken

  9. Ajax nr 1

    Laat brands maar blij zijn met dat Overmars bij Ajax zit. Overmars maakt elke voetbalclub sterker omdat hij niet goed functioneert bij Ajax qua aankopen dan. Lucht de Jong en Propper hadden zeker bij Ajax kunnen voetballen als onze Marcje goed zijn werk had gedaan.

  10. -buitenkantje rechts-

    Brands weet ook drommels goed hoe het spelletje werkt..
    Twente doet nu hetzelfde door te stellen dat Swansea belangstelling in Ziyech heef..Kwestie van onderhandelingstactiek om de prijs op te drijven.

  11. Wembley71

    Alsof of die is vergeten hoe Pisvee zich gedroeg ten opzichte van Ajax in de jaren tachtig. Zijn ze Rijkaard opeens vergeten en stonden Vaneburg en Koeman (o ja sorry die zag plots een trein voorbij komen) ook niet gewoon onder contract van Ajax??? Zo braaf zijn daar ook niet dus. O ja hoe zat het ook alweer met die Ronaldo geloof waar Ajax mee bezig was? Goddank hadden wij Kluivert nog. Wat een lul zeg

  12. Ajaxslied

    lol als brands Klaassen had geprobeerd te halen buiten Ajax om hadden we hier moord en brand geschreeuwd. Zo ga je niet als clubs met elkaar om om spelers bij je concurrent proberen weg te lokken terwijl ze nog onder contract staan.

  13. Mauheb

    Sorry maar hij heeft helemaal gelijk! Die weet hoe het moet en hoort!! Kunnen die gasten die een schitterende club van weleer helemaal de afgrond in duwen nog wat van leren,!!! Wanbeleid noemen ze dat!

  14. ajaxhoger

    Zoals altijd weer veelste laat wakker geworden , de centeneuker , ik zie ook niemand meer komen bij ons .

  15. koote207

    Blijkt weer een verzonnen verhaal van die lampies, ik geloof onze zeer betrouwbare overmars?

Comments are closed.