Bosz: ‘We weten al hoe we Ziyech willen gebruiken’

0828bazoer-ziyech

Tegenover De Telegraaf laat Peter Bosz weten dat het mogelijke vertrek van enkele spelers de reden is dat Ajax Hakim Ziyech erbij wil hebben. “Er kan nog wel iets gebeuren”, doelde hij mogelijk op Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Lasse Schöne of misschien wel Riechedly Bazoer. “Dat is ook de reden dat we Hakim Ziyech erbij willen hebben. En de nederlaag bij Rostov kan ook wel eens van invloed zijn geweest op zijn mogelijke komst”, zo gaf Bosz ruiterlijk toe. “Want hij is er nog niet hè.”

Bosz gaf eerder aan in Ziyech, die bij twente veel op de vleugel acteert, vooral een middenvelder te zien. ‘We weten hoe we hem willen gebruiken, maar dat ga ik nu niet zeggen. Dat geeft misschien wel onnodige onrust in de groep.’

Bosz hoopt dat hij zo snel mogelijk met een vast elftal bij Ajax kan werken. “Want voor mijn doen heb ik de laatste weken heel veel gewisseld. Dat is eigenlijk helemaal niets voor mij.” Bosz liet Jairo Riedewald in Deventer weer terugkeren op het middenveld en gaf Kasper Dolberg opnieuw een kans als centrumspits. Beide spelers voldeden eerder al goed op die posities maar werden daarna toch weer gepasseerd door Bosz. “Maar ik heb geen spijt dat ik ze anders heb gebruikt. Ik ben gewoon nog zoekende. De transfermarkt is straks gesloten en dan wil ik snel vasthouden aan een duidelijk elftal”, aldus Bosz.

Related posts

28 Comments

    1. De seijs

      Zal nog wel even duren. Maar ze zijn dan toch echt bezig . Ook benieuwd wie er dan weg gaat.

  1. Germain

    Als Riedewald maar op 6 blijft, Ziyech er schuin voor en Klaassen in de as. Ik zal Peter een handje helpen met ons Ajax

  2. vak411

    Ondanks dat Bazoer zwaar uit vorm is hoop ik niet dat ze zo dom zijn hem te laten gaan.. Blijft een toptalent..

  3. Harrie

    Berouw komt na de zonde twee maander eerder gekocht hadden we nu CL gespeeld nu weer paniek aankoop

  4. Geroldkohlen

    1 zwaluw maakt nog geen zomer, eerst wachten op definitief bericht dat hij bij ons komt! sinkgraven mag van mij vertrekken samen met el ghazi, maar ik ben ook bang dat lasse gaat vertrekken, die heeft denk ik geen zin meer in een reserve rol. en gelijk heeft hij!

  5. Pascal tebberman

    Wat wil die vent nou alle spelers weg van frank en dan met een schone lij proberen kampioen te worden ik moet nog zien,kun je zien zoek iemand met een ajaxhart dit gaat fout ?ben wel weer blij dat ze gewonnen hebben gefeliciteerd mannen zet met elkaar door en blijf bij elkaar ciao ?⚓️??????⚽️.

  6. Remco072

    Weet meneer Bosz ook al hoe ie tuinkabouter Overmars wilt gebruiken? Geef die maar een strippenkaart voor een enkeltje Epe terug en nooit meer vertonen rond Amsterdam.

    1. ajax26

      Hahaha mooi man, het ligt niet alleen aan overmars er zijn nog meer mensen die er mee moeten instemmen

  7. Ajax nr 1

    Wij supporters weten allang hoe je Ziyech moet gaan gebruiken. Haal Ziyech eerst maar binnen. En ja het werkt prettiger met een vast elftal. Sterker nog het elftal had allang klaar moeten zijn voor de eerste wedstrijd al. Maar het geld van transfers is veel belangrijker voor de bobo’s.

  8. ajaxpers

    En daarvoor wil Dhr. PB Bazoer voor slachtofferen. Word je dan geleid door de waan van de dag? Bazoer is een uitzonderlijke speler die EVEN minder presteert.

  9. ajax26

    Hahaha, moet wel even lachen.
    Eerst zei pb ook dat er genoeg middenvelders zijn en nu weet hij wel hoe hij ziyech kan gebruiken.
    Ajax had hem allang moesten haleb

  10. -buitenkantje rechts-

    Als nr 10 natuurlijk!
    Met het liefst drie spitsen ervoor die hij in stelling kan brengen.. Cassierra van links.. Dolberg diepe spits en Traoré van rechts..

Comments are closed.