Burgemeester Deventer kondigt noodverordening af tijdens Go Ahead-Ajax

goahead-ajax

De burgemeester van Deventer heeft signalen ontvangen dat een groot aantal Ajax-supporters zonder kaartje naar Deventer wil komen om hun onvrede over de teleurstellende resultaten te communiceren. De burgervader vindt dat geen goed idee en vreest voor het mooie stadscentrum en daarom geldt er zaterdagmiddag en zondag een noodverordening. De oproepen zouden verband houden met de recente, teleurstellende prestaties van de Amsterdamse club. Volgens de politie zijn de openbare orde en veiligheid binnen de stadsgrenzen daardoor niet gegarandeerd.

Supporters van beide clubs hebben al vaker een verschil van mening gehad zodat er in 2007 een oefenduel gestaakt moest worden. Dit is klaarblijkelijk niet goed bevallen en daarom mogen er zaterdag tussen 14:00 en zondag 18:00 uur alléén supporters van Go Ahead Eagles in de stad zijn. Wil je de wedstrijd wél zien dan zul je gebruik moeten maken van de combiregeling. Er worden vanaf zaterdag 14:00 uur controles gehouden om Ajax-supporters zonder kaartje terug naar huis te sturen.

 

 

Related posts

53 Comments

  1. HURBIE

   Echt de ouwe club van MARC OVERMARS allemaal schijters en stiekemerts en ALLEMAAL op hun geld zitten te broeden

    1. HURBIE

     Sorry B R kan het goeie niveau niet meer vinden tegen over wat bij AJAX de boel naar de kloten laat gaan

     1. -buitenkantje rechts-

      Begrijp dat de emotie hoog zit Hurbie.. Bij mij ook.. En geloof me.. Ik moet soms ook 3x nadenken voordat ik een reactie plaats..Maar laten we elkaar bestoken met argumenten ipv scheldwoorden..

   1. De seijs

    Ja ik heb het gehoord de mannen gaan rellen. Die kijken niet op een paar euro’s. Marc Let je op het gaat beginnen.

    1. Charka53

     Dat is toch jammer De seijs nu het niet lekker loopt bij Ajax door verschillende oorzaken moet er weer oorlog gevoerd worden , daar schiet niemand iets mee op , je maakt de malaise alleen nog maar erger.

   1. HURBIE

    Wees maar blij daar kan je genieten van je biertje en van de rest wat leuk en lekker is om te zien

 1. Michel6172

  Het voetbal van Ajax is om te schamen, gebeurd dit wat er aangekondigd is dan moet je daar heel erg voor schamen. Hoe laag kun je gaan.

  1. HURBIE

   Ik blijf ze net zolang door het slijk halen ,tot dat ze positieve dingen laten zien op het veld en bestuurlijk
   Eerder geen goed woord over ze
   Daar hebben ze zelf voor gezorgd dat mijn liefde voor AJAX op een heeeeeel laag pitje staat en bijna uit is

   1. -buitenkantje rechts-

    Wat zijn dan volgens jou positieve bestuurlijke dingen..?
    En wat wil je graag op het veld zien? Waar mankeert het aan? Geef jou visie eens..

    1. HURBIE

     Moet ik je dat nu nog echt uitleggen na alles wat er voetballend en bestuurlijk gebeurd
     Hoe een club als Ajax langzamerhand in het moeras verdwijnt
     Je leest toch ook kranten en gaat naar het stadion en kijkt TELEVISIE
     Lijkt mij toch niet dat dit je allemaal is ontgaan

     1. HURBIE

      Ja man ik ben niet het type dat eerst 3 keer nadenkt
      Heb nou eenmaal mijn hart op mijn tong,en maak van mijn hart geen moordkuil

     1. woody79

      he indo hier met de kleine alles top. vrouwtje moet nog herstellen maar wil snel teveel. komt goed. lekker genieten van de kleine ajacied. als we nu ook nog van ajax kunnen genieten. thnx!

 2. Amoebe

  Ik snap de burgermeester….als er wel een boel doorgesnoven supporters komen dan komen de frustraties snel aan de oppervlakte.

  1. BobbyHaarms

   Doorgesnoven idioten of niet, het mag duidelijk zijn dat er echt iets moet gebeuren. Geen geweld o.i.d. maar we mogen met z’n allen best ons ongenoegen uiten over het wanbeleid, we zijn al veel te lang makke lammetjes geweest op momenten dat we juist nodig waren. Als je naar Deventer gaat steun dan Ajax, ongenoegen uiten prima maar dan straks vooral in en om de Arena. Misschien juist door helemaal niet te komen..

    1. BobbyHaarms

     Precies, ik ga uit protest niet heen. Het zijn allemaal huichelaars die heel schijnheilig het grote spandoek van Johan in de nok van het stadion hebben hangen. Maar ondertussen zijn naam op een walgelijke manier nog steeds proberen te misbruiken. 1 van de vele dingen waar ik me aan erger in het stadion. Laat ze met hun glas champagne voorlopig maar eens rondkijken naar een grotendeels lege Arena.

     1. bloedgroep AFCA

      ik ben helemaal voor…ben het zat om zo voor de gek gehouden te worden door Overmars en de bende van ellende…ik werk hard voor mijn geld en waarom? niet om mooi voetbal te kijken maar kennelijk om die heren te spekken….blijf met jullie gore geldwolven tengels van ons Ajax af…het is genoeg oprotten nu…..against modern football

 3. -buitenkantje rechts-

  De burgemeester id verantwoordelijk voor de openbare orde in zijn stad en heeft geen boodschap aan een stel gefrustreerde aanhangers die in zijn stad hun gram willen halen.. Heel begrijpelijk!!
  Doe dat voor de Arena!

 4. Jimmy1971

  Hoop dat onze supporters zich wel waardig blijven gedragen , anders wordt het op alle vlakken heel triest …

   1. HURBIE

    Helaas wel was een hele goeie verdediger
    Mijn eerste voetbalschoenen nog gekocht bij hem in Amsterdam op de Middenweg
    Sterkte toegewenst aan familieleden en nabestaanden

 5. bloedgroep AFCA

  van voetbal evolutie naar voetbal revolutie….against modern football…terug naar de tijd dat Ajax een voetbalclub was ipv een beleggingsobject

  1. BobbyHaarms

   Van de beurs af, bobo’s eruit voetbalmensen erin, logo in ere herstellen en om dit allemaal te vieren een nieuw clubhuis op onze vertrouwde plek.

 6. Slingertje.

  Hij krijgt waarschijnlijk te weinig aandacht van zijn lelijke wijf dus dan maar even de pers opzoeken.
  Als je tegenwoordig iets roept op internet dan schieten ze meteen in de stress als het om voetbal gaat.
  Laat hij lekker dat deventer tuig in de gaten houden.

 7. KBouter

  Man man wat een reacties over Marc Overnars. Toen driekwart clubs in Nederland in de negatieve cijfers zat, zat Go Ahead in de positieve cijfers, en dat kwam door Overnars. Mensen schreeuwen maar raak maar weten van de hoed en de rand. Daarbij heeft een burgemeester gelijk als de veiligheid van zijn stad in gevaar komt.

  1. Gido

   Zo is het. De feiten: 1) Ajax behoort tot de financieel gezondste clubs van Europa. 2) Afgelopen 6 jaar, 4x kampioen, 2x 2de. 3) In Europa valt het tegen, iedere voetballer in de Ned competitie vertrekt zodra ze een bal rechtdoor kunnen trappen. Wen er maar aan want dat gaat alleen maar erger worden.

   1. imoJC

    Volgens mij gaat het bij Ajax als eerste om het spel. Kut voetbal met een hoop centen en kampioenscahppen is niet des Ajax. Wij willen mooi en sprankelend voetbal zien, daarna de kampioenschappen en daarna een gezonde financiele situatie. Als je overigens de eerste twee zken hebt, heb je automatisch het derde feit erbij. Dat snapt Marc en consorten nog niet zo goed.

Comments are closed.