Vier wedstrijden van Ajax verplaatst door deelname aan Europa League

europa_league

In verband met de deelname aan de Europa League, heeft de KNVB vier wedstrijden verschoven naar een andere datum. Het gaat op de duels van Ajax thuis tegen Vitesse (zondag 11 september 16.45 uur), uit tegen ADO den Haag (zondag 16 oktober 16.45 uur), thuis tegen NEC (zondag 20 november 14.30 uur) en thuis tegen FC Groningen (zondag 4 december 16.45 uur). Voor een volledig overzicht zie onze Wedstrijden/Kalender pagina.

Related posts

72 Comments

   1. HURBIE

    Tegen de GRAAFSCHAP hebber ze de deelname al laten liggen
    En iedere keer het zelfde antwoord na de wedstrijd
    WE KWAMEN NIET IN ONS SPEL EN NIKS LUKTE (HOMO’S)

 1. dickst14

  Zou mooi zijn als Zyech naar psv ging en er 40 in schiet. waarschijnlijk gaan de ogen dan nog niet open. maar goed

  1. imoJC

   Waar put jij je positiviteit uit na twee wanvertoningen achter elkaar waar totaal geen sprake was van inzet, passie, creativiteit, focus, klasse? Moeten we het doen met een overwinning op Sparta en een leuk ogende wedstrijd tegen Rostov? Ik vind het triest dat mensen nog een positief geluid laten horen. Hiermee steunen ze wanbeleid en verloochenen ze de visie van het Ajax waar ik supporter van ben geworden 59 jaar geleden.

   1. KBouter

    Gasten zoals jou die zo triest blijven en negatief zijn hebben verhoogde kans op treintje aanduwen of aan een boompje hangen. Als Ajax alleen maar je leven is, kan ik me wel voorstellen dat je altijd met een zuur gezicht door het leven gaat en gaat letten om anderen te verbeteren. Man man…geniet toch van het leven. Daarbij de speler die het meest verzaakt elke week, die heb jij altijd nog de hand boven het hoofd gehouden, want als er 1, speler is die zijn ogen uit zijn harses moet schamen is het Veltman…de man die al 4 seizoenen Ajax 1 speelt en speelde tegen Real, Barca, MU, MC en noem maar op. Juist HIJ zou moeten opstaan om de kar te trekken met onze aanvoerder, maar nee…Veltman doet verstoppertje en balletje terug en breed.Daarbij heb je het over Ajax visie die je predikt, Johan Cruijff draait zich om in zijn graf wanneer Ajax jou fel begeerde speler Ziyech haalt, terwijl jij een stijve hebt van een Nouri. Juist…dat is Ajax visie…niet Ziyech voor 10 mio halen maar zorgen dat Nouri en vd Beek ect doorbreken. Dat is Ajax visie..en niet die vBasten visie die jij predikt, zoals Sulemani achtige aankopen!! Ajax visie zegt ie…haha laat me niet lachen.

    1. Toppertje

     Op de discussie zal ik verder niet ingaan maar op het aanhalen van Cruyff als tegenstander van grote aankopen wil ik voor de zoveelste keer toch reageren. Cruyff was niet tegen grote investeringen. Alleen moesten die een directe versterking zijn en mogen ze niet de eigen jeugd in de weg staan. Dat Ziyech een directe versterking is voor iedereen duidelijk. Aangezien hij beter is dan alle andere middenvelders zal hij ook niet de jeugd in de weg zitten. Dat doen die middelmatige anderen. Wel met je eens dat er meer in het leven is dan Ajax.

     1. EugAjax

      Toppertje dat is niet zo. Cruijff was juist de drijfveer achter limiet op transfersommen. Hij vond geen enkele eredivisie speler meer dan 7 mln waard en wilde pertinent geen aankopen meer in orde van grote Sulejmani. Wat wel klopt aankopen moeten directe versterkingen zijn, want anders moet eigen jeugd voorrang krijgen. Dus Kbouter heeft gelijk veel mensen verkondigen het Cruijff beleid te verdedigen maar in werkelijkheid zitten ze vaak keihard te pleiten voor dingen die nooit de bedoeling waren uit dat plan.

     2. EugAjax

      Op dit gebied wel zou ik zeggen, alleen k word al weer ingehaald door de waarheid aangezien ik lees dat Ajax nu toch weer voor Ziyech gaat en daar 12mln plus voor over heeft. Overigens ben ik wel van mening dat je je plannen altijd op details moet blijven aanpassen want de wereld om je heen verandert ook altijd. Je moet dus niet je ogen sluiten voor de ontwikkeling binnen hedendaagse voetbal. En dus misschien moet Ajax dan maar een keer van hun criteria afstappen en toch voor Ziyech gaan.

   2. De seijs

    Wat lul jij nou nep supporter als ajax een belangrijke wedstrijd speelt ga jij dood leuk limonade drinken en luieren in de tuin. En stom lullen met je weder nicht. Jankert bal gehak

     1. De seijs

      Ja dat weet ik ander schrijf ik het hier niet jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     2. De seijs

      Hahaha ik wist wel dat jij een nicht bent Hahaha heee hij is vandaag uit de kast gekomen hahaha jankeeeeeert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     3. imoJC

      Geef het nu maar toe seijse, je was gisteren heel blij dat ik langs kwam en je vond het heerlijk. Zullen we niet langer de schijn ophouden en gewoon zeggen dat wij elkaar liefhebben? Je smeekte om meer gisteren.

     4. De seijs

      Hahaha jankert te lang in de zon gezeten. Zie hier het bewijs, jij spoort niet . Dat zei f-side64 hier al eerder. Jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     5. De seijs

      Echt triest wat een mongool ben jij.o Echt niet serieus te noemen. Wat een flapdrol ben jij. Jankert bal gehak.

     6. De seijs

      Een ding is nu voor iedereen hier duidelijk jij bent ziek heel ziek. Met al deze teksten kan niemand je meer voor vol aannemen. Jij bent hier Door het ijs gezakt. Je bent zielig een stumperd een jankert en een bal gehak. πŸ™‚

     7. De seijs

      Ziek ben je. En ook nogal er dom om je zo serieus hier voor lul te zetten. Triest maar dat weet iedereen nu. Krijg bijna (bijna) medelijden met jankert bal gehak πŸ™‚

     8. imoJC

      Jij vergelijkt mensen met NSB’ers tot Johan Cruijff aan toe, jij maakt rascistische opmerkingen en dan ben ik ziek in mijn hoofd. Nee lieverd dat ben jij en daarom verzorg ik jou en zie je mij vanavond weer. Een goeie vrijpartij doet ellende vergeten. Ik ben niet ziek maar jij wordt nooit meer beter. Voortaan goed nadenken voordat je dingen op een forum roept. Dingen kunnen je je leven lang blijven avhtervolgen. Xxxx

     9. De seijs

      Triest maar je mist je moedertje zeker jankert. Misschien moet je haar eens opzoeken jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     10. imoJC

      Nu wens je ook nog eens iemand dood. Over zieke geest gesproken. Schat, schat je hebt een slechte dag vandaag.

     11. imoJC

      Stap zo in de auto lieverd. Ben denk ik om 6 uur bij je. Samen eten, samen voetbal kijken en dan samen ……. :-))

     12. De seijs

      Daar heb je het lef niet voor. Dat is bekend hier. Jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     13. imoJC

      Gekkie, we hebben samen al 2 nachten door gebracht. Niet in de ontkenningsfase blijven zitten nu he. Maar ik moet nu gaan rijden, kan ik ff niet meer schrijven. Xxxx

     14. De seijs

      Hahahaha nichtje nsb ga naar je moeder jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     15. De seijs

      Ga maar weer met je nichtjes spelen. Daar zal je wel goed in zijn.Jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

 2. Cees1966

  Ook niet zo gek toch KBouter, op een gegeven moment ben je klaar met dat drama wat al jaren wordt vertoond.

 3. Iamsterdam2015

  Misschien is de ajax visie wel uitgewerkt noet meer van deze tijd en zijn de tegenstanders niet meer onder de indruk van de ajax visie!?!?! Of wij nou links of rechtsom gaan, afgelopen seizoen en de afgelopen wedstrijden is gebleken dat er een nieuwe wind door ajax/ het systeem moet gaan waaien….. Zeg maar en storm. Alleen dan kan het goed komen??

  1. HURBIE

   Bloed zweet en tranen heeft het gekost om zo beroemd te worden over de hele wereld met AJAX
   En dat zooitje wat er nu de leiding heeft brengt deze club naar de verdommenis
   Van mij mag alles opdonderen vooral de aanwezigheid op de beurs

 4. Michel6172

  Wats kebeurd, tis kebeurd met dit zooitje ongeregeld. Sorry maar ben er ff helemaal klaar mee.

 5. -buitenkantje rechts-

  Maakt niet uit welk onderwerp het topic heeft.. Het draait uiteindelijk weer om aankoopbeleid..
  Kunnen we ook nog verder kijken dan dat??
  Iets over tactiek bv.. Opstellingen.. Sterkte/zwakte analyse.. Oplossingen?

 6. ajax26

  Ik verwacht in ieder geval nie veel meer van ajax wua punten of spelers aantrekken.
  Dit jaar heb geen seizoenkaart door te druk met andere dingen.
  Ik volg ajax wel op foxsport.
  Maar niet om aan te gluren.
  Laten we met ze alle hopen op iets moois

 7. JohnDoe77

  Even on-topic; mooi! Zaterdag avond is het toch minder leuk als zondag middag! Anders altijd weer lastig op zaterdag met eten en de familie… Ieder nadeel… πŸ˜‰

 8. imoJC

  @sauceijs: dank weer voor je waardevolle inhoudelijke bijdrage. In een paar zinnen weet jij jezelf weer precies goed neer te zetten. @kabouter: ik ben en blijf Ajacied in hart en nieren maar zal nooit een traan laten om een verliespartij of verloren kampioenschap. Ik heb hier al vaker aangegeven andre zaken in het leven veel belangrijkercte vinden. Jou commentaar geeft perfect aan dat je alleen leest wat je wilt lezen en daardoor niet altijd in de juiste context. Zolang ik maar weet wat ik bedoel maar jij er van vindn wat je wilt. Vergelijkingen met stijve geslachtsdelen plaatst jou op hetzelfde niveau als sauceijsje. Gefeliciteerd daarmee. Weer iemand om niet meer serieus te nemen.

  1. KBouter

   Zucht..dat kun je wel goed he..slachtofferrol spelen, je moet de boel niet gaan omdraaien en mij in een bepaald hoekje te zetten, want daar heb ik een hekel aan, dat je mensen hier al neer zet als racistisch, moet jij weten, maar mij in een hoek drukken dat ik in de groep behoor van mensen die steunen het wanbeleid van Ajax en verloochenen ze de visie van het Ajax , dat ik daar bijhoor, dat zijn jou woorden.

   Bovendien sta ik juist heel positief in het leven, jij schijnbaar niet gezien je eerdere post, ik zeg gewoon dat ik geen traan laat om Ajax en geloof dat alles weer goed komt, maar jij valt mensen aan die positief zijn, gezien je letterlijk zegt ….Waar put jij je positiviteit uit na twee wanvertoningen achter elkaar waar totaal geen sprake was van inzet, passie, creativiteit, focus, klasse? Moeten we het doen met een overwinning op Sparta en een leuk ogende wedstrijd tegen Rostov? Ik vind het triest dat mensen nog een positief geluid laten horen. Hiermee steunen ze wanbeleid en verloochenen ze de visie van het Ajax waar ik supporter van ben geworden 59 jaar geleden.

   Kijk..hiermee plaats je mensen in een hok, iets waar jij zelf een hekel aan hebt, maar het is goed, en vergelijken met Seijs is ook iets voor jezelf, dat heeft waarschijnlijk te maken met een beperking op inhuoderlijk gebied wat je hebt, want je hart zit zo vol van mensen terechwijzen op racisme en onderdruking ect ( wat overigens een goed punt is) maar jij doet zelfs niet anders, bij een beetje commentaat op jezelf, ga je direct mensen vergelijken met een ander.

   Dat is een beperking, is niet erg, we zullen het er mee moeten doen..likken naar boven en schoppen naar onderen is een kunst die jij goed beheerst. Verder zal ik je met rust laten, en verder discuseren hier met mensen die wel tegen kritiek kunnen en iets kunnen onderbouwen zonder gelijk weer een vinger te wijzen naar een ander. Maar lees je eigen tekst nu nog een door…waar haal jij uit dat jij juist positief bent en geen traan om Ajax laat? Vooruit, ik zal het makkelijk voor je maken en plak je eigen tekst er hier ff onder.

   Mijn tekst:Man man man…triest te zien dat sommigen nog steeds zwaar ontdaan en negatief zijn.

   Let op!! Hier komt de jouw reactie: Waar put jij je positiviteit uit na twee wanvertoningen achter elkaar waar totaal geen sprake was van inzet, passie, creativiteit, focus, klasse? Moeten we het doen met een overwinning op Sparta en een leuk ogende wedstrijd tegen Rostov? Ik vind het triest dat mensen nog een positief geluid laten horen. Hiermee steunen ze wanbeleid en verloochenen ze de visie van het Ajax waar ik supporter van ben geworden 59 jaar geleden.

   Man man man..te triest voor woorden.

   Oja nog wat..dat gezegde over stijve piemeltjes is een gezegde(humoristisch bedoelt) maar jij ziet het weer anders natuurlijk en probeert hier mensen met je mee te krijgen om mij met een stok te slaan.

   Triest figuur..ik ben met jou klaar, en ik weet zeker dat er meerderen zijn. Juist jij bent er 1 die niet te serieus genomen moet worden!,

   1. bloedgroep AFCA

    kijk en zo voer je dus een inhoudelijk discussie….niet alleen beledigen en wijzen maar punten kunnen aantonen en weerleggen….RESPECT

    1. KBouter

     Juist, sommigen kunnen dat niet en dan ben je ineens tegen beleid van Cruijff….of erger dan ben je een racist. Iedereen hier prikt door dit soort sneue gasten heen.

Comments are closed.