Mazic fluit FK Rostov – Ajax

0805rostov-ajax_logos

De Servische scheidsrechter Milorad Mazic is door de UEFA aangesteld om woensdagavond FK Rostov – Ajax in goede banen te leiden. Mazic wordt bijgestaan door Milovan Ristic, Dalibor Djurdjević (grensrechters), Uros Stojkovic (vierde official) en Danilo Grujic en Nenad Djokic (doelscheidsrechters).  FK Rostov – Ajax begint woensdagavond om 20:45 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

41 Comments

      1. Yarive

        Veltman bekende dat de motivatie er niet was, als ze nu geen motivatie hebben weet ik het ook niet meer. Echt alles geven, dan maken we een kleine kans.

    1. bloedgroep AFCA

      bedoel je dan Rostov…of het arbitrage? klinkt namelijk ook semi-russisch in de oren….haha

  1. Reservewissel

    Ik heb het vervelende voorgevoel dat Mazic een aanfluiting van een wedstrijd fluit. Hopelijk klopt mijn voorgevoel niet en gaat Ajax me verbazen.

    Elk seizoen hetzelfde… je hebt hoop op verbetering en uiteindelijk kijk je weer naar een kleuterklas in het kader van proces.

    1. BobbyHaarms

      Eens Reservewiel. Tijd dat Ajax dat nu dan eens doorbreekt als goedmaker voor afgelopen zaterdag naar ons.

  2. Gido

    Maakt wel degelijk uit. Servië is een van de meest corrupte competities van Europa. CL Kwalificatie is veel geld mee gemoeid. Had liever een Engelse of Duitse scheids gehad.

  3. Iamsterdam2015

    Wat nou weer het vreemde is dat ze nu dan ( hopelijk) ineens wel goed kunnen ballen en door gaan naar de CL.???. Terwijl ze van Willem II, waar de meeste spelers niet eens weten dat er lucht in een bal zit, ze pak krijgen. Raar zooitje die club van ons??

    1. BobbyHaarms

      Nogal ja. Het kan vriezen of dooien bij Ajax, maar het verschil tussen Rostov thuis en Willem II vond ik echt stuitend. Daar sta je dan met je goeie gedrag je zaterdagavond te verkloten…daarom zei ik al dat ze woensdag echt heel wat goed te maken hebben naar ons de supporters.

  4. Slingertje.

    Het maakt niets uit wie er fluit woensdag.
    Ze hadden ook Berdien Stenberg kunnen laten fluiten.
    Je moet het als club toch zelf doen en dan graag met bloed zweet en tranen.

  5. Dagrump

    Ik hoop dat we woensdag een heel ander ajax krijgen te zien. Met een echt vechtersmentaliteit en dat ze voor elkaar door het vuur gaan ❗️❗️

    1. Yarive

      Precies, dan kun je ver komen. Kijk maar eens naar Ajax – Barca toen, iedereen gaf absolute inzet, wonnen we gewoon van die Catalanen

Comments are closed.