Ajax krijgt goed nieuws, Krul verlengt contract bij Newcastle waardoor verhuur in beeld komt

0822TimKrul

Ajax is in de zoektocht naar een vervanger voor Jasper Cillessen uitgekomen bij Tim Krul die momenteel onder contract staat bij Newcastle United. Krul mag bij een goed bod vertrekken zo liet manager Rafael Benitez al eerder weten maar vooral het salaris van Krul lijkt een obstakel. De doelman ontvangt vier keer zoveel salaris ten opzichte van het salarisplafond bj Ajax waardoor er normaal gesproken een streep gaat door de transfer. Toch mag Ajax blijven hopen want de doelman gaat zijn contract bij Newcastle met een jaar verlengen waardoor Ajax de optie krijgt om Krul te gaan huren waarbij Newcastle een groot deel van het salaris zal blijven betalen. Toch zal Ajax snel moeten handelen want ook Middlesbrough en Everton zien wel wat in de diensten van de Nederlandse doelman.

Bron: Daily Mail

Related posts

80 Comments

      1. jojocoolio

        Ik zie nog steeds liever Dat we ruiter kopen van utrecht maar goed het is teminste iets….

        1. Jari_94-95

          Sorry maar Ruiter is al helemaal geen optie. Bij Kutrecht presteert hij ondermaats. Dan kan je beter Room halen.

    1. jojocoolio

      Waarom wil koeman eigenlijk krul hebben??? Hart zou toch die kant op komen??? Kunnen we beter maarten terug halen… Of ?komt joe hart misschien naar ons toe ???

      1. Remco425

        Snap ik ook niet jojocoolio. Hij heeft Steek toch ook al? Anders kunnen we die misschien huren haha

        1. Litmanen

          eens zlatan, maar die hadden we veel eerder moeten halen. Marc wacht liever tot het vlees vlak voor sluitingstijd goedkoper word……

    2. De seijs

      Ik had liever gezien dat hij gekocht werd. Als hij komt moet je later weer opzoek. Het blijft een soap.

      1. Remco425

        Maar daar hebben we in ieder geval weer een jaar de tijd voor en misschien is Onana er dan wel klaar voor

    3. HURBIE

      Ik zeg bliif zitten waar je zit Over een jaar ben je weer weg ,en we weten niet eens of je wel het hele seizoen kan spelen
      Voorlopig moet je revalideren

    4. HURBIE

      Dat zeg ik ook maar zie AJAX op alle fronten HELEMAAL naar de klote gaan Als het zo doorgaat is alle inzet van CRUIJFF om van AJAX wer een echte voetbalclub te maken zoals vroeger helemaal voor niets geweest
      Maar er lopen bij AJAX ook zoveel mannetjes die het denken het beter te weten dan Cruijff dat het zooitje vandaag of morgen helemaal onbestuurbaar wordt en een nieuwe revolutie uitbreekt
      ALLEMAAL EGO TRIPPERS

    5. Ajax nr 1

      Ik zeg zoek een keeper waar je jaren iets aan heb. Als je iets wilt opbouwen moet je een keeper kopen nie huren. Sjongesjonge waar gaat dit heen met Ajax

      1. Remco425

        Ze hebben vertrouwen dat Onana hem volgend jaar kan opvolgen. Een keeper waar je dan jaren iets aan hebt…

  1. woody79

    lijkt me een goede vervanger voor onze Jasper. Die zit de laatste tijd met zijn gedachte al in de Spaanse zon

    1. jojocoolio

      Hij mag nog een keer een foutloze wedstrijd laten zien in ajax een en dan lekker in het zonnetje die bank van barcelona warm houden…

    1. Teuntje

      Ik geloof er ook totaal niet in. Hij kan naar Ajax, verlengt in de UK zijn contract en weet dat er andere Premier League clubs interesse hebben.

  2. Indojood

    Goed nieuws? Inmiddels hebben andere clubs interesse getoond. Er is een grotere kans dat deze transfer niet door gaat.

  3. jojo123

    Mooi voor Krul, dat hij ondanks zijn blessure nog een transfer kan maken. Hij kan dan in december wanneer hij wellicht totaal hersteld en wedstrijdfit is zijn eredivisiewedstrijden spelen.

  4. Geroldkohlen

    zo’n type keeper moeten we gewoon kunnen kopen, nog even en onze hele selectie is gehuurd!

  5. Teuntje

    Ff off topic. Ben ik de enige die zich gek ergert aan de teksten Peter Bosz afgelopen zondag?
    Hij legt nu al de schuld bij de spelers, terwijl een blind paard kan zien dat het team het spoor totaal bijster is.
    Lijkt me toch dat ook PB enige zelfreflectie mag toepassen, toch?

    1. Ajaxslied

      Dit was bij Vitesse en heracles ook al zo bij verlies of slecht spel kregen de spelers de schuld en bij goed spel trok hij het naar zich toe.

        1. -buitenkantje rechts-

          De trainer is altijd verantwoordelijk voor het spel en resultaten.. Goed en ook slecht.

      1. Remco425

        Het transferbedrag wil hij best uitgeven, maar daar verdiend hij 4x zoveel als ons plafond. Dat is het probleem.

    1. -buitenkantje rechts-

      Wordt een overgangsjaar voor Onana.. Kan die volgend seizoen definitief het stokje overnemen

    1. HURBIE

      Lekker daar blijven word niks op deze basis
      Je gaat toch niet een revaliderende keeper kopen waar zit je verstand

  6. Joeguh9

    Goede vervanger maar een keeper huren vind ik waardeloos! Een keeper hoort een stabiele factor te zijn waar je een ploeg mee opbouwt! Liever een jonge gast die 4/5 jaar in Ajax 1 kan keepen!

  7. jojo123

    Je wilt meedoen in de champions League, voor de kampioenschap meedoen en dan huur je iemand die wellicht in november/december pas kan meespelen en waarvan je niet weet of hij dan wedstrijdfit is. Koop dan een speler die er tegelijk is en ook het volgende seizoen. Er zijn genoeg keepers die het niveau aankunnen. Koop dan maar bijv Room … En koop dan nog extra spelers …om het niveau op te tillen..

  8. KBouter

    Ik denk dat ze willen huren om een jaar te overbruggen. Schijnt dat Ajax toch heel veel vertrouwen heeft in de keepers talenten van Onana.

    1. Valentino

      Krul is wedstrijd fit op dit moment en denk ook niet dat Ajax gaat wachten tot het laatste moment of Hart wel of niet naar Everton vaat.

  9. Jimmy1971

    Zeket als je hem 1 jaar huurt moet hij gelijk fit zijn , in December kan het seizoen al over zijn , zonder de broodnodige routine !!

  10. Ajaxslied

    Ik denk dat dit het hoogst haalbare is op dit moment. kwa uitstraling in de goal staat er meer als cillessen en is miss ook wel een iets betere keeper alleen minder mee voetbal kwaliteiten maar of dat nou zo erg is weet ik niet.

    1. vjci

      Heb jij geen verstand ofzo? Hoevaak heb je die keeper zien spelen? 1 wedstrijd en van filmpjes op Youtube??

  11. VanDattem

    Misschien kunnen we, aangezien “we teveel middenvelders hebben”, Ziyech gewoon halen als keeper, maar hem dan toch als middenvelder opstellen. Ik bedoel van, we hebben ook zo vaak een nr.10 gekocht en die als linkshalf opgesteld. Evenzo met rechtsbuitens als spits en visa versa.

  12. jojo123

    Helaas niet want vorige week voordat hij in beeld was was het een twijfelgeval en wellicht dat het minimaal tot en met september was voordat ze meer wisten hoe krul ervoor stond. Vandaar dat hij ergens anders aan de slag mag

  13. vjci

    Talentvolle jonge keepers:

    Predrag Rajkovic, Paul Nardi, Mouez Hassan, probeer misschien iets in de richting van een net aan 20 jarige en zet hem op doel en begin met bouwen!

  14. Gido

    Zal het even uitleggen. Newcastle wil een serieuze transfersom, maar Ajax twijfelt (terecht) of Krul wel weer 100% fit wordt na langdurige afwezigheid. In dat geval is het weggegooid geld.
    Dus komen ze overeen een jaar te huren en daarna kan Ajax Krul overnemen. Omdat Krul maar één jaar over heeft op zijn contract, wordt dat verlengd (met instemming Krul) zodat er een transferwaarde overblijft.

    Prima deal weer van Marc. Nadat Marco en Jol Ajax naar de afgrond gekocht hebben, heeft hij zijn zaakjes prima op orde.

    1. ajaxhoger

      prima , daarom verliezen we van amateurclubs , en willem twee , en laten we punten liggen tegen roda , je kan echt zien dat je er verstand van hebt pffffffffffffff
      We gaan nog veel meer verliezen ben ik bang , alles door dat kut beleid .en dat ze zo gierig zijn , de supporters kunnen naar de klote lopen .

    2. -buitenkantje rechts-

      Zou kunnen Gido.. Zie het meet als overgangsjaar voor Onana.. Die wordt dan eerste keeper na Krul.

  15. PvL020

    Toch wel ff nadenken……. Hij is geblesseerd, pas over een maand fit….. En dan nog afwachten of hij fysiejber staat (denk het niet) en ben je zo bij de winterstop…. Room misschien een betere optie

Comments are closed.