Leon Bailey’s transfer heeft nogal wat voeten in de aarde

leon_bailey

Het lijkt erop dat Leon Bailey en stiefvader, manager Craig Butler hun zinnen gezet hebben op een transfer naar Ajax. Er wordt geschermd met de Wet van ’78 om de transfer te forceren en dat lijkt niet te leiden tot een gezonde arbeidsrelatie bij KRC Genk.

Aad de Mos zegt hierover:’Het zou mij niet verbazen als Bailey morgen niet op de training verschijnt bij KRC Genk. Kijk maar naar Limbombe bij NEC: het was meteen klaar.’ Hij adviseert echter om niet direct op het bod in te gaan:’Wacht tot na woensdag. Ajax zit in slechte papieren. Het heeft verloren van Willem II en moet, net als Anderlecht, iets gaan doen. Als je elkaar dan kunt vinden tussen elf en twintig miljoen, dan doe je een fantastische deal, zeker als je hem nog een jaar zou kunnen huren’

Related posts

56 Comments

      1. Remco425

        Wat hij hier zegt is juist een advies aan Genk, niet aan Ajax. Hij probeert Ajax juist een paar miljoen extra aan kosten aan te naaien.

    1. De seijs

      Inderdaad als jij een versterking is halen die jongen maakt niet uit hoe. Kijk om je heen alle clubs in de landen om ons heen doen dat al jaren. Wij hier in Nederland moeten eens af om altijd maar weer het braafste jongetje in de klas te zijn. Als je echt wat wil moet je killen en niet verder zeuren.

  1. Rinus

    Inderdaad, gewoon Bailey zichzelf laten uitkopen en dit met extra bonus als tekengeld teruggeven aan hem

    1. HURBIE

      Idd Rinus zo makkelijk is het
      De hele voetbalwereld hangt toch van corruptie aan elkaar
      De hand wast de ander

    1. Toppertje

      Direct halen of niet. Aan een jaar verhuren hebben we niets. Zeker niet voor zoveel geld.

  2. KBouter

    Op deze manier moet je geen zaken willen doen, dan is het hek van de dam. Als Ajax deze speler zo graag wil hebben, hoop ik dat ze dat niet op een malafide manier proberen te doen. En een jaar uitlenen voor zó n hoge prijs moeten ze ook niet doen.

    1. Indojood

      Ben het met je eens, KBouter. Deze transfer, hoewel ie (nog) niet heeft plaatsgevonden, geeft al veel teveel gezeik. Bovendien, als over twee jaar Bailey naar de PL wil dan zal Ajax met dezelfde problemen worden geconfronteerd als Genk nu.

      1. De seijs

        Als je het contact goed dicht spijkert is er niks aan de hand . En we moeten niet Roomser dan de Paus worden . Want dan lijken we Rutten en bende wel.

    2. Remco425

      Is niets malafide aan, is gewoon een regel. En Ajax kan die regel niet toepassen, alleen de speler. Zal normaal gesproken ook niet gebeuren, maar het is wel een lekker middel om er druk op te zetten. Accepteren die 11M of anders gaat hij voor hooguit een paar miljoen weg.

      1. Indojood

        Die regel boeit me niet zo, wel het gedrag van vader Bailey, die toch vooral ten koste van clubs, zijn wil doordrukt. Zodanig dat er een onwerkbare situatie ontstaat.

        1. Remco425

          Ja, maar Genk doet precies hetzelfde. Die willen hem aan clubs verkopen waar hij helemaal niet naartoe wil. En daarmee mogelijk z’n carriere kapot maken. Dan geef ik zijn vader, die liever een rustige en dus verstandige opbouw van de carriere van z’n zoon wil, toch eerder gelijk.

          1. Indojood

            Jochie zit er net een jaar. Dan twee jaar bij ons en beginnen de problemen hier. Haalt papa Mino Rioolrat erbij en hebben we shit.

          2. Remco425

            Verschil met Rioolrat is dat hij zelf veel geld wilt verdienen door de spelers naar de hoogste bieder te sturen en ze daar vervolgens te laten verpieteren. Deze vader wil een goede opbouw van de carriere van zn zoon. Daar kan ik toch meer respect voor hebben dan die rioolrat.

  3. paullus

    het verhaal eindigt met de woorden we hebben het geprobeerd maar was niet haalbaar
    dus er komt helemaal niets meer bij
    rvc u word bedankt

        1. ajaxhoger

          Schijnbaar snappen wij dit alleen hier , er zijn er bij die het nog goed keuren ook , die hebben er echt kijk op moet ik zeggen .

  4. Charka53

    Gewoon betalen en halen verder geen gedoe alleen vragen of hij een bekende taal spreekt zodat als hij in het veld staat kan communiceren met de rest , kan helpen .

    1. -buitenkantje rechts-

      Ja precies Jimmy! Volgens mij hebben de meesten dat niet goed gelezen.. Ons Aadje geeft advies over hoe je de prijs voor deze 19 jarige tiener nòg meer kunt opvoeren..
      Nu neem ik al niks meer serieus van de Mos.. Maar dit is gewoon naaierij van Aad.

      1. Remco425

        Klopt, de meesten denken hier dat Aadje ons wel ff zou helpen. Nou mooi niet, het tegenovergestelde juist.

        1. Indojood

          De meesten hier denken niet maar roepen maar wat, of kopiëren en plakken wat reacties om slim over te komen en likes te scoren.

          1. Remco425

            Klopt ook. De Pokemon GO generatie. Niet zelf denken maar blind volgen/doen wat een ander zegt

          2. Indojood

            Idd, de like koning van deze site zie ik vandaag weer omfloerst het betere knip en plakwerk uitvoeren, haha. ?

  5. Emilio4Ajax

    Begint er naar uit zien dat we 3-4 spelers kopen en er eentje huren voor het geld wat Milik heeft opgebracht…niet slecht als je het mij vraagt…?

  6. BobbyHaarms

    Halen die gast. Zolang de spelers uit Jong Ajax toch geen eerlijke kans krijgen in het eerste voelen buitenspelers als El Ghazi geen hete adem in hun nek van de concurrentie. Laat ze maar eens werken voor hun basisplaats.

  7. Velibor

    Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar ik vind het allemaal zeer dubieus wat er weer in de laatste week moet gebeuren ,erg onproffesioneel en paniekerig allemaal,hebben ze gvd de hele zomer tijd gehad en. Og de boel niet voor mekaar. Kijk als het nou een armlastig zooitje was dan kun je er niks aan doen maar ze hebben zat te besteden volgens mij en er worden geen knopen doorgehakt! Waar is die leiding nou? Ja die veluwse hobbit die zat eind vorig seizoen al te zweten bij die kaalkop van fox en heeft nog niks in orde!

  8. imoJC

    Heerlijk die inhoudelijke reacties van: “halen op een vieze manier” “maakt niet uit anderen doen het ook” “je moet killen” “iedereen is toch al corrupt” “niet roomser dan de paus zijn” “Rutte(n) en zijn bende”.

    Kortom omdat de wereld verrot is moeten we vooral hier direct aan meedoen. Tot ……. het die mensen opeens zelf overkomt.
    Dat die “corrupte” bende bij Ajax de seizoenskaarten zomaar in prijs gaat verhogen bijvoorbeeld. Dan is de wereld te klein want dan treft het die mensjes persoonlijk.

    Ik hoop dat Ajax nog een beetje fatsoen in hun donder heeft en zich niet gaat verlagen tot praktijken die een normaal mens in een normale samenleving niet zou willen doen. Noem mij maar burgerlijk, noem mij maar roomser of wat dan ook maar als netjes handelen ons dan mogelijk niet zo ver brengt als anderen …. so be it maar ik vind dat persoonlijk een heel stuk fijner.

    1. ajaxhoger

      Wat jij persoonlijk vind zal ajax een worst wezen denk ik .
      Het is ook gewoon een vieze bende die het roer in handen heeft daar , geld zat en ze doen er geen donder mee , ze zijn zo gierig dat zelfs de kakkerlakken nog een betere selectie hebben dan ons .
      Dan is er toch iets goed mis , of je moet geen kampioen meer willen worden of CL spelen of de beker willen winnen .
      Maar wel de seizoenkaarten duurder maken , en hun bonussen zullen ook wel hoger zijn aan het einde .

      1. imoJC

        Klopt. Maar geldt voor jou mening hier ook 🙂 Is ook persoonlijk en voor velen ook een worst. 🙂

          1. imoJC

            Ja, en mensen die het niet met mij eens zijn stomp ik met liefde vol bovenop hun kanis. 🙂 Simpel maar wel respectvol met de nadruk op vol.

          2. imoJC

            In goed Nederlands: En weer een loos bericht. Jankert, bal gehakt 🙂 🙂 :-). Vervolgens mijn antwoord: Er is niets “loos” aan het bericht. Je bent gewoon van harte welkom in het vak. Momenteel voldoende plek omdat vele mensen niet meer durven te komen na de idioterie tijdens de wedstrijd tegen Willem II.

    2. Remco425

      Het enige is dat als Bailey daar echt weg wilt en zich gaat beroepen op die wet, dan gaat hij echt weg. En dan zou Ajax stom zijn hem niet te nemen. En daarbij, het is gewoon een officiele wet. Geen kleine lettertjes of mazen, het is een echte wet. Dus niets onfatsoenlijks of malafide aan. Het is onfatsoenlijk van Genk om 20M + een jaar huur te verlangen. Als Ajax Cillissen aan zn contract zou houden zou je dat ook onfatsoenlijk noemen, maar dat is precies wat Genk nu doet.

Comments are closed.