Vitesse-doelman Room genoemd als opvolger Cillessen

0823nec-ajax_cillessen

FC Barcelona lijkt daadwerkelijk Jasper Cillessen te willen contracteren en de Spaanse club zou inmiddels een bod van 12 miljoen hebben uitgebracht wat door Ajax niet is geaccepteerd. Mocht het inderdaad tot een transfer komen dan moet Ajax snel schakelen voor een waardig vervanger en hierbij is de naam van Vitesse-doelman Eloy Room gevallen volgens het AD.

Dat Room in verband wordt gebracht met Ajax is niet zo vreemd want trainer Peter Bosz kent de doelman uit zijn tijd dat hij bij Vitesse werkte en daar verkoos hij de keeper boven de ervaren Piet Veldhuiszen. Momenteel heeft Ajax met Diederik Boer een ervaren reservedoelman in huis en is Andre Onana nog erg jong. Ajax laat tevens weten dat het een mogelijke transfer van Cillessen wil rekken tot na het duel met FK Rostov in de play-offs van de Champions League.

Bron: AD

 

 

Related posts

48 Comments

  1. marcussboss

    alsjeblieft niet hoor! haal dan een waardige opvolger en niet zo’n eredivisie keepertje

        1. marcussboss

          dat zou de beste optie zijn! Wanneer hij keept bij spurs dan doet hij het erg goed! betwijfel alleen of hij terugkomt naar eredivisie

    1. marcussboss

      niet dat ik iets tegen eredivisie keepers heb, maar dit is toch niet het niveau dat ajax moet nastreven? ik zou krul polsen

      1. Charka53

        Onder marcussboss daar zat ik ook aan te denken, maar wil hij wel terug naar de eredivisie.

        1. marcussboss

          Ik heb geen idee! maar volgens mij had ik gelezen dat hij 2e keeper wordt en dus bestaat de kans van wel. we kunnen hem altijd polsen ?

    2. hansjmn

      Cillessen is geen schim van wat hij was en na de eerste blunder roepen dat hij klaar is om verder te gaan geeft te denken! Nu 2de zwakke op treden tegen Rostok, veaag me af waar hij mee bezig is !
      Maar niet met Ajax

      1. marcussboss

        Misschien zat hij al met deze transfer in zijn hoofd en heeft hij dit niet tijdig weten te scheiden. Hoe dan ook, wanneer cillessen verkocht wordt hoop ik dat er tijdig een waardig opvolger wordt gecontracteerd.

      2. Charka53

        Zeg hansjmn natuurlijk heeft Cillessen wat fouten gemaakt maar als de spitsen nu eens de kansen benutten die ze hebben zouden de fouten van Cillessen niet zo erg zijn geweest.

        1. De seijs

          Cillessen absoluut niet verkopen. Wij moeten de beste worden en Cillessen in goede doen hoort daar bij. Laat Barca maar ergens anders shoppen. Bij 010 of 040.

          1. De seijs

            Hij zit in een dip. Maar we weten in zijn goede doen is hij de beste. Maar wie komt in zijn buurt, of eigenlijk wie is beter want we moeten de beste worden. Kijk naar 010 Mulder of vermeer nu is een levens groot verschil. Dus wie moet Cillessen opvolgen die dan dus beter is.

          2. marcussboss

            Heb je gelijk in de seijs! groot verschil of cillessen onder de lat staat op Diederik boer!??

    1. paulvos

      Die keeper van Rostov heeft idd behoorlijke reddingen verricht, maar de meeste ballen kwamen dan ook wel recht op hem af, denk dat er aardig wat gegadigden zijn voor deze functie.

  2. KBouter

    Heeft zich na de periode GAEagles uitstekend ontwikkeld bij Vitesse. Of hij dit niveau al aankan moet blijken. Maar hier in de Nederlandse competitie 1 van de betere doelmannen.

  3. AjaxFanAlways

    ik zie hem niet als een Ajax keeper. Haal Stekelenburg op dan ga je als Ajax zijnde er nog op vooruit. Hart gaat hoogstwaarschijnlijk naar everton.

    1. nick-afca95

      Stekelenburg bewijst het al jaren niet meer op niveau, die is na zijn vertrek alleen maar bergafwaards gegaan

      1. patrickv1964

        Stekelenburg heeft het vorig jaar bepaald niet slecht gedaan als vervanger van de eerste keeper bij Southampton en ik zou zeggen dat een contract bij Everton aangeeft dat Koeman er vooralsnog anders over denkt

    2. marcussboss

      2 keer een transfer maken binnen 1 transferperiode mag niet. Dit was wel het droomscenario geweest hoor

  4. Jimmy1971

    Room is een goed alternatief , kent ook de speelstijl van Bosz !
    Cillissen kwam van NEC , is ook goed gegaan ..

  5. Indojood

    Het wordt een interessante laatste transferweek. Ik ben echt benieuwd hoe we er voor staan op 1 september.

  6. Valentino

    Alles behalve Room, niks voor Ajax. Doe dan Krul maar. Geen PL meer en contract loopt af. Als we woensdag doorgaan in de CL denk ik dat Krul graag komt.

    1. jojo123

      Krul maakte ook van die knullige foutjes bij Newcastle. En omdat ze daar een nogal slechte tweede keeper hadden bleef hij eerste keeper nadat hij een tijdje was gepasseerd. Voor de eredivisie is krul inderdaad een goede.

  7. -buitenkantje rechts-

    Over beleid gesproken…
    Dat Jasper weg zou gaan zag je toch al langer aankomen?? Er was vorig seizoen al belangstelling en hij gaf zelf aan open te staan voor vertrek.. Waarom dan niet al eerder rondgekeken?? Alvast Stekelenburg gepost? Krul? Of Vorm?
    Nee.. Moet er een oude bekende.. Verhuurd geweest aan Go Ahead.. Daarnaast 2 jaartjes eredivisie Room worden asngetrokken? Hapsnap adhoc beleid ingegeven door paniek ipv door visie..

  8. Velibor

    Waar zit die ex keeper van vitesse dan die Piet …..nog wat,haal je die erbij en kan die Onana mooi uit de wind blijven en bv onbelangrijke potjes keepen.

Comments are closed.