‘Barcelona wil Cillessen als opvolger Bravo’

0813ajax-roda_cillessen

Ajax kan doelman Jasper Cillessen voor het sluiten van de transfermarkt nog verliezen. Volgens het Spaanse medium Mundo Deportivo heeft Barcelona belangstelling voor Cillessen mocht de club tweede doelman Bravo verkopen aan Manchester City. De Catalaanse krant heeft zelfs begrepen dat Cillessen bovenaan de verlanglijst staat van Barcelona, wanneer Bravo inderdaad naar Engeland vertrekt.

Cillessen is ongelukkig begonnen aan het seizoen bij Ajax en ging in de Champions League wedstrijden tegen PAOK en Rostov opzichtig in de fout maar dat lijkt voor Barcelona geen reden om de doelman te verleiden tot een transfer naar Spanje. Cillessen is nog in het bezit van een contract tot 2018 bij Ajax en heeft inmiddels 101 wedstrijden gespeeld in het eerste elftal. Cillessen moet bij Barcelona de strijd aangaan met eerste doelman Ter Stegen mocht het inderdaad tot een transfer komen.

Bron: Mundo

Related posts

147 Comments

    1. De Ajacied

      Nou kan me Barca wel begrijpen hoor,
      Oké hij heeft nu al 2 flaters gemaakt, maar eerlijk is eerlijk hij heeft ons ook vaak behoed voor een nederlaag,
      Dus minimaal 30 miljoen en anders laten zitten he
      ❌❌❌

      1. AjaxFanAlways

        Ja, maar iedere speler wil ook spelen. Als Jasper naar barca gaat dan gaat die voor het geld, want spelen in het eerste elftal word hem niet. ik zou pas gaan als je in de 30 bent zoals bravo.

        1. Remco425

          En misschien toch ook voor de ervaring bij die club te horen en te trainen met de beste spelers van de wereld.

        2. jojocoolio

          Hij moet gaan voor dat geld…. En er is wel een oplossing voor te vinden… Zo goed is hij nou ook weer niet…

      2. BobbyHaarms

        Dat is zo Ajacied, heeft ons vaak behoed voor Nederlagen. Liefst je team bij elkaar houden, maar Jasper heeft toch de wens uitgesproken te vertrekken? Moeilijk, maar voor 50 miljoen mag Barca best komen babbelen. En met 10 miljoen erbij mogen ze hem meenemen, de koffie is in dat geval gratis ?

      3. Litmanen

        30 miljoen? Voor de helft mag je hem ook inpakken. Snel Padt halen, want een andere optie zie ik niet.

      1. Remco425

        En daar heb je die respectloze strik weer. Ze kunnen beter bij jou een strik erom doen en niet meer in het stadion toelaten.

        1. vak411

          Ik denk dat mensen die dit soort domme dingen zeggen niet in een stadion komen maar hier tijdens de wedstrijd om een stream vragen..

    2. antonajax

      Cillessen gaat echt wel weg hoor. Is zo goed als rond. Ziyech is ook zo goed als rond. Er word gewacht op serrero voordat de medische keuring komt. Baily ook bijna binnen. Gat tussen vraag en bod is nog maar 1 miljoen

    3. LeroyT

      Stekelenburg Welkom THUIS!!! Hart naar Everton, dan kan de steek weer naar ons !! Perfecte deal!!

    1. HURBIE

      Hoop niet dat hij weg gaat zou een hele aderlating wezen voor AJAX en het team
      Want ondanks dat hij een paar foutjes heeft gemaakt blijft het voor mij een Geweldige keeper die ook veel wereld partijen heeft gespeeld
      Zat spelers die een fout maken hoor je nooit wat over
      Woensdag waren er geen spelers die achter die Russen gingen staan
      Dus wie is de schuldige

        1. antonajax

          De keeper van Maccabi telaviv zal waarschijnlijk komen. Erg goede keeper. Bosz kent m natuurlijk ook goed

          1. f-side64

            Nee hè toch niet allemaal vriendjes van bosz hè die haalt zelfs 1 speler op advies van vandervaart en je ziet het die duitser is een van de grootste miskopen aller tijden

          2. Indojood

            Denk niet dat Bosz dat heeft besloten maar het almachtige TH. Die zullen Bosz waarschijnlijk verteld dat het een versterking zou zijn.

  1. Amoebe

    Zou mooi zijn.

    Bij ajax werkt het niet meer lijkt wel en ik zie graag weer wat (nederlandse) ex ajaxieden bij berca. Ik denk dat die zure kop ook wel weg is als hij daar in het zonnetje op de bank zit.

          1. Remco425

            Nee ook niet, al vind ik Madrid wel een mooiere club. Barca is een club van schijnheiligen. Maar ik zie Ajacieden het liefst gewoon bij Ajax, want dat is mijn enige echte club.

          2. Remco425

            Zoiets ja. Een goede vriendin van me is een grote fan en ik gun het haar als ze het goed doen.

  2. Indojood

    Zou een mooie club van Jasper. Barcelona, samen met Real en Bayern, is het hoogst haalbare voor een voetballer.

    1. Velibor

      Ja daarom en op VI stond al dat de besprekingen al vergevorderd waren,tenminste ik denk dat ze dan cillessen bedoelden of het moet om Bravo en City gaan!

  3. -buitenkantje rechts-

    Mooie kans voor hem..
    Hoewel ik betwijfel of hij als 2e doelman wil functioneren.. Ben benieuwd welke prijs ze bieden.

    1. Remco425

      Die kijken tenminste verder dan 5 wedstrijden. Velen hier zijn al lyrisch over die keeper van Rostov na welgeteld 1 wedstrijd gezien te hebben.

      1. f-side64

        ik doe het voor maar 3500 € per maand + 1 gouden rolex waarvan de wijzerplaat is omringd met diamanten

  4. Iceman

    Hoezo ??? Niks tegen Cillessen maar Barca heeft TerStegen dus dan zal Cillessen 2e keeper worden lijkt mij tenminste maar als ze hem willen dan maar dokken anders niet 20 miljoen voor Jasper met Suarez erbij en we praten nergens meer over???

      1. Remco425

        En daardoor willen beide keepers daar weg. Bravo gaat al weg en ik denk dat ze Ter Stegen willen behouden door Cillissen als echte 2e doelman aan te trekken zodat hij nu wel alle wedstrijden kan keepen.

  5. Indojood

    10 tot 12 miljoen bieden ze. Mundo Deportivo zit er dicht bij Barca. Kijk er niet van op als het gebeurt. Barca heeft al toegegeven dat ze er niet zeker van zijn dat Bravo volgende week nog hun keeper is.

  6. Niels1983

    Badrankt voor al je mooie partijen maar op dit moment zou het het beste zijn voor beide partijen

  7. Iamsterdam2015

    Beetje raar om nu te gaan lachen. Hij maakt twee ( ok kostbare) fouten en de meeste hier gaan lipen piepen als een kuikentje…. Nee vermeer stekelenburg of welke keeper dan ook was foutloos. En kijk nu maar vermeer hoe hij afgelipen seizoen keepte…. Als de beste ondanks dat hij een kakerlak is. Dus ff normaal en gun die knakker deze transfer ipv neerhalen, zo makkelijk

  8. Kuijff

    Als hij wil gaan (en dat wil hij), dan moet hij gaan. Behoorlijk bedrag regelen (en dat kan Overmars) en uitzwaaien.

    Veel belangrijker vind ik wie er dan op zijn plek zou komen? Onana is een belofte, maar of hij al klaar is voor een structurele basisplek? Dat denk ik niet.

    Padt misschien?

  9. PvL020

    Nou hoop het echt niet zeg!!! Zit ff niet in zn vel nu maar wat zit er achter cillessen ?????

  10. Slingertje.

    Ik ben benieuwd wie Ajax op het oog heeft als vervanger van hem of gaat v d Sar zijn kloffie weer aantrekken.

  11. vjci

    Ik gun cillessen deze transfer. Ook al heeft hij de laatste wedstrijden wat minder gespeeld. Maar hij heeft vaak genoeg punten gepakt en punten gered.

    Het is nu alleen de zorg om ervoor te zorgen dat ze, mocht cillessen vertrekken, en goede keeper aanschaffen die goed genoeg is om in de basis te staan bij Ajax.
    Maar de vraag is wie zou dat moeten worden in geval van het vertrek..

  12. Gepe

    Eerste post hier. Natuurlijk is Cillessen nu even niet in vorm,maar als hij straks weer uit het dipje is,is het natuurlijk gewoon een keeper uit de top 10 wereldwijd!

    1. -buitenkantje rechts-

      Welkom in deze arena van ongezouten.. ongefundeerde maar welgemeende meningen..??

  13. RonJ64

    Hoe krijg je m nog onzekerder zo, door dit soort berichten te plaatsen, want lijkt me sterk na de laatste wedstrijden dat het zo zou zijn, pure gelul van een krant..

  14. hubert

    voorc 12 miljoen laat ajax hem vertrekken julie kunnen hier wel zo laagdenkend over cillissen doen maar we zij wel een goed keeper kwijt. realiseer jullie dat maar eens en ze gaan we omdat ze de negatieve kritiek na een paar fouten ook beu zijn . het aantal keren dat hij ajax (en dat zijn er vele) gered heeft tel ken opeens niet meer mee fantastische supporters heeft ajax. nou ik kots van die negatievelingen hier succes ermee chagerijnen

  15. vanzanten

    Zou hij de laatste weken al op de achtergrond met een transfer bezig zijn geweest? En daardoor niet helemaal scherp in de wedstrijden was?

  16. fjonkman

    Hoe dan ook, ik wens Jasper heel veel succes als het doorgaat! Mooie acties gezien de afgelopen jaren en nu kan hij ook gaan cashen voor later

  17. AFCA my World

    Laat hem eerst zijn vorm maar eens terug krijgen,zo krijg je nog geen stuiver voor hem terwijl hij veel beter kan !

  18. hubert

    Ja ik weet het IMOJC ik vind het jammer als hij zou gaan maar gun het hem wel maar moet hij hier dan weer dat negatieve gezeik krijgen? hij is een goede keeper en er mag best eens wat meer respekt voor de spelers zijn. het zijn ook maar mensen als he steeds negatieve kritiek krijgt dan word je er echt niet beter van als voetballer. kritiek mag gerust maar graag positieve kritiek

    1. imoJC

      Ach joh, de gemidddelde supporter op het net is gewoon een anonieme zeikerd. Moeten we mee dalen is de prijs van de internet vooruitgang. In het dagelijks leven hebben ze waarschijnlijk geen klote te vertellen, hier kunnen ze lekker gal spuwen. Laat gaan. Maar …….. Cillessen is al een tijdje niet meer in vorm, dat is ook een feit 🙂 en hij wil eigenlijk zelf ook graag weg.

      1. Velibor

        Gewoon goeie keeper met hier en daar een fout maar wie heeft dat niet op dat niveau? Succes jong!

  19. Ajaxslied

    Bedankt voor de ruim 100 wedstrijden jasper veel geluk bij Barça ik hoop dat je de vorm van het wk daar weer terug vindt en door kan groeien.

  20. EugAjax

    Zou wel erg mooi voor Barcelona zijn en erg zuur voor Ajax. Cilissen is een zeer goede en degelijke keeper. Ik vind echter wel dat hij vanaf begin dit seizoen uitstraalt niet lekker in zijn vel te zitten door wat voor een reden ook. Ik vermoed dat dit komt omdat hij niet meer gelukkig is bij Ajax. Dan is dit voor beide partijen een goede oplossing in dat geval. Mocht Cilissen inderdaad verkassen dan is het wel nodig om een vervanger aan te trekken want Onana en Boer zijn op dit moment niet van eerste keeper nivo.

  21. Brokamp

    Diederik for president, is een betere keeper dan jullie denken. Helpt ons er wel doorheen. De verdediging moet minder fouten maken.

  22. John wijnen

    ajax moet een veel hogere geldbedrag vragen dan 10 miljoen wat Barcelona bied deze hebben toch geld zat kunnen bes 20 a 25 miljoen euro neer tellen voor cillessen

  23. Michel6172

    Super voor hem, en zeker na alle kritiek die hij over zich heen kreeg de afgelopen tijd. Dat Barca Cillessen wel aanspreekt zegt wel genoeg. Ik hoop voor die jongen dat hij een mooie carriere gaat maken.
    Na z’n foutjes heb ik altijd genoten van Cillissen, en ben er zeker van dat we van hem na zijn Ajax periode veel van hem gaan horen.

  24. Wandapanda

    Geweldige keeper. Altijd gevonden. Okay, een paar recente foutjes maar hij heeft zoveel goede dingen voor Ajax gedaan. Kortom: de transfer is hem van harte gegund. De prijs die genoemd wordt lijkt me wat aan de lage kant voor zo’n topkeeper. Vorm of Krul lijken mij aanvaardbare alternatieven. Vooral Krul. Ben ik een fan van. Anders Maarten terughalen.

  25. skel

    Altijd goed om een top keeper te verkopen als je mee wil doen in de CL …………..Alles voor het geld….

  26. Indojood

    Nou, die gaat zeker weg. Er is al discussie over zijn meedoen tegen Rostov. Geeft maar weer eens aan dat het een illusie is om snel je selectie op orde te hebben, zoals veel mensen hier eisen. In de laatste week gaan zaakwaarnemers en spelers hun laatste troeven uitspelen en komt het hele zooitje in beweging.

  27. 030Ajacied

    Gaat gebeuren. Snap nu waarom hij z’n koppie er niet helemaal bij had afgelopen weken. Zal wel Room worden, bekende van Bosz. Krul zou ook mooi zijn. En hoop echt op Bailey en (gelokf het niet meer maar hoop toch nog oo) Ziyech. Dan hebben we geen slechte selectie.

  28. Indojood

    Cillessen is een prima keeper en hij verdient zeker niet alle bakken stront die hij hier over zich krijgt. Uitspraken als “strik er omheen” en “zal ik hem brengen” zijn volslagen belachelijk. Cillessen zou wel wat slimmer moeten zijn met hoe hij zich presenteert in de media.

    Ik geloof dat een transfer onvermijdelijk is maar ik hoop dat het meer is dan de genoemde bedragen.

    1. Niels1983

      Helemaal mee eens het is alleen wel jammer dat blijkbaat de laatste 2 weken die transfer in ze kop zit en dat zie je achteraf

Comments are closed.