El Ghazi opnieuw gelinkt aan transfer, Liverpool toont belangstelling

0508graafschap-ajax_elghazi

Op 31 augustus loopt de transfermarkt af maar vooralsnog lijkt Ajax nog lang niet zeker van het behouden van de huidige selectie. Anwar El Ghazi zou opnieuw in de belangstelling staan van een buitenlandse club en na Lazio Roma en AC Milan is het nu Liverpool die zijn oog heeft laten vallen op de buitenspeler. Trainer Jurgen Klopp schijnt met een probleem te zitten nu Sadio Mané een schouderblessure heeft opgelopen en mogelijk langdurig is uitgeschakeld. Volgens The Telegraph is de gevraagde transfersom van 15 miljoen geen probleem voor The Reds. Inmiddels lijkt Ajax zich met de interesse voor Leon Bailey van het Belgische Genk al in te dekken voor een mogelijk vertrek van El Ghazi.

Bron: The Telegraph

Zie ook eerdere berichten:

06-08-2016: ‘Lazio wil El Ghazi halen: Bod van 15 miljoen nodig’

10-07-2016: Van der Meyde: ‘Schandalig als El Ghazi moet vertrekken bij Ajax’

26-06-2016: El Ghazi in belangsteling AC Milan en Juventus’

Related posts

50 Comments

    1. marcussboss

      Ja zou ik ook doen ja! maar waarom zou liverpool el ghazi willen? speelt al weken als een natte krant! maarjah, mochten ze in de buidel willen tasten dan zeg ik daar geen nee tegen??

        1. marcussboss

          Hahaha jaa dat werkt het beste ja?? misschien doen ze er wel een paar mil bij voor de pijn ??

        2. De Ajacied

          Voor 15 miljoen breng ik hem zelf wel hoor,
          En bied direct 13 miljoen voor Bailey
          Zo simpel is het he
          ❌❌❌

      1. marcussboss

        of een goede aanvaller en ziyech? we hebben geld genoeg op de bank! kapitaal hoort op het veld en niet dat blijven potten op de bank?

          1. marcussboss

            voor 1 5mil rijd ik hem er zelf naartoe? zal wat wezen als we 15 voor hem krijgen! dan kunnen ze meteen 15 op bailey bieden

    2. Mooi

      Is die Bailey dan echt een verbetering hij is bij mij totaal ombekent ?en hij speeld bij Genk ? .ik denk schoenmaker hou je bij je leest dus niet verkopen.

  1. Vakje129

    Ik heb de folders deze week al ontvangen maar geen Ajax folder met Sale week , u laatste kans.!

  2. Hallo1000

    Tete en El Ghazi weg. Dan zou ik een standin voor Veltman als rb kopen. Denk aan Rosales. Of is Zeefuik er al klaar voor? Geen idee. Voor El Ghazi’s plek Bailey halen. En dan als back-up… Larsson van Hee? Of iemand huren?

  3. ajaxpers

    Doodzonde om hem te laten gaan. Men vergeet dat het een jong international is en verwacht iedere wedstrijd tooprestatie van hem. Sloop Ajax maar want die supportes werken er net zo goed aan mee. Ajax Sale

    1. Ajaxslied

      Zeker doodzonde. Iedereen is alweer vergeten wat voor talent hij heeft en wat hij vorig seizoen heeft laten zien voor zijn blessures. Ik merk ook dat mensen tegenover el Ghazi niet meer objectief zijn in het stadion en op forums. Vind het triest hoe er hier gereageerd word.

  4. vanzanten

    Ik ben 55 jaar en mijn hele leven fan van Ajax. En dan te weten dat ik geboren en getogen ben vlakbij Eindhoven. Ik heb me dus mijn hele leven moeten verantwoorden waarom ik niet “gewoon” voor Pisvee was. Dat kon ik makkelijk uitleggen. Ajax had een bepaalde vaste voetbalstijl en leidde daarvoor zelf de spelers op. Ging er een weg dan kwam er gewoon een jeugdspeler in de plaats en ging het gewoon verder. Maar dat is in de loop der tijd flink veranderd natuurlijk. Clubs bestaan eigenlijk alleen nog uit bij elkaar gekochte spelers. Ajax heeft daar eigenlijk nog redelijk lang zo min mogelijk aan meegedaan, maar deze maanden wordt me duidelijk dat we eigenlijk net zo zijn geworden als andere clubs. We hebben wat eigen jeugd die is doorgestroomd, maar zijn niet te beroerd om maar te kopen in plaats van nog meer eigen jeugd een kans te geven. En doen we dat wel, dan blijkt die jeugd vaak gewoon niet goed genoeg te zijn. En gaan we dus maar weer kopen. Het wordt steeds duidelijker dat het alleen om geld gaat. Je koopt een speler in de hoop dat hij je elftal versterkt, maar met in het achterhoofd de hoop dat je er 1 of 2 jaar later veel aan gaat verdienen als hij naar een andere club gaat. En die club kan best de concurrent zijn. Dat bewijst Siem de Jong vandaag maar weer. Toen ik las dat hij naar Pisvee wilde brak er definitief iets in me. Om voetballen gaat het duidelijk niet meer. En clubliefde bestaat ook niet meer. Het gaat alleen om geld. En als je dat verdient met een bijeengeraapte groep boeit niemand dat iets. Maar mij dus wel, realiseerde ik me vandaag. Ik voel eigenlijk helemaal geen binding meer met mijn club. Maar dan ook echt helemaal niet. Ik kan natuurlijk geen fan worden van een andere club. Zo werkt dat niet, dat weet iedereen. Dat zal dus betekenen dat ik zal moeten gaan proberen af te kicken van Ajax en mijn dagen (weken….) niet meer te laten verpesten door puntverlies of belabberd spel. Dat zal niet meevallen, maar als ik eerlijk tegen mezelf ben zou dat wel het beste voor me zijn.

    1. Ajaxslied

      Siem heeft tegen PSV gezegd dat Ajax de eerste optie heeft hij heeft Ajax gesproken en te horen gekregen dat ze hem niet nodig hebben. Dus jank niet over geen clubliefde want dat ben ik zo zat dat mensen dat roepen. Dan je gejank dat hij voor geld kiest klopt ook niet want voor geld ga je niet in de eredivisie spelen. Siem wilde gewoon graag terug naar de eredivisie om weer lekker te kunnen voetballen en als zijn cluppie hem dan niet wil hebben dan begrijp ik dat hij zijn andere droom volgt en dat is samen spelen met zijn broertje.

      1. imoJC

        Volgens sommige supporters hier moet een voetballer gewoon maar stoppen met voetbal ipv naar de concurrent te gaan. Zo bizar.

      2. vanzanten

        Ik denk dat je mijn verhaal niet helemaal begrijpt, maar aan iemand die een verhaal uit het hart tweemaal als gejank betitelt ga ik geen verdere uitleg geven. In elk geval kan iemand met de ideeën die jij hebt best ineens fan worden van een andere club, als clubliefde een achterhaald begrip is. Ik kan dat dus niet.

          1. Ajaxslied

            Daarnaast is het wel grappig dat een deel van je verhaal ontkracht word door overmars in een nieuw artikel

        1. Ajaxslied

          Dat komt omdat ik er moe van word dat elke oud speler die niet terug komt of naar een concurrent gaat met de grond gelijk gemaakt word en altijd dat geroep geen clubliefde geldwolven en bla bla bla. Misschien moeten mensen eens begrijpen dat speler zijn en fan zijn 2 hele verschillende dingen zijn. En dat Siem je heeft doen knakken vind ik heel vreemd als je al 55 jaar fan bent.
          Hoeveel spelers zijn in die 55 jaar wel niet overgestapt naar rivaal/concurrent en andersom.

          1. vanzanten

            Je snapt helemaal niet wat ik bedoel. Het gaat er mij onder meer om dat we (net als Pisvee altijd al doet) gewoon een koopclub worden. Wat vandaag bij club 1 speelt, speelt volgend jaar bij club 2, daarna bij ons en weer een jaar later bij club 4. Blijkbaar maakt jou dat niet uit en kun jij gewoon enthousiast blijven voor alles met een Ajax-shirt aan. Ik kan dat dus niet, omdat ik geen enkele binding voel met spelers die steeds korter voor ons spelen en geen enkele binding met de club hebben. Ze komen om geld te verdienen (wat ik heel goed snap trouwens), maar dat is het dan ook. En door Siem werd dat alles me ineens duidelijk. Dat jij mij dan een jankerd vindt zegt meer over jouw flexibiliteit om voor alles te juichen met een Ajax-shirt aan dan over mijn liefde voor het echte Ajax.

          2. Ajaxslied

            Dit is al tientallen jaren zo overal ter wereld. Daarnaast is er de laatste jaren toch behoorlijk veel jeugd doorgestroomd alleen kan je het niet redden met eigen jeugd alleen. Het kan wel maar dan voetbal je voor plek 10 en als dat gebeurt zullen de goeie jeugdspelers voor andere clubs kiezen waardoor je zelfs degradatie voetbal zal spelen als jij dat het echte Ajax vind oke. Dan heb je het weer over geld. Spelers komen niet naar Ajax om geld te verdienen in bijna elke competitie in Europa word namelijk een stuk meer betaald. En dan heb je ook nog het sportieve aspect wat stelt de eredivisie nog voor we worden aan alle kanten ingehaald dus het is ook logisch als je goed kan voetballen dat je naar een grotere club wil. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wanneer en wat voor jou het echte ajax was in de jaren 90 werd er namelijk ook volop gekocht en verkocht dus hoever moeten we terug in de tijd dat elke speler 10 jaar voor een club speelde ??

    2. Indojood

      Ik snap helemaal wat je bedoelt. Bij mij zijn de grote twijfels ontstaan toen Cruijff kwam te overlijden. Zonder hem vrees ik dat Ajax voorgoed in de anonimiteit verdwijnt, aan de andere kant voel ik mij verplicht tegenover hem om door te blijven gaan.

      1. Velibor

        Vanzanten het is wel waar wat je zegt maar je moet het verleden niet mooier maken dan het is he,ik ben 53 dus heb die gouden periode ook net meegemaakt maar ajax kocht en verkocht toen ook al spelers ,Henk Groot,Horst Blankenburg, Heinz Stuy van nb Telstar,Johan neeskens v RcH en dacht Johnny Rep ook maar dat weet ik niet zeker en dat waren dan welliswaar toendertijd klasbakken maar wel gekocht toch? Vind dat ze nu een aardige selectie bij mekaar hebben en hoop dat PB de boel aan het draaien krijgt evt nog met een echte aankoop zo hier en daar. Dus nog niet getreurd want Psv die krijgt dit seizoen nog een flinke beurt wat ik je brom!

  5. Slingertje.

    Snel verkopen en dan meteen die Bailey halen want die is een stuk beter vind ik en sneller ook.

  6. De seijs

    Als hij gaat hoop ik dat hij veel zal spelen. Denk dat hij bij ajax op een dood spoor zit. Mij benieuwen wie ajax dan aantrekt.

  7. Niels1983

    Als die bailey inderdaad met het oog op el ghazi wordt gehaald is dat eindelijk een keer goed geanticipeerd

  8. fjonkman

    If Bailey gehaald zal worden is hoogst twijfelachtig. Genk wil hem absoluut niet laten gaan en wat betreft El Ghazi.. Er worden zoveel clubs aan hem gelinkt maar er is nog niks concreets binnen gekomen. Ik denk dat geen van beide transfers doorgang zullen vinden. Dit jaar gewoon weer El Ghazi op rechts dus…

    1. -buitenkantje rechts-

      Zeg dat wel Kbouter.. Bailey is het nieuwe toverwoord.. Een talent uit het beroemde voetballand BELGIË… Clubs uit België die steevast de halve- of finale halen van CL en UEFA cup.. Nou.. als je daar 19 jr bent en talent dan ben je iets hoor!.. Volledig logisch dan ook dat we de strikken voor El Ghazi alweer in rijen van drie klaar hebben liggen.. Want voor €11 miljoen!! kunnen we een talent iit België halen.. Doen!!! ???

  9. KBouter

    Snap trouwens niet dat mensen gelijk weer met die bekende strik aankomen. Ik vond Ghazi van de week helemaal niet slecht, die gast is 21 jaar en de stap naar het buitenland vind ik wel vroeg hoor.

  10. quadsboy

    El ghazi als je je best niet blijf doen gaat jij weg en dan ga jij banken daar alleen je bankrekening stijgt wel

  11. JohnDoe77

    Prima om te ruilen! El Ghazi speelt alleen voor El Ghazi, dat mag hij prima in Liverpool doen!

Comments are closed.