Van der Meyde: ‘Schandalig als El Ghazi moet vertrekken bij Ajax’

0508graafschap-ajax_elghazi

Het blijft nog steeds onrustig rondom Anwar El Ghazi die vorig jaar onder Frank de Boer meerdere malen niet kon rekenen op een basisplaats in de eerste selectie. Er schijnt momenteel interesse te zijn van enkele buitenlandse clubs maar volgens Andy van der Meyde is Ajax niet goed bij zijn hoofd als het de buitenspeler laat vertrekken uit Amsterdam.

‘Dan ben je niet goed bij je hoofd want hij heeft zoveel talent  kan scoren en voorzetten geven. Naar mijn mening kan Anwar heel belangrijk zijn voor het team en dan zeg je toch niet dat hij mag uitkijken naar een andere club, dat gaat er bij mij niet in. Anwar wil met Ajax de Champions League in en belangrijk zijn voor het elftal en de supporters. Ik vind het echt schandalig. Ik hou van zulke spelers en Anwar wil er nog voor gaan’.

Bron: FC Afkicken

Related posts

65 Comments

  1. jood84

    Hij moet zijn voeten laten spreken, want iedereen weer dat hij talent heeft.. Maar het is wat je met je talent doet

    1. Johan065

      Hij kan zeker belangrijk wezen. Maar soms lijkt het wel of hij er geen zin in heeft.

        1. rickert

          Zeker waar Jood, toch heb ik wel het idee dat het helemaal goed kan komen met deze jongen. Het was natuurlijk een seizoen wat startte op een wonderlijk manier, alles leek vanzelf te gaan. Alleen zal hij nu hard moeten knokken, laten we hem die kans bieden bij ajax.

          1. jood84

            iedereen verdient kansen rickert. Maar nu is het hopen dat Bosz hem die kans geeft en Anwar hem benut

          2. Toppertje

            En toch heb ik twijfel over hem. Vind hem vrij beperkt in zijn actie en ook een goede voorzet zie ik te weinig. Maar gezien de start van het vorig seizoen en het feit dat Cerny nog te jong en onervaren us voor een heel seizoen moet hij gewoon een kans krijgen maar vooral zelf ook pakken.

          3. Charka53

            Inderdaad jood84 hij verdiend zeker een kans maar dan moet hij wel met een andere instelling op het veld staan anders krijgen weer te horen dat ze bij Ajax niet met hem om kunnen gaan , maar zoals ik al eerder aan gaf kunnen zij wel met Ajax omgaan

    2. De seijs

      Frank maakte spelers niet zichtbaar beter. Ik hoop dat Peter Bosz dat wel inzich heeft. Dan moet het met veel spelers de goede kant op gaan.

          1. HURBIE

            Op die leeftijd ben je geestelijk nog kwetsbaar ,een beetje meer vertrouwen krijgen verricht wonderen

          2. Charka53

            Dan zou kunnen HURBIE maar als je wat gezegd wordt en je kont tegen de krib gooit in plaats je rug terechte en te laten zien dat je het wel kunt krijgt iedereen en ook de trainer meer respect voor je.

          3. Mijn Club

            Absoluut mee eens Hurbie. Al geldt dat wel voor de meesten en helaas kan niet iedereen worden opgesteld. Persoonlijk denk ik dat Anwar een GROOT talent is, die mits hij hard aan zichzelf blijft werken, het erg ver kan gaan schoppen. Was hard werjen betreft, kan hij een voorbeeld nemen aan CR. Ik hoop op zijn definitieve doorbraak dit seizoen! Ajax zou echt gek zijn, als ze hem zouden laten gaan!

      1. f-side64

        ik zou el ghazi niet verkopen is 1 grillige speler ik weet wel andere die mogen wieberen van mij zoals sinkgraven gudelj en 4 g

        1. De seijs

          Sinkgraven en 4g zijn redelijke reserve . Bij Gudelj zie ik het gif ook wel in zijn ogen maar komt er nog niet helemaal uit. Ik geef hem nog de voordeel van de twijfel. Maar we gaan het zien. Als we alles gaan verkopen die op het tweede plan staan gaan we het zeker niet redden f-side64.

          1. De seijs

            Ik ben het met je eens f-side64 dat zijn in mijn ogen ook hele goeie voetballers.

          2. f-side64

            ik had liever ziyech gezien ipv de al bovengenoemde gudelj en sinkgraven en van klaassen ben ik ook nog niet overtuigd

          3. De seijs

            Ja ik had ook graag dat ziyech naar ajax had gekomen maar het blijf een Marokkaan volgens mij geen ajax mentaliteit. Dus die zullen we niet zien in het ajax shirt.

          4. De seijs

            Ziyech is een Marokkaan die heeft geen ajax mentaliteit dus die zien we niet in een ajax shirt. Met andere woorden als hij had uitgesproken dat hij naar ajax wilde komen dan had hij er denk al geweest. En bij ajax moet je met elkaar winnen hij doet het liever alleen.

  2. Hazez

    Als hij dan ook mee terug komt bij balverlies mag hij wel blijven anders is het geen meer waarden voor ajax hoe hij het laatste deel van de competitie speelden

    1. HURBIE

      Dat laatste ben ik met je eens ,toen was het een ouwe krant
      Ook wel FDB zijn schuld want dan had je een goeie wedstrijd gespeeld ,en de andere week stond er weer een ander op je plek
      Net echt goed voor je vertrouwen

  3. Valentino

    Weet wat schandalig is, meneertje El Ghazi een beetje de vedette loopt uit te hangen in plaats van te voetballen.
    Hij is o zo snel en wil het liefst aan de flanken spelen maar een linksback voorbij sprinten doet hij niet aan. Probeert af en toe een kansloze actie en daar moeten we het dan maar meedoen.

    Zoals hij afgelopen de kantjes er vanaf liep mag hij van mij best vertrekken. Of het wordt heel snel tijd voor een omslag.

    1. 11Younes11

      Ik denk dat velen (waaronder jij) zijn houding verkeerd interpreteert. Anwar oogt soms inderdaad wat onverschillig, maar dat is vooral onzekerheid. Deze jongen heeft een geweldige instelling en enorm veel talent. Als Bosz hem het vertrouwen geeft dolt ie iedere linksback, let maar op

  4. PvL020

    Nog steeds niet echt een fan van hem, maar er sijpelen steeds meer geruchten baar buiten dat FdB niet echt op een lijn zat met spelers bijvoorbeeld. Nu maakt de trainer de keuze en die moet zijn op het beste team opstellen en niet zoals nu blijkt hoe hij omgaat met El Ghazi en Milik bijvoorbeeld…… Waarheid zal ergens in het midden liggen. Hoop toch dat El Ghazi blijft en een goede kans, vertrouwen en op zijn kwaliteiten beoordeeld wordt als je hem op de juiste manier gebruikt

    1. BobbyHaarms

      Is en blijft een beetje dubbel. El Ghazi kan fantastisch voetballen en uit elke hoek onnavolgbaar scoren, maar hij kan er ook bijlopen dat hij lijkt op een schooljongetje wat dromerig uit het raam kijkt naar de wolkjes. M.a.w. hij is (nog) niet constant genoeg. En ben je dat niet dan speel je met je basisplaats en sta je er zomaar naast. Hij is nog jong maar een Ajaxspeler moet er elke wedstrijd staan, de tijd van vrijblijvendheid is voorbij.

  5. Niels1983

    Hoop dat hij blijft deze jongen is een groot talent hij moet alleen wel wat aan zijn instelling veranderen hij wil te graag op ronaldo lijken met ze gemopper etc.

  6. Indojood

    Waar staat dat El Ghazi mag uitkijken naar een nieuwe club en moet vertrekken? Elke speler heeft zijn prijs, Andy. Jij hoefde ook niet weg maar Inter was bereid de transfersom te betalen.

    1. jood84

      Ja en zie wat van Andy is geworden. Die dacht ook al dat die de beste van Nederland was Indojood

        1. BobbyHaarms

          @Jood84 ja dat klopt, van de week was er ook al een toppic ineens foetsie. Dit bericht was ook al eerder bekend bij ons.

  7. jojo123

    Hij is gewoon te goed om te laten weggaan, het is dat Frank de Boer dit soort spelers zoals Kisna, El Ghazi maar ook Milik weinig vertrouwen gaf maar een belabberde Klaassen, een minder talentvolle speler, uiteindelijk wel. Het grootste probleem dat dit Ajax zo minder presteert en dus ook El Ghazi is de rol van Klaassen. Klaassen maakt dit team zo statisch dat het moeilijk is voor dit soort spelers goed te kunnen excelleren.
    Als ik Ajax was El Ghazi gewoon vaste speler in de basis en dit seizoen als buitenspeler scoort hij er minimaal 20 in. Hij kan een actie maken, voorzetten geven, zichzelf en anderen in kansrijke positie voor de goal zetten en scoren.
    Wat wil je nog meer…. wat kan bijvoorbeeld een Klaassen dan nog meer?
    Had Klaassen voor die miljoenen verkocht en Ziyech gehaald voor meer dynamiek en creativiteit in het team en spel.

  8. Oosterse Ajacied

    Het doelpunt van El Ghazi gisteren (vrije trap van grote afstand) was schitterend. Bewijst wel weer dat ie veel talent heeft. Ik zeg bljven!

  9. ajaxhoger

    Een kans geven , niet goed strik erom en weg ermee , hij moet veel beter worden , veelste wisselvallig , Kan geen man voorbij komen , en bijna geen een voorzet geven , dat is toch een must voor een buitenspeler .
    Vorig jaar toch gezien dat het niet goed is met hem , op enkele buitengewone actie,s na , veelste matig allemaal .
    Hij vind zichzelf wel zo goed , en daar ligt het grote probleem .

  10. hackitjacki

    die ronaldo immitaties moet hij onderhand wel een keer los gaan laten vijd ik, wees gewoon jezelf man!

  11. -buitenkantje rechts-

    Tegen Liefering binnen 3 min 2x scorend.. Vind het echt een geweldige speler.. Staat wat mij betreft boven Cerny. Heeft net de Ramadan achter de rug en moest nog aansterken. Snap de conclusie niet dat hij moet vertrekken. Is nieuw voor mij..

  12. ajaxisheelgoed

    Stel gewoon schöne op man niet moeilijk doen Anwar kan er niks van. Mijn oma is nog beter

      1. ajaxhoger

        El ghazi is echt niet ajax waardig Hurbie , veelste wisselvallig , of heb je dat niet gezien vorig jaar , hij levert bijna geen voorzet af omdat hij niemand voorbij kan komen , af en toe iets laten zien schiet je als ploeg niet veel mee op , als dit de norm word dan winnen we nooit meer iets .
        Ze moeten gewoon goede kopen niet deze halve bak , of wil jij niks winnen , ik wel .

        1. HURBIE

          Helemaal met je eens
          Als jij Marc Overmars
          Raad van commissarissen
          Technisch hart
          En al die andere hiervan weet te overtuigen,dan gaat je wens in vervulling

  13. Velibor

    Als ie niet weg wil dan moet ie het nu laten zien en bewijzen dat ze niet om HEM heen kunnen en verders niet lopen zeiken dat ze hem niet begrijpen of aanvoelen wat een gelul zeg! Als je de beste bent op een plek dan speel je gewoon zelfs bij Ajax !

  14. Royb020

    Die jongen moet niet zo veel naar youtube filmpje kijken van die Ronaldo!! En hij moet is een actie maken zonder bal gewoon wat vaker de open ruimtes zoeken! En niet eerst een bal willen hebben en dan kijken hoe die een man voorbij kan!!

  15. fjonkman

    Anwar moet gewoon lekker bij Ajax blijven en nu echt door gaan breken. Nu kan hij zich nog ontwikkelen, en belangrijk zijn voor Ajax.. Als hij een seizoen constant goed is, is hij er mischien klaar voor…

Comments are closed.