‘El Ghazi in belangstelling AC Milan én Juventus’

0508graafschap-ajax_elghazi

Anwar El Ghazi heeft niet het meest gelukkige seizoen achter de rug bij Ajax waarbij hij meerdere keren genoegen moest nemen met een reserverol in het elftal van Frank de Boer. Of de nieuwe trainer Peter Bosz wel vertrouwen heeft in de buitenspeler moet nog blijken al weet El Ghazi inmiddels dat hij in de belangstelling zou staan van AC Milan en Juventus. Milan zou negen miljoen op tafel willen leggen al gaat Juventus nog een stap verder. Mocht de huidige buitenspeler, Juan Cuadrado, die gehuurd is van Chelsea terugkeren naar Londen dan zou Juventus bereid zijn om vijftien miljoen over te maken naar Amsterdam. 

Bron: Twitter

Related posts

86 Comments

     1. De seijs

      Hoop dat het nu beter gaat met het thuisfront. (hou je weer scherp in de gaten gabber). En op een mooi seizoen met onze club.

     2. jood84

      met het thuisfront gaat het gelukkig ietsjes beter. maar er zijn helaas lastige dagen geweest. maar van mij mag het nieuwe seizoen weer beginnen zodat ik weer wat afleiding heb. ik ben alvast begonnen met duimen want ik ben niet zo fan van meneer Bosz, als die ons kampioen maakt dan word ik gek

     1. Indojood

      Met mij prima. Hier is niet veel veranderd. Nog steeds veel mensen die onzin uitkramen maar wel leuk om te lezen, haha.

   1. Geroldkohlen

    heej jood84 je bent weer terug hoop dat het inmiddels wat rustiger is thuis, leuk dat je er weer bent hoop dat jij hier wat afleiding zult vinden, met de pittige discussies hier soms moet dat wel lukken. goed van je te horen!??

    1. jood84

     Ja het gaat al ietsjes beter thuis. dus nu kan ik weer wat tijd spenderen aan mijn clubje en al deze vriendelijke mensen hier. bedankt voor je reactie Geroldkohlen dat waardeer ik enorm. ( van alle mensen trouwens)

  1. De seijs

   Die jongen moet gewoon blijven. Eens kijken of Peter Bosz hem wel beter kan maken.

  2. antonajax

   Ook verkopen net als Bazoer. Overschatte voetballer.. Net als Bazoer. Weg ermee en een nieuwe start maken met jongens die het wel kunnen!

   1. Charka53

    antonajax ik denk dat Bazoer het wel kan ,maar er wordt zo veel van hem verwacht maar door zijn gedrag in de laatste wedstrijden van de competitie heb ik ook een andere kijk op hem gekregen maar misschien als het weer gaat lopen krijg hij het weer waar wij op hoopte.

    1. De Ajacied

     Is nog erg jonge hoor die Bazoer, maar komt er echt wel, top in de dop
     ❌❌❌

  1. jood84

   Ja en net als kishna lekker naar Italië waar ze zonder echte buitenspelers voetballen. is goed voor zijn carrière

   1. HURBIE

    Zal er geen traan om laten als hij weggaat ,heeft niet veel laten zien
    Lekker dat geld aanpakken en Doei

   2. BobbyHaarms

    Hee Jood84, goed je hier weer te zien man! Ik hoop (en velen met mij neem ik aan) dat alles naar omstandigheden goed gaat?

    1. jood84

     ik ben blij dat ik er weer ben. met mij gaat het nu redelijk, maar het was een drukke tijd.

     1. BobbyHaarms

      Snap ik ouwe reus, er zijn belangrijkere zaken in het leven en dat geldt helemaal voor jou met je familie. Ben wel blij dat je weer in de lucht bent, heel veel kracht toegewenst en hoop dat onze club Ajax je veel positieve afleiding gaat geven aankomend seizoen!

     2. jood84

      dat hoop ik ook BobbyHaarms. ik ben blij weer op de app te zijn en jullie weer te irriteren ?

     3. BobbyHaarms

      Irriteer ons maar lekker, dat betekent dus dat je weer wat tijd kunt verdelen en dat is alleen maar positief Jood, top!

 1. T.B

  Weinig inbreng laatste maanden. Verwacht ook dat ie vertrekt. Zou mooi zijn komt er misschien ruimte voor schone of cerny..

   1. HURBIE

    Vind hem wel altijd beter als hij invalt,dan dat hij in de basis start
    Voor de balans in het team is hij prima

 2. Joep

  Ik begrijp het niet helemaal, hij heeft niet een best seizoen achter de rug. Hij staat wel in belangstelling van Juventus, die 15 miljoen voor hem wil betalen. In Italië heeft hij niets te zoeken. Zorg eerst dat je bij onze club de beste gaat worden

 3. Yarive

  Kapsoneslijer, maar oké laat hem maar gaan, hij komt bij Milan of Juve nooit aan de bak en we horen nooit meer van ‘m.

 4. BobbyHaarms

  Aan de ene kant zeg ik dikke doei voor dat geld, aan de andere kant weet je dat hij fantastisch kan voetballen en dreigend kan zijn voor je club en een wedstrijd nieuw leven in kan blazen. Maar we hebben o.a. Cerny die op de deur staat te kloppen en die vind ik in hooguit de helft van de tijd meer rendement hebben dan El Ghazi in een hele wedstrijd.

  1. Velibor

   Klopt bobby en ik zag hem tegen de graafschap voor het eerst in het echie en ik vind dat een echte Ajax speler ondanks die kutwedstrijd maar dat terzijde!

   1. BobbyHaarms

    Met Cerny komt het denk ik wel goed Velibor, laat ik het zo zeggen: Hij maakt momenteel grotere stappen dan El Ghazi.

 5. Kevke87

  Wat een rare reacties hier.. hij is pas 21 en speelde begin vh seizoen wel aardig. el ghazi moet zich nog ontwikkelen. ja ook ik erger me aan zijn gedrag, maar hij kan wel heel goed worden en belangrijk zijn voor ajax.

  1. frenkynairo

   Eens kevke spelers worden hier veel te snel afgeschreven. En vind zelfs ze gedrag ook wel meevallen, heb em een keer met ze moeder bij RTL late night gezien. En hij kwam daar over als iemand die redelijk down to earth was

 6. EugAjax

  Ajax is bezig om door te selecteren en dat is een goed teken. De namen die weg mogen bevallen me daarin tot nu toe nog steeds. Tussen 10 en 15 mln voor een wisselspeler……ik zeg nog even en we worden net zo goed als PSV in de handel ??

 7. RonJ64

  Zal wel weggaan, maar kan dan beter naar Engeland gaan dan italie, kijk naar Kishna of Calimero Mertens, bankzitters daar en spelen amper omdat ze vleugelspelers zijn.

 8. Geroldkohlen

  belangstelling voor de bank! die moet eerst 2 seizoenen top gaan presteren, dan pas gaan, nu gaat hij als nobody!

 9. marcussboss

  Ik snap echt werkelijkwaar niet wat een club als Milan en Juventus met een speler als el Ghazi moet. ik hoop Door de vele belangstelling dat ze tegen elkaar op kunnen bieden en dat ajax er flink voor gaat vangen.

 10. Sonsee

  Vind hem nog niet constant genoeg, het valt te bezien hoe het gaat onder de speelstijl van de nieuwe trainer. Als er nu een keuze gemaakt zou moeten worden zou ik er niet treurig om zijn dat hij zou vertrekken.

 11. Niels1983

  Prima bedrag voor hem toch hoop ik dat hij blijft ik denk dat bosz hem weer aan het voetballen krijgt

 12. ajacied078

  clubs in italie gebruiken vaak vleugel spelers als ze in nood komen. el gazhi is een echte momenten voetballer. dus zou prima kunnen in italie voor het haagse kwartiertje als juve of ac met 3-2 ofzo achter staan. voor 15 miljoen zou ik zeggen doei. geef my cerny maar

 13. De seijs

  Mooi dat het dan weer iets beter gaat. Al gaat het misschien voor jullie te langzaam het gaat wel vooruit. En ja Peter Bosz we gaan het zien. Ik kan er ook nog niets over zeggen. Hoop dat het in ieder geval aantrekkelijk voetbal wordt. Dat zou wel weer eens tijd worden.

 14. ajaxhoger

  Totaal over het paard getild manneke , met af en toe briljante dingen , die hij veelste weinig liet zien .
  Heel veel eigendunk dat heeft hij wel , vorig jaar was het belabberd gesteld met hem , kan geen man voorbij komen , en een voorzet per game lijkt me ook weinig .
  Maar komt er iets nieuws voor terug , daar kunnen we ons beter druk over maken , ajax kennende zal dat wel niet , ficher weg dadelijk el ghazi , niet dat het toppers zijn , maar weg is weg .
  Er zullen toch wel betere te vinden zijn zeker als deze twee , jammer dat het zo loopt , maar het is niet anders .

 15. hackitjacki

  Bij Juve moet hij meeverdedigen op de flank, gaat niet gebeuren. Milan moet hij niet gaan. Eerst een volledig goed seizoen draaien in Nederland

 16. -buitenkantje rechts-

  Voor 15 miljoen zeg ik verkopen.. We hebben Cerny en Becker als goede vervangers..

  1. ajaxhoger

   Veelste ligt allebij , goede spelers maar nog te ligt , totaal geen ervaring , en dat is wat we eigenlijk nodig hebben , zo,n jongens moet je langzaam brengen , niet zo voor de leeuwen gooien

 17. Indojood

  Verkopen, met Cerny en Muric hebben we daar vervangers. Deze twee zijn i.i.g. niet slechter dan El Ghazi.

  1. jood84

   Inderdaad Indojood, maar krijg dat maar bij die gasten boven ons aan hun verstand

Comments are closed.