‘Lazio wil El Ghazi halen: Bod van 15 miljoen nodig’

0815ajax-willem2_elghazi

Lazio heeft interesse in Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi, zo weet althans de Romeinse krant Il Tempo te vertellen. Volgens de Italiaanse krant heeft de club onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om de buitenspeler in te lijven. Volgens de krant zou El Ghazi op gespannen voet leven binnen Ajax en ontevreden zijn over zijn positie.

Lazio heeft volgens de Italianen concurrentie van o.a. Liverpool en AC Milan. Voordeel van Lazio zou zijn dat goede vriend en oud-Ajacied Ricardo Kishna al bij Lazio speelt. Il Tempo meldt dat een bod van minimaal vijftien miljoen euro nodig is om Ajax te overtuigen. De 21-jarige El Ghazi heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2019.

Afgelopen april ging het gerucht de ronde dat Inter contact had opgenomen met Ajax over El Ghazi. Het bericht weerd versterkt omdag de speler een bezoek bracht aan Milaan. Marc Overmars ontkende vervolgens alles (zie bericht). Halverwege juni werd de aanvaller van Ajax gekoppeld aan Juventus en AC Milan en nu dus weer Lazio. Vooralsnog is El Ghazi Ajacied en lijken het allemaal vage geruchten uit het voetbalgekke Italië.

Related posts

59 Comments

    1. Geroldkohlen

      nou geld bewaren hoeven we niet! maar el ghazi is na zijn blessure nog niet de oude. maar als hij weg nu gaat, hebben we echt een probleem op de vleugels. hij moet blijven zijn vorm hervinden een goed jaar draaien ,dan komen er mooiere clubs dan Lazio.

    2. De seijs

      El Ghazi word niet beter is gewoon te traag voor rechtsbuiten. Gaat enkel voor eigen resultaat. Mooi bedrag laten gaan.

      1. rickert

        Ik wil Klaas wel eens op rechtsbuiten zien vlammen… kom op zeg, we kunnen toch niet weer een vleugelspeler minder hebben, als er al een tekort is.

  1. Geenemotie

    Toch bizar. Speler die nog echt top moet worden en een dragende speker moet worden is niet tevreden met zijn positie en wil daarom wel weg. Gaat om geld en ego. Echt investeren in jezelf en beter worden door hard te werken is niet on top of mind. Jammer.

  2. Valentino

    Dan gelijk 8 mln lappen voor Ziyech. Eerst een jaartje op rechts en volgend seizoen op het middenveld.

      1. Amoebe

        Nou dan kun je ziyech dus voor niets halen als el ghazi weggaat voor dat geld!

        Lijkt mij een goeie deal.

  3. Ajax_the_best

    Echt bizar zo’n bedrag, die is echt nog niet op zijn oude niveau. Maar blijkbaar hebben ze een hoop geld in Italie over voor onze spelers. Misschien deze week een goed bod op Westerman van AC Milaan…..

  4. Valentino

    Als Mino je makelaar is en er een Itailaanse club voor je komt ben je bij voorbaat al weg. Dat laat Mino niet lopen.

  5. marcussboss

    Het wordt tijd om te kopen en niet alleen verkopen! Mooi bedrag en el ghazi is niet onvervangbaar, maar ajax moet eens die vele miljoenen uit gaan geven en zolang hebben we niet meer! Ik zeg traore en dost binnen hengelen!

  6. Dagrump

    Zou ik toch zonde vinden als ie weg zou gaan. Als ie in vorm is hebben we veel plezier aan hem!! En italie is niks voor hem moet ie veel te veel mee verdedigen !

  7. Ajax nr 1

    Dat is de volgende. Hup Ajax we hebben nog meer spelers die weg kunnen. Nog even en je kan nog maar net 1 compleet team neerzetten wat niet eens in de eredivisie kan meekomen. Ik hou mijn hart vast wat er nog allemaal weg gekocht wordt.

  8. Wandapanda

    Heb op een een of andere manier altijd het gevoel met deze speler dat hij veel beter kan maar het bij Ajax maar niet kan brengen. Mentale kwestie? Net als met Kishna. Zag ik ook zelden brolijk rondlopen. Maar hebben we een goed alternatief?

  9. Joep

    Laat hem eerst maar eens een goed seizoen draaien bij Ajax. Bij Ajax is hij nog te wisselvallig. In Italie gaat hij waarschijk op de bank terecht komen.

  10. Jimmy1971

    Dubbel gevoel , goede speler die toch te weinig laat zien !
    Als hij dit jaar onder de nieuwe trainer ook te weinig laat zien , moet Ajax wel verder kijken ..

  11. ajaxhoger

    Ik zou zeggen strik erom en weg ermee , maar kopen ze dan wat anders .
    Ik denk van niet , dus dan maar blijven .
    Het enigste waar ze bij ons aan denken is geld , ze kunnen hem goed op het laatst verkopen hoor en zelf niks meer halen .

  12. AFCA my World

    Gelijk ruimen,heeft het al te hoog in de bol, met cerny heb je zijn opvolger al in huis,bovendien kan sjeune daar ook heel goed spelen !

  13. Sonsee

    Voor 15 miljoen zou ik zeggen strik erom en laten gaan. Weer 1 of 2 vleugelspelers aantrekken en Cerny en Muric hebben ze ook dan nog dus dan verwacht ik een goede bezetting voor de flanken

  14. Iceman

    Lekker verkopen en Zyech halen en nog een goede gelouterde spits erbij en verder niemand verkopen en bouwen aan een nieuw team klaar go Ajax go for it.

  15. fjonkman

    Nog een speler kopen voor de tribune?? Kishna hoor je ook niet veel meer over.. Niet doen dis

  16. Ajax_the_best

    Denk dat Cerny of een vervanger een betere vechtlust en mentaliteit hebben. El ghazi maakt vaak een ongeintereseerde indruk in het veld en moet meer inzet tonen.

Comments are closed.