Klanten KPN beter af na nieuw akkoord met Fox Sports

0817foxsports

Het was even schrikken vorigen week nadat KPN en Fox Sports bekend hadden gemaakt dat men het niet eens kon worden over een nieuw contract en dat klanten van KPN een zwart beeld zouden krijgen als men zou inschakelen op Fox Sports. Gelukkig is men het toch eens geworden en met name klanten van KPN zijn ook nog eens een stuk goedkoper uit met de nieuwe verbintenis.

Vanaf vanavond zal KPN drie eredivisiezenders aanbieden voor 7,50 waar de klant voorheen 17,50 euro voor betaalde. Een fikse meevaller van een tientje dus en tevens geeft KPN aan dat het bedrag van 7,50 al verrekend gaat worden in de factuur van augustus. Wil je ook nog een aantal internationale wedstrijden meepakken vanuit je luie stoel dan heeft KPN het tarief vastgesteld op 15 euro per maand. Of Ajax-sponsor en TV-aanbieder Ziggo ook de prijzen gaat verlagen is vooralsnog niet bekend.

Bron: KPN

Related posts

29 Comments

    1. HURBIE

      Helemaal geweldig voor oudere mensen dat ze voor een redelijk bedrag naar voetbal kunnen kijken Moet je wel kpn hebben

      1. KBouter

        Geweldig voor alle Kpn klanten. Waar andere providers alles duurder maken, word dit goedkoper. Ben benieuwd of ze op een andere manier de abonnementen weer gaan verhogen.

  1. SPHAFCA

    Jammer dat Engels voetbal daar weg is, heb ziggo sport moeten nemen, maar een 10 per maand minder voor eredivisie is zeker lekker.

  2. Rinus

    Nou, heb net 2 weken KPN, dus ben er blij mee! En wil niet onze hoofdsponsor afzeiken maar Ziggo werkt hier echt kut

    1. SPHAFCA

      Vroeger ook heel gezeik gehad met ziggo, altijd slechte verbinding internet, heel vee storingen. KPN voor mij stukken beter, en nog goedkoper ook.

      1. Rinus

        Sterker nog!: indien je KPN compleet hebt (dus de combi met je mobieltje) kun je het als “je gratis bonus pakket” kiezen, zojuist gedaan! Dus geheel gratis nu!

  3. Slingertje.

    Ziggo komt in de loop van de dag met een reactie maar die kunnen niet achterblijven natuurlijk.
    Dus we wachten het maar af.

  4. fjonkman

    Ik heb Vodafone, ben 2 euro per maand minder gaan betalen maar heb nu wel alle Fox Sports zenders ipv alleen de Eredivisie. Ook positief dus

  5. Ajaxslied

    hmm apart eerst was er een hoop gezeik omdat fox meer geld wilde en nu kan er oppeens 10 euro vanaf waar zit het addertje vraag ik me dan af.

  6. BobbyHaarms

    Ik heb ook Ziggo, maar internet is kut hier met al die storingen. Beter ga je gewoon naar het stadion, dan hoor je die irritante verslaggevers er ook niet elke keer doorheen lullen 🙂

  7. f-side64

    mensen pas op met het verleidelijke aanbod van kpn betreffende intern. voetbal ze zenden alleen duits voetbal en tennis en honkbal uit en je kan hem pas annuleren een maand na aanschaf dus niet per direct dus met andere woorden is het gewoon klanten flessen ik wou het meteen opzeggen omdat ik geen 15 € ga betalen voor duits voetbal en de 2 andere sporten maar meteen weer annuleren is dus niet mogelijk deel dit via Facebook of geef het door aan andere

Comments are closed.