Bosz: ‘Overmars heeft mij voor de wedstrijd tegen Rostov al ingelicht over Cillessen’

0815persconferentie_bosz_gudelj

Peter Bosz heeft op zijn wekelijkse persconferentie laten weten dat men bij Ajax al een tijdje op de hoogte is van de belangstelling van Barcelona in Jasper Cillessen. De trainer laat weten dat voor de wedstrijd tegen Rostov het al bekend was.

‘Het klopt dat ik op de hoogte ben gebracht door Marc Overmars en dat was voor de wedstrijd tegen Rostov. Dat Jasper uitgerekend in die wedstrijd een fout maakte is zuur maar heeft niets te maken met de interesse, daar is hij teveel prof voor. Natuurlijk gaan wij rustig met Jasper om tafel zitten. Ik begrijp dat dit met zo’n jongen ook een hoop doet. Ik ga eerst met Jasper zitten, dan met Marc en dan komt de club met een standpunt’.

Bosz gaat ook in op het gerucht dat Ajax aankomende week nog gebruik wil maken van Cillessen in de return tegen Rostov. ‘Dat moet Marc afdwingen als de gesprekken echt serieus worden maar het is ook de vraag of je dat moet doen. Momenteel hebben wij Diederik Boer en Andre Onana onder contract staan maar je moet ook zo eerlijk zijn om te kijken wie je half augustus nog kan aantrekken. De hele situatie is heel vervelend. Boven ons zitten clubs die spelers van ons kunnen halen en wij doen dat op onze beurt weer bij andere clubs’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

35 Comments

    1. De Ajacied

      Zou toch jammer zijn mocht Jasper vertrekken, ik gun hem deze stap zeer zeker,
      Maar niet voor de geboden 11 miljoen hoor minimaal 20 miljoen
      ❌❌❌

    1. Indojood

      Staat er toch? Hij vindt de situatie vervelend. Maar hij is realistisch genoeg om te begrijpen dat hij er weinig invloed op zal hebben. Als één van de grote drie van de wereld je wilt hebben dan is er geen houden aan.

      1. dickst14

        Nee dit kan je niet tegenhouden. Doe je dat wel dan heb je een gedemotiveerde keeper. Blijkbaar heeft Ajax in tegenstelling tot 040 geen schaduwlijst en dat is wederom jammer en wederom niet professioneel.

        1. Litmanen

          Ze hadden Stekelenburg moeten halen toen dat nog kon. Nu gaat hij voor geen goud weg bij Everton. Dat zie je nu aan Barca. Cillesen wordt gehaald terwijl hun eerste keeper nog niet weg is. Bovendien, Ter Steege was eigenlijk hun beste keeper, dus Cillesen mag waarschijnlijk de bank warm houden en de bekerwedstrijden spelen.
          Nu zitten we straks met een te jonge en een te oude keeper…..

  1. vak411

    Bij die kakkerlakken gaan de beste spelers naar grote clubs als twente.. Bij ons naar Barca… Tja… Het enige grote in zuid zijn de monden. Prachtige club Jasper, we gunnen je dit! Wel balen..

    1. De seijs

      Hoop toch dat hij blijft vak411. Maar dat is ijdele hoop. Hoop op een goede vervanger. ( stekeleburg )

      1. vak411

        Helemaal met je eens de Seijs.. Alleen steek heeft wen basisplek bij Everton, bang dat die niet wil..

  2. Hazez

    Blijft geen man over op deze manier als iedereen maar weg gekocht word zal me wel weer een seizoen worden

    1. jojo123

      Peter Bosz denkt met dit team zullen we het wel even klaren. Maar dit was te verwachten.. Er zullen nog meer weggaan, en anders met frustraties of teleurstellingen het seizoen afmaken.

      1. Hazez

        Aan de suporters word niet meer gedacht . Contracten open breeken en met jaren verlengen gaat dus ook aleen maar om geld het heeft niks meer met voetbal te maken

        1. Charka53

          Ja Hazez voetbal is bic business daar worden de supporters niet vrolijk van alleen als er een grote ster wordt gekocht.

  3. jojo123

    Het is vervelend dat er aan spelers wordt getrokken masr dat is al langer bekend en te verwachten door al die geruchten. Vandaar dat Ajax slimmer moet zijn door directe aanwinsten aan te trekken om dat allemaal op te vangen ( geld zat toch). Er zal nog een middenvelder weggaan dat niet is op te vangen. En dan maar klagen van Peter Bosz ….

  4. Niels1983

    Laat hij het volgende week maar goedmaken maar zoals eerder gezegd cillesen heeft veel meer wedstrijden gewonnen dan verloren voor ajax ik wenst hem het beste

  5. EugAjax

    Er word nu wel erg veel getrokken aan Ajax spelers, hopelijk gaat Ajax niet de fout maken van jaren voor revolutie om spelers te laten gaan als jezelf niks meer kan halen. Cilissen is al bekend en is Ajax exht benaderd dus neem ik aan dat ze goede schaduw lijst hebben plus doelman is makkelijkef inpassen dan een veldspeler. Maar naast Cilissen zou ik Ajax aanraden hakken flink in zand steken en tegen weigeren aanzitten om nog te verkopen als je sportieve ambities hebt

  6. -buitenkantje rechts-

    “Er zitten clubs boven ons die spelers kunnen wegtrekken en dat doen wij vervolgens weer bij andere clubs..
    Zie hier Ajax..
    Onze briljantjes verkopen en talentjes weer terug kopen in de hoop op..

  7. Germain

    Milik voor belachelijke 32 miljoen? Cillissen nooit voor 12 miljoen Marc en zeker niet aan de rijkste club van Europa. Het dubbele aftikken en dan Jasper een hand geven.

  8. AFCA my World

    Er lopen er een paar in engeland die weg mogen, Krul en Hart zijn allebei beschikbaar ! ??

  9. RonJ64

    Had t aan t begin vt seizoen er al over, klaar te zijn voor hogerop!…??..dat liet hij toch wel een beetje blijken dan jammer, maar vraag dan minstens 15 miljoen, want moeten er zelf ook 1 halen..

Comments are closed.