Let op: Verkeershinder rond wedstrijd Ajax – Willem II

0325cruijff_spandoekarena

Ajax speelt aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen Willem II en de bezoekers van de Amsterdam Arena moeten rekening houden met behoorlijk wat verkeershinder rondom Amsterdam. Zo is de A1 vanuit Amersfoort deels gestremd en ook 1 baan vanuit A6 Lelystad/Almere). Na de wedstrijd per auto: A1 richting Amersfoort/Almere volledig gestremd. Verkeer wordt omgeleid via de A2 of Afsluitdijk. Houd rekening met 45 minuten tot een uur extra reistijd. Ook reizigers per trein krijgen last van oponthoud. Er rijden namelijk geen treinen tussen Weesp en Almere (vanaf 19-8, 21:30 uur), er worden bussen ingezet op dit traject. Houd rekening met een half uur tot een uur vertraging.

Bron: Ajax.nl

Related posts

35 Comments

      1. Vakje129

        Maans verduistering ? maar helaas niet te zien aangezien nen het dak van de arena dicht doet???

    1. Toppertje

      Vanuit Flevoland is er ook geen treinverkeer mogelijk. Worden bussen ingezet dus ook dit kan vertraging voor supporters opleveren.

  1. Ajax nr 1

    Het wordt zaterdagavond ook 1 richtingsverkeer tijdens de wedstrijd. Vast een waarschuwing voor de club uit Tilburg 😉

  2. KBouter

    Mooie wedstrijd om het te laten zien aan het publiek hoe er gespeeld moet worden. Tevens een oppepper dan voor de return in Rusland

    1. KBouter

      Te gek voor woorden, die gasten hebben totaal geen normen en waarden en hebben er maling aan dat de familie hier steeds erg verdrietig om is. Daders naakt vastbinden in een glazen kooi, met 50 homofiele bavianen zal ze leren.

  3. f-side64

    weer een wedstrijd van Ajax die ontregelt word door werkzaamheden dat is al vaker voor gekomen

  4. imoJC

    Net gehoord dat de friterie van Westermann op de vluchtstrook naast de file komt te staan om gratis versnaperingen aan te bieden.

  5. vak411

    Irritant… Maar goed, als we op tijd in stadion zijn is de terugweg niet zo erg om er wat langer over te doen.. Vaak gezeik met de trein richting Amersfoort na de wedstrijden trouwens

Comments are closed.