Jong Ajax blijft tegen FC Emmen steken op 1-1

De_Toekomst

Jong Ajax nam het op tegen FC Emmen maar de ploegen bleven qua score in evenwicht. Een flinke blunder van keeper Onana zorgde ervoor dat Emmen de 0-1 kon binnentikken. Peter Bosz die de beloften kwam bekijken had gelukkig voor Onana al eerder foutjes tijdens wedstrijden gezien maar helemaal lekker voelde het voor de doelman niet.

App-gebruikers bekijk de blunder via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

In de 27e minuut wist Robert Muric de gelijkmaker te maken, in een wedstrijd waarin Davinson Sanchez een prima debuut maakte. De tweede helft was minder aantrekkelijk dan de eerste omdat de minder ervaren thuisploeg niet meer de kracht had om FC Emmen, die de 1-1 stand wel best vond, onder druk te zetten.

Jong Ajax: Onana; Zeefuik, Sanchez, De Ligt, Sanniez; De Jong, Van de Beek, Nouri; Muric, Zivkovic, Cerny (71′ El Idrissi)

Related posts

21 Comments

  1. 11Younes11

   De Ligt, vdBeek, Nouri, Cerny… zijn jongens die binnen twee jaar basisspeler van Ajax 1 moeten kunnen zijn

   1. De seijs

    Dat is te hopen. Ze kunnen zomaar een paar jaar ergens gestald worden en dan voor een appel en een ei van de hand gedaan woorden.

   2. BobbyHaarms

    Zijn idd uitstekende spelers die de stap naar de basis moeten kunnen zetten in de toekomst. Onana kan beter nog even blijven oefenen voordat ie de op een transfer geilende Cillessen kan vervangen 🙂

   3. Indojood

    Nouri mag wat mij betreft dit jaar al doorbreken. Er is te weinig voetballend vermogen op het middenveld.

 1. marcussboss

  laten we hopen dat nouri een keer doorbreek, wat een geweldenaar is dat zeg en wat een souplesse ??

  1. HURBIE

   TRIEST als je ziet dat heel AJAX van hoog tot laag steeds verder afglijdt naar een lager niveau
   Het is totaal niet meer de Club van Weleer TRIEST

 2. Johndevlam

  Cerny was gisteren een van de mindere spelers. Nouri en van de Beek waren degene die echt een goed niveau haalden. Sánchez viel me niet tegen maar de wedstrijd zelf was niet goed. Volgensmij trainen ze veel op in de kleine ruimte te combineren maar de simpele passes mislukte zowat allemaal. Ze lopen zelf nog teveel met de bal ipv echt vrij te lopen. Er is nog veel aan te verbeteren willen deze spelers het eerste van Ajax halen.

  1. woody79

   overall is er nog veel werk aan de winkel. ajax moet zijn eigen identiteit weer terugvinden. het feit dat fdb vandaag voor 3 jaar tekent bij inter zegt genoeg over de verdedigende stijl van de laatste jaren.

  2. marcussboss

   nouri haalt 9 van de 10 keer een goed niveau en toch blijft zijn debuut uit bij ajax1. vind het raar dat ze deze jongen het vertrouwen niet geven ?

   1. BobbyHaarms

    Mee eens Marcus, het is allemaal veel te flets bij Ajax, een Nouri zou het spel van Ajax van de broodnodige verrassingen kunnen voorzien. Hoop echt dat ie heel rap mag debuteren bij Ajax.

     1. BobbyHaarms

      1x een goede invalbeurt kan genoeg zijn om Bosz te overtuigen Marcus, zelfs de allergrootsten zijn ooit zo begonnen.

 3. Indojood

  Hiervoor is Jong Ajax bedoeld. Genoeg potentie. Echter, Zivkovic bakte er niet veel van.

  1. Indojood

   Je kon al zien dat ie op halve kracht aan het spelen was. Z.s.m. in het eerste met hem. Staat er eindelijk een kerel in de verdediging.

   1. De seijs

    Hij was inderdaad niet goed gisteravond die Sanchez. Hij zal het straks in het eerste toch echt beter moeten doen.

 4. Slingertje.

  Verdienden om te winnen.
  Die Zivkovic maar snel dumpen want dat is 3x niks en zal waarschijnlijk ook nooit iets worden met zijn waardeloze instelling.

Comments are closed.