Bosz neemt 25 spelers mee naar oefenwedstrijden in Frankrijk

0717ajax-marseille-beziers_

Ajax reist vandaag af naar Frankrijk waar het woensdag twee oefenduels gaat afwerken tegen AS Beziers en Olympique Marseille. Trainer Peter Bosz neemt een selectie van 25 spelers mee en daarin ontbreken Lasse Schone en Amin Younes die met lichte blessures kampen. AS Beziers – Ajax zal woensdag om 15:00 uur live worden uitgezonden door Ajax.nl terwijl de oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille om 20:00 uur live te volgen is via Fox Sports.

Selectie:

Jasper Cillessen
Joël Veltman
Jairo Riedewald
Riechedly Bazoer
Anwar El Ghazi
Daley Sinkgraven
Davy Klaassen
Heiko Westermann
Vaclav Cerny
Robert Muric
Mateo Cassierra
Frenkie de Jong
Kenny Tete
Andre Onana
Kasper Dolberg
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Donny van de Beek
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Damil Dankerlui
Matthijs de Ligt
Sheraldo Becker
Richairo Zivkovic
Terry Lartey- Sanniez

Bron: Ajax.nl

Related posts

64 Comments

    1. Indojood

      Niet echt. Ajax heeft niets gezegd of geschreven hierover. We hebben alleen maar meneer Zivkovic en zijn fanboys horen huilen.

          1. rickert

            Okay dan is het duidelijk dat iedereen die een andere mening heeft dan jij hebt, zo afgeschilderd wordt. ieder zo zijn stijl.

          2. Litmanen

            Vreemde reacties Indojood. Ajax heeft tegen AFC Zivco uit de selectie gegooid, dat heeft Zivco niet zelf gedaan. En alleen omdat Utrecht hem belde…
            Dus, jij bent degene die er naast zit, niet Rickert. Zivco is de beste voetballer van de selectie, het wordt tijd dat de trainers hem gaan gebruiken.
            En voor de fans van Milik, Zivco is tweebenig.

          3. In memory of J.C.

            Zoek topic Zivko op en je weet het. Lijkt mij de meest snelle methode 🙂

      1. HURBIE

        Jonge Jonge wat een keus heeft die Bosz
        En dan is iedereen er nog niet eens bij.

        Kan twee teams mee maken die in de Eredivisie kan spelen
        Bosz kan tot nu toe nog niet één goed draaiend team maken wat presteert

        1. HURBIE

          Dat is toch te triest voor woorden
          De meeste van die gasten zijn in de jeugd al opgeleid door FDB en in het éérste ook met hem,en nu moeten ze na al die jaren onder FDB ineens heel anders spelen
          Dat gaat voorlopig niet lukken SUCCES BOSZ!!!!!!!

          1. HURBIE

            Nee Memory jc je moet goed lezen ,dat heb ik niet geschreven en dat wil ik ook niet
            Het enige wat ik wil is genieten van ons AJAX

          2. Charka53

            En daar sluit ik mij bij aan en ik vindt ook dat wij als supporter er recht op hebben.

          3. Indojood

            Dus jarenlang verkeerd opgeleid. Dat is nu precies wat er verkeerd gaat bij ons. De problemen waar Johan tot in den treure over sprak komen nu aan de oppervlakte, bij ons en in het NL voetbal. Het is armoe troef. Maar er is hoop, Ajax gaat door op de ingeslagen weg en bij de KNVB hebben we Jelle Goes en Hans van Breukelen.

          4. KBouter

            Kun je nagaan wat FDB hier in al die jaren opgebouwd heeft. Anti Ajax voetbal, spelers die te angstig zijn vooruit te voetballen, om bij balverlies 1:1 te komen staan. Het lijkt allemaal heel mooi al die jaren, maar vergeet niet dat er toen andere spelers waren, ook creativiteit met een Eriksen op het middenveld, die je nu zooo nodig mist. Nee, lekker veilig balletje naar achteren en breed, voorkom balverlies en voorkom een tegengoal. Hoop niet dat het ook al in de jeugd zo doorgeslagen is. Bosz heeft nog heel wat puin te ruimen.

          5. dickst14

            Ze zijn tot voor kort en voor de ellende opgelijd door Wim Jonk en dat lijkt meer op Bosz dan de Boer.

      2. BobbyHaarms

        Dat zou dus kunnen betekenen dat er nog hoop is voor Zivkovic en er ongetwijfeld een besloten gesprek heeft plaatsgevonden. Dat er dingen zijn gebeurd die niet door de beugel kunnen (zowel Ajax als Zivkovic beiden schuldig)…het zij zo. Laten we hopen dat hij de draad weer positief oppakt en gaat scoren voor Ajax. We kunnen wel een positief iets gebruiken na deze weken..

        1. Litmanen

          Eens Bobby, we hebben al zo weinig echte klasse rondlopen. En we versterken ons met reservespelers uit Spanje, schiet lekker op….

          1. BobbyHaarms

            ?? Rotzooi binnenhalen? Zivkovic zit toch echt al een paar jaar bij Ajax..

          2. BobbyHaarms

            Zivkovic kán goed voetballen, dat heeft hij bij Groningen wel bewezen en het is niet voor niets dat Ajax hem zo jong al naar Amsterdam haalde. Als Zivko het vertrouwen zou krijgen als 2e of, indien Milik alsnog vertrekt, als 1e spits ben ik ervan overtuigd dat hij zijn kans pakt. Maar met een beetje pech raken we beide spitsen straks nog kwijt, dan pas heb je echt een probleem. Of Sanago moet ons nog 1x uit de shit willen helpen ?

      3. Geroldkohlen

        waar maakt iedereen zich druk om eigenlijk? Het is de mening van indojood dat mag toch? ik had ook geloof in zivko en ik weet zeker dat hij veel minuten zou maken! en ja de begeleiding is kut voor vonze jonge spelers die van andere clubs komen, dat MOET beter!!!! maar vind iedereen wel lekker lelijk happen op Indo zijn reactie hahaha! voel je niet zo aangesproken heren en geniet van het weer komende dagen, en drink een paar goud gele rakkers dat lijkt me een beter plan!

  1. Indojood

    Zivkovic is er ook bij. Alle krokodillentranen van vorige week kunnen worden gedweild.

    1. vak411

      Ziv is een over het paard getilt kut ventje.. Nooit verlopen aan kutrecht.. Niemand is groter dan ons Ajax ook ziv niet

  2. Kuijff

    Aanvallend zitten we niet heel ruim in de spelers, Schöne en Younes zijn geblesseerd. Cassierra is er net en Milik is nog op vakantie.

    Zelfs als Bosz klaar met hem zou zijn, had hij hem waarschijnlijk meegenomen.

    Laat wel zien dat we nogal afhankelijk zijn van de aan- of afwezigheid van Milik. Ik hoop dat ze daar een plan voor hebben, want een blessure kan altijd en spelers die gegarandeerd blijven, die hebben we al eerder (niet zo lang daarna meer) gehad…

    1. BobbyHaarms

      Tevens mag er nog wel wat bijkomen. Linksvoor is los gezien van Younes nogal dunbezet na het vertrek van Andersen en Fischer, en zo moet je Europa in? Maar goed, ik bemoei niet..

  3. -buitenkantje rechts-

    Dat Zivco mee gaat is niet zo’n verrassing.. Of hij opgesteld gaat worden is een tweede.. Vind Becker verrassend. Ben wel enthousiast over hem.. Veel meer snelheid dan El Ghazi en meer oog voor medespelers. Wil hem wel eens zien spelen. Verder hoop ik op een grote verbetering qua spel.. Dus meer afjagen.. Meer balbezit.. In devorige oefenpartijen werd er niet met het hele team afgejaagd.. Verdediging bleef hangen. Ga zeker kijken!

  4. Zlatan

    Lees net dat younes en schone niet meegaan naar Frankrijk , dat is klote , schone is een van de spelers waar nog pit in zit …

    1. BobbyHaarms

      Tevens ben ik echt heel blij dat Schöne nog bij Ajax zit! Maar laat ik maar niet te hard roepen, de idioot lange transferperiode duurt zowat nog tot de eerste sneeuw valt ?

  5. bloedgroep AFCA

    spannend hoor en luxe zeg zoveel spelers…nu nog de winnende formule zien te vinden

    1. -buitenkantje rechts-

      Lastig met groep die niet compleet is.. Sanchez, Younes en Schöne zijn belangrijke pionnen.

      1. BobbyHaarms

        Hoop eerlijk gezegd wel dat ze er volgende week dinsdag bijzijn (Younes en Schöne dan) Zonder Milik wordt het al lastig genoeg en ben echt heel benieuwd hoe Bosz dit gaat oplossen.

  6. jojo123

    Wanneer worden nu eens echte goede voetballers binnengehaald? Met dit team wordt sowieso niet gewonnen van bijvoorbeeld de Graafschap, laat staan PAOK. Wil wel eens betere CL wedstrijden van Ajax zien..

    1. BobbyHaarms

      Dan ben ik bang dat jij en wij nog lang moeten wachten. Denk dat CL er voorlopig niet inzit voor dit Ajax. Maar goed ik laat me graag verrassen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

      1. HURBIE

        CL horen wij niet meer thuis EL zou nog kunnen maar dan heb je het wel gehad
        Ajax is alleen nog maar een opleidings school voor Europese clubs
        De hele goeie even mee laten draaien in het éérste om ze in de etalage te zetten en te verkopen
        BEDANKT BOBO’S

  7. Kuijff

    Gelukkig hebben we Westermann al binnen!

    Erg benieuwd of hij à la Poulsen rust vanuit routine kan brengen…

    1. Litmanen

      Wie kent hem niet? 😉
      Ook nog nooit van gehoord, maar dat zal ongetwijfeld aab mij liggen.

Comments are closed.