PAOK – Ajax op woensdag 3 augustus

0717paok-ajax_logo

De return in de voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki is vastgesteld op woensdag 3 augustus. De aftrap is om 20:30 uur Nederlandse tijd (lokale tijd Griekenland 21:30 uur). De thuiswedstrijd is zoals bekend op dinsdag 26 juli, aanvang 20:45 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

52 Comments

      1. BobbyHaarms

        Daar hopen we allemaal op afcadeluxe, iedereen houdt zijn/haar hart vast terwijl we hier in het verleden niet echt zenuwachtig zouden worden van PAOK. Die gouden tijden liggen helaas vrij ver achter ons..

        1. afcadeluxe

          helaas,maar blijf supporter dus geef ik de hoop niet op,maar ben bang dat nog wel een tijdje kan duren….

          1. BobbyHaarms

            Zoals het nu gaat wel ja. Maar het hele Nederlandse voetbal is al een poosje ernstig ziek..

          2. Litmanen

            Bobby, iedereen houdt zijn hart vast. Maar ik debk dat we nu maar eens moeten uitgaan van een negatief resultaat. Paok wint van Twente, dat zegt mij genoeg.
            Maar Ajax heeft het wel aan zichzelf t danken. Miljoenen op de bank maar niks uitgeven.

            Zelfs het geld voor vRhijn en Andersen wordt niet uitgegegven.

          3. BobbyHaarms

            En dat terwijl na het vertrek van zowel Andersen als Fischer met enkel Younes op die plek de spoeling links erg dun is geworden. Ik mag toch hopen dat die extra speler nog deze week gepresenteerd wordt Litmanen maar ik heb er ondertussen een hard hoofd in gekregen na de afgelopen paar jaar. De centen van de seizoenkaarten zijn immers ook weer ruimschoots binnen.

            Kijkende naar de selectie die Bosz meeneemt naar Frankrijk is de selectie wederom behoorlijk verjongd. En dat moet straks plaatsing CL gaan afdwingen?! Denk het niet…

    1. DennisTheMenace

      Bij mij overheerst eerlijk gezegd het “geknepen billen” gevoel. Hoop dat Bosz het elftal snel op de rails heeft.

      1. BobbyHaarms

        Dat geknepen billen gevoel zijn we nu ondertussen wel gewend. We kunnen het vanaf nu beter laten lopen ?

      1. HURBIE

        Kan alleen maar bidden dromen hopen wensen verheugen en duimen
        Maar of het helpt ,heb er een hard hoofd in
        Na deze week heb ik er weinig vertrouwen in

  1. bloedgroep AFCA

    in Amsterdam ben ik erbij maar in Griekenland….helaas volgende keer maar weer

  2. Dagrump

    Het gaat inderdaad niet lekker zo met die voorbereiding. Kom op zeg!! Als AJAX zijnde moeten we gewoon 2 keer winnen! Met het hele team er VOL voor gaan en knokken voor elkaar!

  3. Cootje Adriaanse

    En psv wint vanavond even van Sporting Lissabon met 5-0 …..

    Oke, oefenwestrijden zeggen misschien niet zoveel, maar mijn indruk is wel dat we zes straatlentes achter op psv de competitie straks ingaan. Om over zelfvertrouwen maar niet te zwijgen.

    Pffff

    1. Ajax nr 1

      Dat is al een paar jaar Cootje dat we achter psv aan holle. Daar zitten gasten aan de top die verstand van voetbal hebben en een clubhart hebben. Die van Ajax houden alleen maar van GELD voetbal interesseert ze helemaal niet. Bij deze feliciteer ik psv met de goede mensen aan de top.

      1. Amoebe

        Wat een bullshit!

        Clubhart….volgens mij zijn dat juist de clubhoppers.

        Je kunt van overmars en vd sar zeggen wat je wilt maar die hoeven echt niet voor het geld te werken! Je kunt het eens of oneens zijn met de beslissingen maar vorm je mening wel een beetje op de realiteit!

        1. Ajax nr 1

          Jij mag wel eens verder kijken dat je neus lang Is Amoebe.

          Dit beleid wat ze bij Ajax voeren is echt niet gebaseerd op een voetbalclub hoor. Als jij denkt dat Overmars en vd Sar niet werken voor geld dan dan ben jij ook niet lekker.
          Bullshit Is jouw gedachten over hun 2 en de rest van het hele zooitje wat er zit. Allemaal zakkenvullers die er zitten. Geen mensen met een voetbalhart voor Ajax in ieder geval.

          1. Velibor

            Het kan mij niet schelen of ze zakkenvullers zijn of niet die bonussen en salarissen die zijn gewoon zo maar wat me wel kan schelen is dat ik eerder / vroeger nog kon zeggen dat als je zo kampioen wordt als psv dan laat maar omdat er bij ons misschien niet altijd realistisch maar wel leuk gespeeld werd ed. Laatste paar jaar is het gewoonweg Grafvoetbal wat ons ajaxsupporters aangesmeerd word! Als je er wat van zegt dan ben je een azijnzeiker en geen “ajaxfan tot in de dood” ! Kanonnen worden er beloofd door Overmars en van der sar,ik heb tot nu toe alleen maar losse flodders gezien en onze ” vrienden” uit het zuiden rollen Sporting ff met 5-1 op niet 1-0 maar 5-1!!! Zal wel weer zon bijgoochem reageren met ,ja ze speelden lang met 10man! Nou en? Kijk we hebben grappen gemaakt over die volleybal coach maar die zet er zachtjesaan wel wat neer en dat kan vd sar en co nog niet echt zeggen dus zou zeggen : Doe es wat waarvoor jij en marc daar zitten en maak weer een topclub van Ajax!

          2. Ajax nr 1

            Precies Velibor psv loopt heel veel stappen voor op Ajax. Financieel gaat het voor de wind bij ons Ajax maar nogmaals Ajax Is of beter gezegd was een voetbalclub met uitstraling nu Is het een bank die vooral geen geld uit wil geven.

          3. In memory of J.C.

            Volleybal coach is perfect om aan te stellen. Als er één coach is die je kan leren vanuit stand zo hoog mogelijk te springen is het wel een volleybalcoach. Dat is toch verdomd handig met koppen. Zou mij niet verbazen als Ronaldo ook zo’n coach heeft want die gozer springt vanuit stand onwijs hoog.

          4. ajaxhoger

            Jongens , bij ons is de fout dat de RVC alles uitmaakt , die hebben geen verstand van voetbal , het doet ze geen reet , wel hoe ze aan het eind van het jaar veel geld aan bonussen in hun zakken kunnen duwen.
            En het mooiste is de sups in de arena laten alles over zich heengaan , dit blijft zo tot die het een keer beu zijn , het lijkt de regering wel .

          5. Amoebe

            Jij heb het over clubhart….volgens mij komen die gasten daar bij az vandaan…dus wie gaat er nu voor het geld!!

          6. Ajax nr 1

            Jij heb het over dat Overmars en vd Sar niet hoeven te werken voor hun geld Nou dat werken klopt zeker maar ze doen hun werk maar half en dat Overmars en vd Sar en niet te vergeten de bobo’s meer geld opstrijken aan bonussen. Laten ze eerst hun werk maar eens doen zodat Ajax zijn gezicht en status weer terug krijgt wat Ajax verdient op voetbal gebied. Ik zeg niet trouwens dat er bij psv mensen zitten die een clubhart hebben voor psv. Die zitten bij Ajax ook niet meer. Maar die gasten die bij psv zitten weten wel hoe je een voetbalclub moet runnen. Daar kunnen de bobo’s en het technische hart bij Ajax een puntje aan zuigen.

  4. -buitenkantje rechts-

    We zijn met z’n allen toch wel diep gezonken als het ons dun door de broek loopt wanneer we tegen PAOK moeten spelen.. Tjongejonge.. Waar zijn de tijden dat het onze tegenstanders dun door de broek liep en ze blij waren dat de nederlaag niet te hoog uit viel.. Waar is de bluf.. het zelfvertrouwen??

    1. BobbyHaarms

      De ouderwetse bluf en het zelfvertrouwen is ver te zoeken, helaas. En ik denk dat de uitslagen van de afgelopen 2 weken ook niet echt meewerken. We zullen er aan moeten wennen dat het zinnetje WZAWZDB voorlopig niet meer elke week door het stadion galmt.

    2. Toppertje

      Die tijden zijn verdwenen sinds we kwalitatief door de ondergrens zijn gezakt. En dat zal niet veranderen zolang men binnen en buiten Ajax (ook hier) denkt dat de meeste spelers toppers in spé zijn. Als de RvC en de directie Ajax als een bedrijf willen runnen dan moeten ze afschrijven en investeren. Alleen dan zie ik nog een toekomst die in het verleden gewoon was Buitenkantje.

      1. -buitenkantje rechts-

        Misschien is het de beursgang.. misschien de RvC.. misschien de Arena.. Ik weet het ook niet.. Maar het ergste vind ik dat we een “gewone” voetbalclub zijn geworden.. Ajax had iets magisch.. Als de spelers het veld op liepen ging je er eens goed voor zitten.. Prachtig vloeiend voetbal.. Technisch hoogstaand met veel individuele acties.. Tegenstanders leken op houthakkers vergeleken met Ajax.. Nu zitten we met samengeknepen billen als de wedstrijd begint.. Is de doelman ontevreden over persoonlijke fouten van zijn verdedigers..Zijn doelpunten toevalstreffers geworden.. Wat mis ik Cruijff?

    3. afcadeluxe

      helemaal met je eens,maar gezien de voorbereiding ben ik er niet gerust op…was vroeger toch anders

  5. Indojood

    Voor alle jankerds en Zivkovic zelf, hij zit gewoon bij de selectie die naar Frankrijk gaat. Als Ajax hem echt niet meer wilt, dan hadden ze hem wel thuisgelaten.

    1. In memory of J.C.

      Denk ook dat het gewoon weer eens een “maatregel” is geweest die Ajax binnenskamers houdt. We kennen de fratsen van onze parkeerwachter zo langzamerhand wel.

  6. In memory of J.C.

    Ach, weet je. Ook al krijgen we op onze kloten van de Grieken, het belangrijkste voor mij is dat het zichtbaar is dat we weer anders gaan spelen. Aanvallend met de borst vooruit. Als dat het geval is komt het op een gegeven moment allemaal goed zelfs met de huidige selectie.

  7. bloedgroep AFCA

    de voorbereiding is diep triest tot nu toe…een systeem veranderen doe je niet in een week…het anti voetbal van de afgelopen jaren zit er zo diep in…hopelijk kunnen we het op tijd draaien want als het zo in de competitie moet zie ik niet in hoe we bij de eerste 5 eindigen….KOM OP AJAX WZAWZDB

  8. BobbyHaarms

    Dat hopen we allemaal. Als we maar verzorgd aanvallend voetbal spelen zoals dat van oudsher bij Ajax hoort. De tijd zal het ons leren..

Comments are closed.