Beide duels tegen PAOK live te zien bij Ziggo Sport

0717ajax-paok_logo

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten weten te bemachtigen voor de beide duels van Ajax in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK. Dat meldt zowel de Fancare-afdeling van Ajax als Telegraaf verslaggever Mike Verweij vandaag.

SBS heeft de uitzendrechten van de Champions League, maar in dat pakket zijn de voorrondes traditioneel niet bij inbegrepen. De uitzendrechten in de voorrondes mogen de betreffende thuisclubs zelf verkopen. SBS zal de Champions League duels komend seizoen overigens uitzenden op Veronica en niet zoals afgelopen seizoen op SBS6.

Related posts

32 Comments

      1. Charka53

        Lekker dat ik geen ziggo heb , elk seizoen moet je weer naar een andere provider om iets te zien wat je leuk vindt ik wordt er scheit ziek van maar ja het gaat om de pegels en niet om de kijker en er zullen toch veel mensen die de luxe niet hebben om dat elke keer maar weer te veranderen.

        1. ajaxhoger

          Charka53 je hebt niet zoveel pegels nodig , ooit van cardcharing gehoord , of een streamplayer , spot goedkoop heb je alle zenders , heel het ziggo pakket , enz
          En veel natuur films ook hahahahahah

        2. jojocoolio

          Ben blij dat ik gewoon het stadion in ga… Echte supporters kijken in het stadion

          1. Charka53

            Dat bedoelde ik nou dat er bij sommige van ons de middelen ontbreken om zelfs naar het stadion te komen en daar zijn er veel van hoor.

    1. BobbyHaarms

      Kunnen we zien hoe Ajax er nu daadwerkelijk voorstaat. Lekkere opwarmer voor de competitie bij gebrek aan “onze” wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

        1. -buitenkantje rechts-

          Heb sowieso enorm zin in het nieuwe seizoen.. Wil voetbal zien dat ergens om gaat..⚽️

        1. BobbyHaarms

          Dat is het al een paar jaar Ajaxhoger, begint bijna te wennen dat Ajax-onwaardige voetbal. Nu maar hopen dat het onder Bosz gauw beter wordt.

  1. paulvos

    Nou dat is lekker dan, heb geen ziggo, ga ik maar kijken die het wel heeft weet alleen nog niet zo gauw wie.

  2. -buitenkantje rechts-

    Lees dat Ajax serieus belangstelling heeft voor Rosales (ex Twente). Vervanger voor v Rhijn.

    1. BobbyHaarms

      Als hij 2e man ACHTER Tete wordt heb ik er nog niet eens zoveel problemen mee. Duidelijk is wel dat er wat voor terug moet komen, maar goed dit geldt uiteraard ook voor Fischer/Andersen, nu heb je in principe alleen Younes nog.

    1. ajaxhoger

      Hebben ze dat bankje van Onze Bobby haarms nog , of is dat toen afgefikt , daar kunnen ze dan mooi op gaan zitten , zoveel hebben we er niet meer .

  3. Yarive

    Deze wedstrijd kan de dramatische voorbereiding wel weer deels goedmaken.. Speel gewoon met passie, net als tegen Barcelona thuis, twee jaar geleden!

  4. Mokum69

    Asociale oplichters… betaal je een hoop geld voor niets. Pech als je een keer niet naar het stadion kan.

Comments are closed.