Eerste training Cassierra (Incl video)

0711opentraining_cassierra

Mateo Cassierra is maandag aangesloten bij de selectie en werkte vanochtend zijn eerste training af met de selectie van Ajax. De spits arriveerde zaterdagmiddag op Schiphol en heeft zich na de terugkeer van de selectie uit Oostenrijk eindelijk bij de selectie kunnen voegen.

App-gebruikers: Bekijk hier de video via het twitterkanaal van Ajax.

Related posts

26 Comments

      1. Charka53

        Ik ook HURBIE als je de beelden van de training ziet druipt de klasse er af ha ha

      2. jood84

        volgens mij is Cassierra gescout door onze nieuwe scout die we hebben overgenomen van Groningen. Die kerel heeft meestal een goed oog voor talent

      1. BobbyHaarms

        Laten we hopen dat die jongen het snel oppakt en hij gauw belangrijk voor ons kan zijn. Een ander werelddeel, jong, een veeleisend publiek…ga er maar aanstaan. Succes Cassierra en welkom!

  1. AFCA my World

    Je kunt na een eerste training nog niet veel zeggen,heb het redelijk kunnen volgen maar hij is vooral (logisch) nog zoekende, we zullen het nog gaan zien !

  2. 11Younes11

    Wat ie op de training doet maakt me niet zoveel uit, als ie ze er in de wedstrijden maar in schiet! Succes Mateo!

  3. Velibor

    Hoop het beste voor hem bij ajax dan profiteert de rest er ook van( en wij natuurlijk!).

  4. Royb020

    Fijn dat ie der is! Hopen dan die Sánchez ook snel komt!! En milik niet zo dom is om te vertrekken en dan nog 1 versterking er bij voor in de verdedeging! Dan moet het goed komen dit seizoen!!

  5. MeesJonkman

    Jongeling erbij nu nog een ervaren spits dat zou het team compleet maken ik heb wel vertrouwen ondanks dat het weer lang duurt

Comments are closed.