‘Overmars hoopt deze of volgende week derde aanwinst te presenteren’

ajaxscout

Marc Overmars hoopt volgens De Telegraaf deze of anders volgende week zijn derde aanwinst te presenteren. Ajax wist eerder Mateo Cassierra en Davinson Sanchez al vast te leggen. De ochtendkrant meldt niet met welke speler Overmars momenteel bezig is en schrijft ook niets over de positie waar de beoogde nieuwe aanwinst uit de voeten zou moeten kunnen.

Een nieuwe vleugelverdediger lijkt geen overbodige luxe te zijn; Ricardo van Rhijn wordt waarschijnlijk verkocht aan Club Brugge. Haast is geboden, want de derde voorronde van de Champions League staat voor de deur. Eind juli, als de eerste wedstrijd plaatsvindt, kan Ajax nog geen beroep doen op Milik, die nog op vakantie is na zijn EK deelname, en aanwinst Sanchez. Sánchez vertrekt pas na zijn deelname aan de Copa Libertadores naar Amsterdam.

Mateo Cassierra zal deze maandag kennis maken met zijn nieuwe ploeggenoten bij Ajax. De Colombiaanse aanvaller werd vorige maand al gecontracteerd, maar vanwege problemen met zijn paspoort kon hij nog niet deelnemen aan het trainingskamp in Oostenrijk. Inmiddels is al het papierwerk in orde gemaakt en Cassierra zal maandag voor het eerst meetrainen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

62 Comments

          1. HURBIE

            We blijven maar achter de kar aan hollen
            Geluld word er genoeg over nieuwe spelers ,maar voorlopig gaat er meer weg dan dat er bij komt

          2. De Ajacied

            Hopelijk komt er nu nog een echte topper bij,
            Heb wel vertrouwen in Overmars
            ❌❌❌

  1. marcussboss

    Ik ben benieuwd wanneer die kanonnen worden gepresenteerd of Overmars moet die colombianen zien als “de kanonnen”. laten we eens hopen op een goede spits!❌❌❌

  2. Toppertje

    Nog weinig namen van zgn kanonnen vernomen dus de ik verwacht eerder weer een “groeibriljantje”. Maar ik laat me graag verrassen.

      1. jood84

        Ja ze gaan denk ik de arena verplaatsen naar Naarden-vesting.. genoeg kanonnen daar

  3. Iceman

    Ik ben reuze beniewd maar wij hebben een gelouterde spits nodig en een goeie verdeger en men had het ook over een buiten speler maar daar leest en hoor ik nu ook niks meer over ik ben niewschierig hoor. Marc geeft in eens $$ uit ik ga er bijna van janken??

    1. HURBIE

      Als één van de weinige vind je dat hoj goeie bezig is,maar is ook helaas afhankelijk van de RVC

  4. DennisTheMenace

    Milik verpatsen aan Everton, en Ziyech halen. Berbatov dr bij en dan ben je klaar…

      1. ajacied078

        een spits zou fijn zijn… namen tjsa dat wordt lastig. als je ziet dat janssen bij 010 weg gestuurd wordt en er dan in 3 jaar later bij az 20 intrapt is het puur geluk . zelfde geld voor milik. was toch een bankzitter bij die duitsers. ik zou zeggen iemand van 25/30 die kan scoren en leiding kan geven aan de jonkies.

  5. Geroldkohlen

    aanwinst, kanonnen en genoemde namen ik geloof er steeds minder in dat er echt een speler met naam komt, het zou een goede zet zijn en een opluchting als hij zou komen met dost of ziyech! beide mag ook en graag zelfs!! maar het zal wel weer een jochie zijn van 19 of 20!

    1. BobbyHaarms

      Ziyech en anders Sneijder graag! En een killer in de spits, maar dat zal wel een droom blijven zolang er niemand van naam in de eredivisie wil spelen..

  6. 11Younes11

    Pfff word wel een beetje moe van al die negativiteit op dit forum… Iedereen loopt alleen maar te zeiken over die “kanonnen” en dat het allemaal wel weer niks zal gaan worden. Terwijl we voorlopig twee zeer gewilde Zuid-Amerikaanse talenten binnen hebben en al een aantal matige selectiespelers hebben weten te slijten. Onze beste spelers zijn nog steeds binnenboord en een derde aankoop komt er nog aan!

    1. 11Younes11

      Als je als “supporter” geen vertrouwen meer hebt, moet je lekker een hobby gaan zoeken ofzo ipv al dat gezeik de hele tijd.
      Zo, dat ben ik ff kwijt. Ben toe aan koffie volgens mij.

      1. jood84

        Younes… Ajax roept al.jaren dat ze Europees iets willen bereiken, dat gaat je niet lukken met 18 tot 22 jarige jochies die net beginnen in hun carrière. ervaring is altijd de sleutel tot succes, dus je kan mensen negatief vinden, maar ik zie het eerder al realistisch

    2. KBouter

      Juist, zag zelfs een reactie van iemand die zat bijna te janken. Heb er de volste vertrouwen in, Ajax wist vorig seizoen al van het spitsenprobleem, daar zal wel een planB voor zijn. De meesten hebben zichzelf gek gerukt op het idee dat KJH terug zou komen, en die komen nu allemaal van een koude Kermis huis!

    3. Indojood

      Eens hoor. Ajax ging vol voor KJH, daar waren ze al maanden mee bezig. Die komt niet en vervolgens moet er binnen een dag een kanon of topspits uit de hoge hoed worden getoverd, wetende dat Ajax niet in de PL of Primera Division speelt.

      1. KBouter

        Zó is dat, komt nog bij dat een beetje middelmatige spits tegenwoordig ook al kijkt of de club CL voetbalt. Ook dat is hier niet aan de orde, Ajax moet gewoon geluk hebben met een toevalstreffer zoals jaren geleden met Zlatan. Laat Milik maar blijven, met Cassiera en dan zien we in de winterstop wel verder.

        1. 11Younes11

          Ik hoop dat de derde aankoop Bas Dost is. Daar kun je wel mee aankomen Europees gezien, en heeft ook de gewenste ervaring. Maar ja, ik heb geen idee wie het wordt, maar ben blij dat er versterking aan komt.

    4. Geroldkohlen

      younes11 het gaat erom dat je met 19 tot jarige spelers alleen het niet gaat redden, en al helemaal niet in Europees verband! en waarom willen de grootste clubs van Europa jonge spelers ook hebben denk je??? niet om in de basis te zetten hoor maar puur voor de bank te vullen! daarom halen ze eerst toppers waarvan ze meteen weten dat ze het niveau omhoog kunnen krikken in een team en prestaties kunnen leveren, daar is waar het om draait! talenten hebben tijd nodig om te groeien en wennen aan hun nieuwe omgeving en kunnen de kar niet trekken dat is de omgekeerde werelden daar gaat het bij ons fout, wij leunen op onze jonkies , terwijl de jonkies horen te leunen en leren op de ervaring in een team, dan zullen de talenten zich beter ontwikkelen en beter worden om daarna uiteindelijk zelf de ervaren krachten te worden! maar we zullen zien wat Marc binnen haalt als aanwinst deze week, want dat veel supporters sceptisch zijn over zijn transfers komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar dat we hoop hebben laat alleen maar zien hoeveel wij van ons aller ajax houden!

      1. Indojood

        Daarover is iedereen het wel eens maar we willen dat op 11 juli de selectie rond is met kanonnen en ervaring en we gaan ervan uit dat er dan niets meer gebeurt op transfergebied. Geen enkele club in Europa heeft op dit moment de selectie rond.

        1. Geroldkohlen

          het zou fijn zijn als de selectie rond maar dat is niet reëel , maar daar in tegen niet alle clubs moeten over 3 weken een super belangrijke wedstrijd spelen en hebben meer tijd om hun teams te vormen, en de eerste klap is een daalder waard en dan kan je niet met een incomplete selectie gaan spelen, win je deze dan zal datceen boost geven aan het team, maar Milik is er al niet bij die Colombiaanse spits moet eerst acclimatiseren en die Colombiaanse verdediger is er niet, en wie moet je dan in spits zetten zivko is hij er klaar voor om de aanvals linie te leiden?? en een voordeel om het team klaar te hebben is dat ze dan op mekaar ingespeeld kunnen raken en daadwerkelijk een team zal worden, want mochten we de CL niet halen wat zullen dan de reacties zijn? en uit ervaring met Marc de afgelopen jaren is dat hij te lang wacht en zolang wacht dat we niks meer kunnen halen, en dan weer een zimling of sanogo zal halen! maar we wachten het af!

          1. Indojood

            Wat ik al eerder zei, als club heb je niet zoveel macht. Spelers en zaakwaarnemers bepalen het tempo van de transferperiode, frustrerend maar waar. Zij hebben geen boodschap van onze voorronde CL. We willen allemaal het beste voor Ajax maar in deze situatie moeten we Ajax vooral ondersteunen en niet om de haverklap een draai om de oren geven als er weer ergens een bericht opduikt over een aan- of verkoop. Ik vertrouw erop dat ze nu druk bezig. Ik geloof er niets van dat ze nu achterover leunen en niets doen. Maar als mensen dat idee eenmaal in hun hoofd hebben dan is het inderdaad lekker makkelijk om voortdurend kritiek te leveren.

          2. In memory of J.C.

            Boute conclusie: Marc wacht te lang. Niet mee eens dus. Zoals nu al zo vaak hier is aangegeven door velen: de club kan een hoop willen maar zijn afhankelijk van de andere partij. Stel Ajax heeft belangstelling voor je, dat is waarschijnlijk omdat je leuk kan ballen en een niet zo lang contract meer hebt. Dan ga je denken, goh de Nederlandse competitie, matige tegenstanders, geen zekerheid van CL. Wie weet komen er de komende weken nog wel clubs uit Duitsland, Italie, Engeland en dan is CL wat minder belangrijk maar de competitie veel leuker.
            Kijk, dan kan je alles willen als Marc zijnde maar hij heeft niets texwillen, hij kan slechts hopen.

          3. EugAjax

            IMOJC, indojood en Kbouter volledig eens. Pas na 1 sep kan je oordeel vellen over aan en verkoop beleid deze zomer. Vooralsnog ben ik zeer tevreden. Twee goede Colombiaanse jongelingen waarvan 1 finale Copa lib gaat spelen en verder verkopen we tot nu toe spelers die trouw aan Ajax waren maar net niet goed genoeg. Dus gaat goede kant op

  7. Iamsterdam2015

    Deze week of anders volgende week!?!? Ach kijk maar want gekukkig hebben ze zoals het artikel zegt haast…pfffft

    En hoezo milik nog vakantie??? Hij is nu ruim een week vrij, ik zou zeggebm volgende week maandag weer aanwezig op de club. Enige wat ik kan bedenken waarom hij ” geoorloofd” vakantie heeft nu is dat hij met een transfer bezig is….. Voor de rest is het onzin en gewoon komen trainen. Er staat CL op het spel!!!!!

    1. In memory of J.C.

      Hoelang wil je aan een speler iets hebben? Boog kan niet altijd gespannen zijn.

        1. KBouter

          Spelers moet je rust geven een Milik nu al aanwezig bij Ajax geeft straks voor problemen met of oververmoeidheid, of blessures, dat willen we ook niet.

  8. KBouter

    Misschien wou Frank wel nooit kopen en vond al die jaren dat we genoeg talenten hadden?

  9. In memory of J.C.

    Mis hier nog de reacties dat PSV slagvaardig heeft gehandeld in de aankoop van een verdediger uit de Duitse Bundesliga. 🙂 Misschien omdat het een verdediger is van een degradant. Fijne aankoop lijkt me dat. Zekerheidje.

  10. bloedgroep AFCA

    ojee ojee…Marc hoopt een kanon aan te kopen….als dat maar goed gaat…kinder hand is snel gevuld namelijk

Comments are closed.