Bosz heeft Van Rhijn niet nodig, speler in gesprek met meerdere clubs

0126ajax-heracles_vanrhijn_

Peter Bosz heeft net als zijn voorganger Frank de Boer bekend gemaakt dat hij Ricardo van Rhijn niet nodig heeft en de speler mag vertrekken bij Ajax. Van Rhijn maakte afgelopen week wel deel uit van de selectie tijdens het trainingskamp in Oostenrijk maar kon zaterdag tegen FC Liefering niet rekenen op speelminuten.

Bosz laat weten dat Van Rhijn met meerdere clubs in gesprek is en waarbij een niet nader genoemde buitenlandse club’ zich officieel bij Ajax gemeld voor de verdediger die komende week het aanbod zal aanhoren. Van Rhijn zag vorig seizoen een winters vertrek naar Galatasaray afketsen en wees vorige zomer een aanbod van Leicester City af omdat hij geen zin had in degradatievoetbal. Echter greep die club de landstitel in Engeland en zorgde voor een grote stunt in de Premier League. Van Rhijn is bij Ajax nog in het bezit van een contract tot 2018.

Bron: De Telegraaf

Related posts

62 Comments

    1. jood84

      maar ik hoop dat je een leuke club vind Ricardo, waar je geen degredatievoetval hoeft te spelen

      1. Charka53

        Dat had wat geweest als hij naar Leicester was gegaan dan was er toch een Ajacied in de CL aan het voetballen .

    2. De seijs

      Ja v Rijn loopt al 2 jaar achteruit. Er zit geen verbetering in en ja dan is het logisch dat hij moet vertrekken. Ik hoop van harte dat Veltman het nu gaat inzien want anders kan hij de volgende wel eens worden.

  1. boysammy1

    Hoop voor je dat je een mooie club krijgt waar je in de basis komt te staan, succes Ricardo!

    1. BobbyHaarms

      Viergever en Van Rhijn mogen allebei wel vertrekken. Moet wel zeggen dat Viergever het de laatste maanden van afgelopen seizoen naar omstandigheden uitstekend heeft gedaan. Gun ze beiden een mooie club en bedankt voor hun inzet bij Ajax.

          1. BobbyHaarms

            Prima toch? Zijn spelers die helaas niet goed genoeg zijn voor het niveau waar Ajax in de toekomst naartoe moet. Er zullen er vast nog meer volgen en er zullen ook nog spelers bijkomen voordat het 1 september is.

          2. BobbyHaarms

            Ik hoop het ook Hurbie. Maar daarom hoef je niet jezelf binnen 10 seconden te liken, valt namelijk al een aantal maanden erg op ? Laten we eerst maar eens zien hoe Ajax gaat spelen en hopen dat er nog wat routine in het elftal komt, broodnodig straks als je Europees moet..

          3. HURBIE

            na al die teleurstellingen Europees van de laatste jaren is het vertrouwen bij mij een beetje weg, maar dat AJAX helemaal naar de klote zien gaan doet mij zeer, maar hoop inderdaad dat het een keer beter word
            Heb je wel binnen 3 seconden een like gegeven
            Zal bij mijzelf nog wel ff wachten

    2. Litmanen

      Tete is misschien een betere verdediger, maar zeker geen betere voetballer. Tete kiest nooit de weg naar voren, een beetje lastig als je je tegenstander onder druk wilt houden.
      Gun Ricardo een goede club en dat van Leicester wisten bovenstaande figuren die zo’n lol hebben natuurlijk.
      Als je dat beweert, dan ben je pas een echte randdebiel.

      1. In memory of J.C.

        Je dingen niet vooraf te weten om achteraf een beetje lol te hebben hoor.

          1. Litmanen

            Maar het is een beetje zielig om nu te doen alsof Ricardo het helemaal verkeerd gezien heeft. Niet een voetballer met een beetje zelfrespect wilde naar Leicester.
            Dus die lol is misplaatst en ten koste van een voorbeeldprof als Ricardo. Nooit gezeikt en altijd positief over zijn trainer en Ajax. Ik ken spelers bij Ajax die bij 1 reservebeurt al lopen te zeiken! En die hebben nog nooit in Oranje gestaan.

          2. In memory of J.C.

            Humor is humor en gaat vaak over iemand. So be it. Als dit niet meer kan ……. ajb

          3. In memory of J.C.

            Trouwens alle nieuwe spelers van destijds van LC hebben dus geen zelf respect? Rate opmerking

          4. Litmanen

            Het gaat er om dat Leicester nu kampioen is geworden. Niet 1 speler van die club had een een kampioenschap verwacht, ze hadden je allemaal hard uitgelachen als je dat beweerd had.
            Op dat moment voor die club kiezen was niet wijs. Dus dat rollebollen van het lachen is helaas geen humor maar een beetje dom……

          5. In memory of J.C.

            Ieder zijn humor. Die van mij is dus anders maar ik word daar wel vrolijk van. Ik blijf dus bij mijn humor 🙂

    1. BobbyHaarms

      Die was geweldig. En extra lekker omdat we daarna 89 minuten zwaar onder druk kwamen te staan. Die frustratie bij al die kakkies de dagen daarna….echt onbetaalbaar ?

  2. PvL020

    Van Rhijn snap ik wel met Leicester…. Ok kampioen geworden maar hoe gaan ze het dit jaar doen.!

      1. PvL020

        Dat is waar. Maar das allemaal achteraf…. Voor wat betreft van Rhijn, op het moment van zn keuze zag het er anders uit…. Hoop op een mooie club voor hem

        1. jood84

          niemand had verwacht dat ze kampioen zouden worden. Maar zo zie je maar.. de bal is rond en kan alle kanten op

  3. Niels1983

    Deze jongen verdient het om te spelen is het niet bij ajax dan ergens anders

      1. Indojood

        Ja toch, zelfs Boilesen wens ik het beste. Ik ben het niet eens met zijn keuzes maar er is niemand dood gegaan.

        1. jood84

          idd, ze hebben wel voor ons gevoetbald en ze leveren meestal wel wat geld op.

  4. knudde32

    waardeloze Back die niet van zijn fouten leerde continue aan de verkeerde kant dekken dom opkomen slechte voorzet en weer veel te laat terug in positie

    1. Iamsterdam2015

      Maar wel staan juichen als hij ( ok zeldsaam gebeuren) als hij scoorde of een mooie actie had?!?!

  5. Iamsterdam2015

    Tja…. Hij moet nu ecjt aan zichzelf gaan drnken enajax vergeten. Geen stand in meer zijn, geen bank of tribune geen training niks. Aan jezelf denken nu en een mooie club vinden. Wasrom neem je die jongen in godsnaam mee naar oostenrijk…… Valse hoop geven. Bah zo ga jr niet om met een speler die altijd klaar stond en never nooit met kak aan het gooien was.

  6. Geenemotie

    Gun hem vooral een mooie club. Voorbeeldig prof en heeft nooit stennis geschopt omdat hij niet speelde. Bleef altijd teamdpeler. Reserve of niet.

  7. jojo123

    Van Rhijn verdient gewoon ergens anders te spelen. Heeft zoveel wedstrijden als basis speler gevoetbald en door ene meneer FDB gewoon aan de kant gezet zoals die wel met meerdere spelers doet. Denk dat FdB niet goed of minder goed met mensen kan omgaan waardoor van Rhijn en al die andere spelers opeens zoveel minder presteren. Hopelijk dat Bosz dat inziet hoe met spelers om te gaan , natuurlijk wel in het belang van zowel Ajax, het team, de staf als de speler zelf.. Als dat allemaal goed is dan volgt er meer succes… En veel succes Ricardo bij je nieuwe club.

    1. KBouter

      Wat een slap gelul, FdBoer heeft jarenlang vRhijn een basisplaats gegeven, maar je kan het FdBoer nageven, en dat is ook klasse van hem, zodra er een jeugdspeler is die net zo goed is op die plek…FdBoer voor de jeugd kiest. En wees nu eens eerlijk, aanvallend was Ricardo wel oké, maar verdedigend toch een drama?

      1. In memory of J.C.

        De bedoeling van een verdediger is dat hij in eerste instantie goed kan vededigen. Die slidings van Tete zijn van wereldklasse. Hij kan en mag zich nu gaan richten om wat extra’s in aanvallend opzicht te gaan brengen. Gelukkig wil hij niet alles tegelijk.

  8. a.p.

    die moet weg, die moet weg, die moet weg. wat krijgen we terug om kampioen te worden?

  9. Slingertje.

    Hij staat al jaren stil en blijft dezelfde domme fouten maken.
    Hij mag blij zijn als er een middenmoter belangstelling voor hem heeft want de echte top zit niet op v Rhijn te wachten.

    1. jojo123

      Zoals jij dat meent kun je bijna elke speler van Ajax in de etalage zetten en wegdoen.

  10. In memory of J.C.

    Gelukkig hebben we Veltman. Gaat weer veldheer spelen dit seizoen. Ff warm draaien en dan knallen. 🙂

  11. HURBIE

    NA al die teleurstellingen Europees van de laatste jaren is het vertrouwen bij mij een beetje weg, maar dat AJAX helemaal naar de klote zien gaan doet mij zeer
    Dus ik blijf hopen op beter
    Ik heb je nu binnen 3 seconden een like gegeven
    Bij mezelf zal ik nog ff wachten

  12. fjonkman

    Ik blijf het eeuwig zonde vinden van Ricardo. Hij was echt goed, maar heeft inderdaad twee jaar stilgestaan onder de Boer. Ik had gehoopt dat Peter Bosz hem wel weer aan het voetballen zou krijgen, maar het lijkt erop dat ie toch nu vertrekt.. Jammer, maar succes jongen!!

  13. Rinus

    Jammer, niet denigrerend bedoelt maar titels win je op “de Bank”, hadden hem prima kunnen gebruiken

Comments are closed.