Ajax hoopt Cassierra eind deze week te verwelkomen

0613mateo_casierra

Mateo Cassierra meldt zich waarschijnlijk vrijdag voor de eerste keer bij de selectie van Ajax, zo meldt Voetbal International. De negentienjarige Colombiaanse spits werd door Ajax voor ongeveer vijf miljoen euro overgenomen van Deportivo Cali en is momenteel in zijn vaderland druk bezig om de laatste papieren in orde te maken.

De verwachting is dat Cassierra direct richting Innsbruck vliegt, om zich op het trainingskamp bij de selectie te voegen. Zijn verblijf in Oostenrijk zal vooral in het teken staan van kennismaking met de staf en spelers.

De andere Colombiaanse nieuweling; de verdediger Davinson Sanchez, laat nog even op zich wachten. De twintigjarige verdediger maakt eerst het toernooi om de Copa Libertadores af met zijn club Atlético Nacional. Met die club speelt hij komende woensdag de halve finale tegen het Braziliaanse São Paulo.

Bron: VI.nl

Related posts

34 Comments

    1. BobbyHaarms

      Mag gelijk de plek van Milik overnemen. En aangezien Zivkovic weer begint te scoren hebben we dus weer 2 spitsen. Probleem opgelost ?

      1. AFC98

        Maar met die 2 spitsen ga je het niet redden in voorronde CL hoor. Met milik is die kans veel groter.

        1. In memory of J.C.

          @AFC98: Als Milik net zo met zijn kansen omgaat in de CL als op het EK, heb ik toch echt liever een andere spits 🙂

      2. Litmanen

        Bobby, als dat zo blijft gaan we het vaak eens zijn. Als Zivco echt los gaat, dan zijn al onze problemen opgelost!

        1. BobbyHaarms

          In dat geval zeer zeker Litmanen. We weten immers allemaal dat de potentie er gerust is bij Zivkovic, maar maakte me oprecht zorgen om die jongen. Hopelijk komt ie nu pas echt los en is ie fris in het koppie, niet onbelangrijk natuurlijk.

      1. De Ajacied

        Hoop dat hij de verwachtingen waar kan maken, zelf heb ik vertrouwen in hem
        Succes Cassierra
        ❌❌❌

    2. Geroldkohlen

      opgelost!! lijkt mij niet, weer met een stel jonkies super belangrijke wedstrijd gaan spelen, dit soort wedstrijden zijn routiniers en ervaring een vereiste, als we het willen gaan redden want jonkies maken nog te vaak fouten en dat word afgestraft in Europees verband! ik hou mijn hart vast als er niet wat gehaald word!

      1. Charka53

        Het zijn nu jonkies, maar zij worden ook volwassen door het spelen dus dat komt wel goed één seizoen leren en dan er tegen aan.

        1. Geroldkohlen

          Nee charka en dan weer een heel seizoen het lachertje zijn zeker, we zijn Ajax en geen Utrecht , Heerenveen of groningen, kom op zeg!

          1. Charka53

            Dat is natuurlijk meer dan waar en ik hoop ook op wat routine dat het team kan leiden maar als het weer een Heitinga is schieten we er ook niets mee op.

  1. 11Younes11

    Aangezien Huntelaar er niet gaat komen, moet Milik gewoon blijven. Cassiera moet de tijd krijgen om te wennen en die kan je ook makkelijk aan de buitenkant zetten.
    Nu niemand meer verkopen en dan heb ik er wel vertrouwen in

    1. BobbyHaarms

      Vertrouwen in deze groep? Okay, die is zeker talentvol. Maar daarmee breek je over 3 weken Europees geen potten vrees ik. Veel talent, maar geen routine.

      1. 11Younes11

        Misschien ben ik wat optimistisch, maar veel jongens draaien toch al een paar jaar mee (ook al zie je dat niet aan hun leeftijd)

    2. De seijs

      Waar kunnen we lezen dat Klaas Jan definitief niet naar ajax komt? 11Younes11

        1. Geroldkohlen

          de Bilder meld dit zonder directe quote van hunter! Bild is ook niet echt altijd betrouwbaar, maar goed hoop dat ze dan wel doorschakelen naar een andere ervaren doelpunten machine!

        2. jood84

          de Bilder is net als de Telegraaf. onbetrouwbaar omdat ze meer willen verkopen lullen ze maar wat

  2. JCruijff

    Huntelaar komt wel. Hij is al op zoek naar een woning in Amsterdam. Schalke onderhandelt met een andere spits type Huntelaar

  3. Niels1983

    Dat zivkovic 4 x scoort op de training wil niet zeggen dat hij terug is maar het is een groot talent en hij komt er wel met de juiste mensen om hem heen

  4. -buitenkantje rechts-

    Je zou idd kunnen zeggen dat er geen spitsenprobleem is bij Ajax.. We hebben Milik, Cassierra, Zivco, Dolberg..
    Nu gaat Milik waarschijnlijk weg naar Italië.. Van Cassierra moet je (nog )geen wonderen verwachten las ik van kenners.. Zivco valt tot nu toe alleen op door zijn puberale gedrag.. Dolberg heeft geen enkele ervaring tot nu toe op eredivisie niveau.. Er is dus wel degelijk een spitsenprobleem.. Met deze spitsen kan je niet verwachten voorronde CL te overleven. Er moet een ervaren klasbak bij.. Huntelaar was ideaal geweest, maar schijnt aangegeven te hebben bij Schalke te willen blijven.. Ik hoop nog steeds daarom op de komst van bv Traoré.. Het Vitesseverleden van Bosz zou hij misschien kunnen gebruiken om deze speler te halen. Dan kunnen de jonge spitsen langzaam gebracht worden en zich ontwikkelen tot topspits..

      1. -buitenkantje rechts-

        Heb gehoord dat Bosz vlak na zijn aanstelling ook een account heeft genomen op deze site.. Gaat dus helemaal goed komen..??

Comments are closed.