Ajax speelt op 20 juli oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille

0709training7

Ajax speelt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 20 juli een oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille. De wedstrijd zal om 20:00 uur worden gespeeld in het Stade de la Méditerranée in Béziers, zo weet de Franse club te melden op de officiële website. Marseille is de vijfde tegenstander in de voorbereiding nadat eerder bekend is geworden dat FC Liefering (trainingskamp Oostenrijk), AFC, KAA Gent en Krylia Sovetov de tegenstanders zijn om tegen te oefenen in aanloop naar het nieuwe seizoen. 

Bron: Olympique Marseille

Related posts

19 Comments

    1. De seijs

      Dat zou wel eens een mooie wedstrijd kunnen worden. Peter laat ajax weer eens swingen.

  1. Yarive

    Als Ajacied en Marseillais ben ik hier heel erg blij mee! Ga zeker proberen om er bij te zijn.

  2. ajaxhoger

    En spelen dan de nieuwe mee , ik denk van niet , wat heeft het dan voor nut zou ik willen zeggen , zie eerst maar eens de selectie compleet te krijgen voor de voorronde cl , die is belangrijker als die shit .
    Elk jaar hetzelfde , nooit klaar voor het seizoen , dus geen cl

    1. AFC98

      Om ervoor klaar te zijn moet je toch juist wedstrijdfit zijn? En dat krijg je door oefenwedstrijden te spelen. Ook kan bosz in deze wedstrijden zien wie erbovenuit springen. Zo kan de sterkst mogelijke opstelling gemaakt worden.

      1. ajaxhoger

        Dat snap ik ook wel , tussen fit zijn en je elftal compleet hebben voor het volgende seizoen , daar zit een wereld van verschil , wat heb je eraan dat je elftal fit is en er veel worden verkocht , dat zite er dik in .
        En niks terug komt in de plaats , helemaal niks , dan kan je zeggen die er zijn zijn fit , maar winnen geen reet , wat heb je daar aan .
        Het moet eens een keer compleet zijn om oefen wetstrijden te houden , dan weet je waar je staat , zo in iedergeval niet .

        1. HURBIE

          Inderdaad we moeten het allemaal nog maar afwachten wat er op het einde van de transfair periode nog aanwezig is of is vertrokken ,of nog bijgekomen ,hierbij slaat Ajaxhoger de spijker o zijm kop

    1. BobbyHaarms

      Zeker weten! De tegenstanders moeten zo zwaar mogelijk zijn. Liever met 3-0 op je bek gaan en ervan leren dan tegen de plaatselijke fc uit de achterhoek met 10-0 winnen, geen weerstand krijgen en er geen zak mee opschieten.

      1. Indojood

        In de Achterhoek is het al lastig genoeg. ? Maar je hebt gelijk. Weerstand opbouwen is ook onderdeel van de opleiding. De beste B-spelers in de A laten spelen. Begrijp ook niet dat ze de A2 opdoeken. Ideaal opleidingselftal.

        1. BobbyHaarms

          En weet er ook al een prima trainer voor Indojood. Je weet wel wie haha ?

          1. Indojood

            Laat hem maar zijn rechtmatige plaats als Hoofd Jeugdopleidingen weer innemen. Lees dat Ouaali gaat assisteren bij Jong Ajax. Lekker vrijblijvend, zo’n jaknikkende parttimer.

          2. BobbyHaarms

            Ik ken de goede man eerlijk gezegd niet zo goed Indo. Maar aan jaknikkers hebben we momenteel natuurlijk niks, Ajax moet zorgen dat het doel in alle gelederen van de club helder is en alles gebasseerd moet zijn op de lijn Cruijff. Zoals je eerder ook al aangaf dat we ons maar vast moeten houden aan het feit dat ze Peter Bosz hebben gehaald als opvolger van Frank. Hij houdt van aanvallend spel, geeft de jeugd een kans en hopelijk onderhoudt hij strakke afspraken met de de trainers van de elftallen onder het eerste. Wel weer enorm veel zin in het nieuwe seizoen btw, het kan me niet snel genoeg beginnen ?

          3. Indojood

            Ken hem ook niet maar het feit dat deze positie nog steeds vacant is vind ik vreemd en zorgelijk. Ook ik heb er zin in met Bosz. Hopelijk gaan we weer genieten.

Comments are closed.