Milik knalt Polen naar kwartfinale EK

0815ajax-willem2_milik

Arek Milik zal voorlopig nog niet terugkeren bij Ajax. De spits is momenteel met zijn vaderland Polen actief op het EK in Frankrijk en zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de kwartfinale is bereikt. Polen versloeg Zwitserland in de achtste finale in Saint-Etienne. De Ajacied was bij de Polen het hele duel van de partij. Na negentig minuten en verlenging was de stand 1-1 waardoor strafschoppen duidelijkheid moesten brengen. Na een misser van Xhaka schoot Milik Polen naar 2-1 en dat bleek uiteindelijk genoeg voor een plaats in de kwartfinale.

Bron: Ajax.nl

Related posts

28 Comments

  1. Royb020

    Goed bezig ouwe Poolse rups!!! Hopen dat ie blijft en dat hij Ajax naar de CL trapt en het kampioenschap!!

    1. rickert

      Ik hoop dat ook, maar eerlijkheid gebied te zeggen, het is een prestatie van het Poolse team, Milik zijn bijdrage was minimaal.

      1. hansjmn

        Milik is nog steeds geen echte spits die doelpunten maakt vele opgelegde kansen knalt hij niet tussen de palen maar ruim over of naast! Ben dan ook absoluut niet onder de indruk en als hij goed verkocht kan worden … Inderdaad strik erom !

        1. Charka53

          Inderdaad hansjmn ,Polen speelt slecht en Milik doe mee in dat slechte voetbal en laat zien dat hij als spits alleen tot zijn recht komt in een goed spelend team dat was bij Ajax zo en nu met Polen dus ga er maar van uit dat hij bij Ajax blijft en zeker niet bij een Europese topclub aan het spelen komt of hij moet voor een habbekrats de deur uit gaan.

          1. HURBIE

            In dit soort wedstrijden valt hij echt door de mand met wat hij aan techniek in huis heeft

    2. De seijs

      Milik nog niet op zijn best gezien. Hoop dat hij de volgende wedstrijd is wat laat zien. Tot nu toe was het teleurstellend hij kan veel beter.

  2. DennisTheMenace

    Mwoah, das wel heel positief uitgelegd. Speelde een matige wedstrijd hoor.

  3. Mooi

    Maar ik vond hem helaas weer matig ,maar hij speelt wel op het hoogste niveau.

  4. Mokum76

    Hoogstpersoonlijk? Speelde erg matig en was in de penalty reeks de enige die niet feilloos binnenschoot. Sterker nog, hij had gewoon echt mazzel dat Sommer de bal nog het doel in tikte..

  5. -buitenkantje rechts-

    Wat een gelul.. Heb de wedstrijd gezien.. Het enige wat hij gedaan heeft is een penalty er in schieten. Net als de andere Polen die een strafschop namen.. Artikel is klinklare onzin.

  6. Indojood

    Van dit EK word je niet vrolijk. Slechte velden, slecht voetbal, weinig goals. Hoop op een mooie Argentinië-Chili in de Copa America.

  7. SPHAFCA

    Die blijft gewoon, denk niet dat de clubs nog in de rij staan, speelt een heel matig EK. Gelukkig voor Polen nog niet zo slecht als Lewandowski, wat is er met hem aan de hand zeg? Die penalty schoot hij (lewandowski) wel heel lekker in. Dat is dan ook zijn hoogtepunt dit EK

  8. ajaxpers

    Het wegduiken bij het eerste doelpunt van Polen was fenomenaal alleen de zeikerds kunnen niet inzien dat wij een topspits in huis hebben. Waarom zo negatief, wil je een afgeschreven international en bankzitter uit Duitsland?

    1. afcamike

      Mee eens, vind Milik een erg goede spits voor Ajax, ik hoop eigenlijk dat hij gewoon blijft. Onder Bosz ben ik er van overtuigd dat hij nog erg kan groeien, hij is ook nog erg jong.

  9. afcamike

    Nou het was niet echt Milik? Het is dat hij een penaltie er net in schoot maar verder die kansen.. Als hij Polen echt had verder geschoten had hij toch wel wat kansen mogen afmaken, zoals in de eerste minuut
    Maar verder vind ik het erg leuk voor hem en Polen zelf! Nu tegen Portugal en die zou je moeten kunnen winnen, ik gun het ze in iedergeval!

  10. Joep

    Het optreden van Milik was gisteren matig. Bij de eerste goal liet hij de bal prima lopen. Hij had in de eerste minuut een goede mogelijkheid. Ik begrijp niet waarom hij de corners neemt. Hij kan toch aardig koppen.

  11. LeroyT

    Hopen dat Milik gewoon gaat voor miljoentje of 20 en dan lekker Huntelaar terug. Lijkt me veel beter idee!!

    1. Velibor

      Dan moet ie er eerst nog wel een paar maken Leroy en volgens mij is die Lewandowski ook helemaal naar de kloten vh afgelopen seizoen dus daar krijgt ie ze ook niet van?

Comments are closed.