Vermeulen: ‘Van Gaal zou een goede optie zijn’

0524wenen95_vangaal

Chef voetbal bij de NOS, Arno Vermeulen, is van mening dat Ajax er goed aan zal doen om Louis van Gaal opnieuw binnen te halen als trainer. Van Gaal werd afgelopen maandag ontslagen bij Manchester United en dus is het de vraag wat de 64-jarige Amsterdammer gaat doen. Vandaag, 21 jaar geleden, won Van Gaal met Ajax de Champions League in Wenen.

‘Louis past in het beleid van Ajax want hij kan omgaan met jonge spelers, wil die beter maken en heeft niet graag oude spelers in zijn selectie. Wat dat betreft haal je met Van Gaal een trainer binnen met veel bagage als je de keus hebt tussen hem en Peter Bosz’. Gaat hij de Champions League winnen met dit materiaal? ‘Nee, dat lijkt me niet. Maar er is wel meer uit te halen. En ach, met een paar aankopen zou het nog kunnen ook’, zegt hij met een knipoog. ‘Ik denk dat Louis wel oren heeft in een terugkeer naar Ajax en daar nog een kunstje wil flikken’.

Bron: NOS

Related posts

101 Comments

    1. BobbyHaarms

      Laat van Gaal maar lekker wegblijven zal je bedoelen! Als je echt wil dat Ajax het laatste zetje naar de afgrond wil krijgen moet je vooral die Judas binnenhalen. Deze idioot druist volledig tegen het plan Cruijff in en is nooit maar dan ook nooit meer welkom in Amsterdam, punt.

      1. rickert

        het enige wat ik kan zeggen tegen deze mensen…. doe you sink, that this is a good idee, I sink not.

      2. Litmanen

        Helemaal eens bobby. Van Gaal krijgt met Mourinho nu een koekje van eigen deeg.
        Ga je geld maar op maken in de Algarve.
        Kom er net vandaan. Daar wil je nog niet doodgaan.

      3. AjaxKat

        Dat Van Gaal schadelijk kan zijn voor plan Cruijff, kan ik begrijpen maar dat zijn Sar, Overmars en FdB ook. Die zijn in hun handelen meer te herleiden naar LvG dan naar JC. Dat is denk ik ook het probleem bij Ajax nu: ze zitten in die spagaat. LvG kun je ook niet de schuld hiervan geven, dat zit gewoon in die 3. Als je echt lijn JC wilt volgen dan moeten Sar en MO (en liefst directie en RvC) ook weg. Die vervang je met figuren als Rijkaard, Koeman en Jonk. Ook Van Basten zie ik nog steeds als JC-adept en zou hier ook bij passen. Maar dat is mijn droom… We hebben nu Boszzzzzz…

        En het is juist Ten Have waar we boos op moeten worden als hier de naam LvG valt. Hij kwam met het idee om LvG aan te nemen en die zegt nooit nee tegen Ajax. En volgens mij hield juist LvG zich buiten de discussie en alle rellen, dat kwam van Ten Have. Het is gewoon jammer dat LvG en JC hun ruzie nooit hebben bijgelegd.

        1. BobbyHaarms

          Daar heb je ook zeker een punt AjaxKat, deze 3 zouden ook het veld moeten ruimen met directie en RVC in hun kielzog. Nota bene de spelers die mede op voorspraak van Johan gehaald werden. Maar wat directie betreft die hebben het financieel zo goed dat ze wel gek zouden zijn als ze opstappen, net als de aandeelhouders draait het veel meer om de poen dan om de club Ajax. En zo kan Johan het toch nooit bedoeld hebben? 1 van de weinigen die het wel goed zag was Wim Jonk, en idd Koeman en Rijkaard zouden ook uitstekend in dit rijtje passen….ik droom ff met je mee 🙂

      1. HURBIE

        Dan haal je echt ellende in huis
        Hij is net als Hiddink op zijn retour
        Waren allebei toptrainer maar nu niet meer
        Zijn te oud voor deze jongens

        1. De Ajacied

          Welkom Louis
          Jij hebt al eerder bewezen het bij Ajax te kunnen op het veld,
          ❌❌❌

      1. In memory of J.C.

        Theomar, je bent het lachebekje vergeten. Nu staat het als serieuze opmerking.

  1. Wesleyvandijk98

    Hoe graag ik van gaal ook zie komen Gaat het waarschijnlijk niet gebeuren van gaal heeft meerdere keren gezegd dat die met pensioen gaat na Manchester united

    1. BobbyHaarms

      Ik hoop het echt dat ie met pensioen gaat, met z’n poten van ons Ajax afblijven.

      1. De Ajacied

        Nou nou Bobby
        Louis heeft ons als trainer toch wel het enige gebracht hoor,
        Dus in mijn ogen beetje meer respect zou best mogen,
        Maar je mag je mening altijd geven hoor Bobby
        ❌❌❌

        1. BobbyHaarms

          Dat vergeet ik ook nooit Ajacied, en dat respect krijgt hij ook zeker van mij en dat heb ik ook altijd gezegd. Maar wat hij een paar jaar geleden flikte is echt ver beneden alle peil. Los daarvan: Louis zijn tijd is nu geweest, die man moet lekker met pensioen gaan.

          1. De Ajacied

            Misschien nog 2 jaar,
            Krijgen we misschien wel weer wat aanvallend voetbal te zien.
            Want dat hebben we toch echt wel gemist.
            We zullen zien Bobby
            ❌❌❌

          2. BobbyHaarms

            Aanvallend voetbal hebben we zeer zeker gemist. Iets wat ik ook niet zag bij Manchester trouwens 😉

          3. afcadeluxe

            inderdaad bobby en hij had geen rvc en nettomarc die hem bij zijn uitgaven van 340miljoen tegenhielden,kutvoetbal en de facup als enig tastbaar resultaat,dus ik zeg louis ga lekker met pensioen,ver van amsterdam het liefst@

  2. Toppertje

    Vermeulen had destijds ook geen zuivere rol en was Ant-Cruijff. Begrijp dit dus wel maar heb liever dat hij zijn bek houdt.

    1. Charka53

      Gelijk heb je Toppertje ,wat heeft hij nu bij Manchester klaar gemaakt miljoenen uitgegeven en een elftal slecht laten spelen dus blijf maar weg.

  3. Geroldkohlen

    Vermeulen ga die onzin dat van Gaal terug bij ons aller Ajax moet komen lekker aan je vrouw vertellen alsjeblieft, misschien dat die wilt luister naar je onzin! we volgen de lijn Cruijff! van Gaal mag ver weg blijven!

    1. HURBIE

      Hij zit nergens meer ,hij is uitgekakt
      Lekker met Truus gaan MENS ERGER JE NIET SPELEN

  4. vanzanten

    Ik snap niet waarom men Arno Vermeulen steeds om zijn mening gaat vragen. Die man heeft echt de uitstraling van een wandelende tak.

  5. Valentino

    Laat maar komen, en dan Rashford meenemen. Die heeft nog niet bijgetekend en als het Mourinho wordt bij United dan gaat hij amper spelen.

  6. Pascal tebberman

    Helemaal gelijk het is wel iemand met een Ajax hart laat hem bij AFC Ajax maar oud worden Go Louis van gaal ?⚓️??????⚽️?.

  7. Iceman

    Ik lees allemaal negatieve reactie’s hierzo over Van Gaal, maar goed dat ter zijde Laten wij het even hebben over wat er over is van het plan Cruijff?? Met alle respect voor THE grootste Ajacied aller tijden he. Maar Ajax ontslaat Wim Jonk die het plan Cruijff moest uitvoeren Bryan Roy ook weg kreek ook weg Trustfull ook weg Blind ging ook weg en zo kan ik wel door gaan en men denk dat Kluivert een kans zal krijgen om ooit Ajax trainer te worden bij het 1e elftal ik denk het niet want Kluivert heeft ook geleerd van Van Gaal o en niet te vergeten Frank De Boer ook weg en dan wordt Van Gaal hier nu afgemaakt en dan gaan we voor Peter Bosz als trainer alleen maar omdat Cruijff een goeie band met hem had maar goed we zien het wel van mij is Van Gaal best welkom wat ik niet zie gebeuren.

  8. Roughrolf

    Ik had al geen hoge pet op van AV, maar nu zakt die helemaal door het ijs v.w.b. zijn inzicht. LvG is misschien wel een goede trainer (er zijn twijfelachtige berichten vanuit ManU gekomen), maar als normaal mens die normaal moet kunnen communiceren, daar schort het bij Louis. En dit gebrek gaat zich vroeg of laat opbreken!!

  9. BobbyHaarms

    Dat er nog steeds mensen zijn die die enge van Gaal zien komen geeft behoorlijk te denken. HIJ was degene (samen met die andere creeps ten Have, Davids en Henrichs) die Johan een smerige dolkstreek toedienden. Ja Johan ja, waar het merendeel hier 2 maanden geleden nog zo verdrietig om was. De man die jullie club GROOT heeft gemaakt! Het mag toch duidelijk zijn dat zulke Judassen nooit maar dan ook nooit meer welkom zijn bij de mooiste club?! Die gluipert Henrichs zit er ook nog steeds dus ja soort zoekt soort, zal me niet eens verbazen. Maar als die van Gaal ooit terugkomt lever ik echt onmiddellijk mijn seizoenskaart in.

    1. FdB=Ajax

      Ik snap je woede richting Van Gaal best hoor, maar iets meer nuance zou niet misstaan… Inderdaad, Van Gaal is een dominante, arrogante klojo die het niet goed met Cruijff kon vinden. Maar dat neemt niet weg dat hij wel een trainer is met een geweldige staat van dienst. Bovendien: Cruijff heeft Ajax groot gemaakt, 100% waar. Maar waarom zo in kampen denken? Heeft Van Gaal Ajax ook niet een heel klein beetje groot gemaakt dan? Volgens mij wel namelijk.

      1. BobbyHaarms

        Natuurlijk heeft ie dat, absoluut. Maar nogmaals, wat hij nadien flikte kan ie nooit meer goedmaken, hooguit door voorgoed weg te blijven uit Amsterdam.

    1. Hika77

      Meestal kan ik me wel vinden in jou commetaar. Eerlijk, objectief en recht door zee met een vleugje humor maar deze opmerking ontgaat me even. Was het niet deze Louis die ons aller Ajax in Europa weer liet meetellen?
      De jeugd een kans gaf en weer mooi voetbal liet zien ?
      Van mij mag die komen hoor! Heeft meer credits dan Bosz of zie ik het fout?

      1. Indojood

        Nee, want:

        1. Hij heeft Johan belazerd met Ten Have.
        2. Als hij binnenkomt zal ie zijn eigen visie proberen door te drukken, tegen de afspraak in.
        3. Zijn strenge werkwijze is niet meer van deze tijd. Hij kreeg ManU ook niet aan de praat.
        4. Zijn gedrag is stuitend, een slechte vertegenwoordiger van de club waar hij werkt.

        1. FdB=Ajax

          1. Klopt, had ie nooit moeten doen
          2. Dit Ajax kan wel iemand gebruiken die zijn zin doordrukt tegen de afspraken in. Anders wordt ons clubje steeds kleiner (zie de laatste jaren)
          3. ManU zit vol met vedettes, daar werkt zijn strenge werkwijze inderdaad niet. Met jochies die nog niks bereikt hebben werkt dit misschien wel
          4. Zijn gedrag is onderdaad stuitend 🙂 Maar ik ben wel toe aan een beetje sensatie in deze trieste Eredivisie (en hij hoeft hier geen Engels te praten)

          1. Toppertje

            @ FDB vergeet niet dat zijn succes bij Ajax al meer dan 20 jaar geleden is. Jonge jongetjes van toen zijn niet de jonge jongetjes van nu. Maar los van dat. V Gaal zal gegarandeerd weer ruzie krijgen met de pers. Laten we deze schreeuwlelijk zijn verdiende pensioen gunnen en weghouden bij Ajax.

    2. De seijs

      Vieze verraders heb je altijd al gehad. Kijk de geschiedenis er maar op na. In alle soorten en maten!

  10. In memory of J.C.

    van Gaal op de middenstip van de Arena en het publiek gratis tomaten en eieren verstrekken. Brood en spelen in optima forma. ik ben erbij.

    1. afcadeluxe

      graag imojc wil ook een plekje eerste rij,als die eieren ook nog hard gekookt zijn…..?

      1. BobbyHaarms

        Liever rotte eieren. Ik mik als een schele ezel, maar als die verrader van Gaal op het veld staat is alles gegarandeerd een voltreffer 🙂

  11. Iceman

    Het gaat er bij mij om dat er geen ene moer wordt gedaan met het plan Cruijff want waar zijn wij in Europa? Hoe lang ze wij nu bezig om de boel op orde te krijgen? Ik zeg niet dat Van Gaal het wel goed krijg en dat wij dan de CL gaan winnen maar wij kunnen niet eens van de Graafschap winnen met alle respect. Wij zijn goed bij Ajax bezig om onze zakken te vullen ik zeg steeds wij om dat ik een Ajacied ben en dat altijd zal blijven.

  12. EugAjax

    Puur op de inhoud heeft Vermeulen gelijk. Van Gaal heeft het juiste profiel om dit jonge elftal naar veel hoger nivo te tillen, alle negatieve sentiment daargelaten. Hij zou dus ook een betere keus zijn dan Bosz. Wat je je wel moet afvragen of hoj nog binnen de structuur van Ajax past die op dit moment is opgebouwd. Qua visie wijkt hij op belangrijke punten af van plan Cruyff als je bijv naar de opleiding kijkt. Als Ajax goede afspraken met hem kan maken dat hij alleen de focus heeft op eerste elftal, inclusief eventueel opleiden volgende hoofdcoach dan heb je een gouden deal. Mbt sentiment ja hij heeft natuurlijk zijn laatste actie niet mee en dat is menigeen Ajacied ng niet vergeten laat staan vergeven. Persoonlijk ben ik niet zo haatdragend. Als dat wel zo zou zijn had ik Cruijff himself ook nooit vergeven dat hij naar Feyenoord is gegaan. Persoonlijk heeft dat jaren geduurd dat ik dat vergeten ben en begrijpen doe ik het nog steeds niet. Niet zozeer dat hij daar de dubbel won maar meer omdat Cruijff zijn laatste wedstrijd als speler dus in shirt van Feyenoord heeft gespeeld. Maar goed daarna was hij NATUURLIJK weer meer dan welkom en heb ik hem weer met open armen willen ontvangen en toegejuicht nadien. Ik ben nog niet zover maar misschien moet ik bij Van Gaal nu ook meer de boventoon laten voeren wat hij voor ons betekent heeft en hem zijn stomste actie als Ajacied maar even door de vingers zien. Want bovenal heeft Van Gaal DE kwaliteit om deze selectie laatste zet te geven richting Europese top en ook nog eens met goed spel!

    1. In memory of J.C.

      Vergelijken van Cruijff naar Feijenoord en de Judaskus van van Gaal gaat volledig mank, Cruijff heeft Ajax niet verraden, Ajax heeft zich ook toen respectloos opgesteld. Het wordt een beetje handelsmerk van mijn cluppie geloof ik.

        1. KBouter

          Haha…mooi hé..Ton Harmsen met zijn uitspraken…ik moet jou niet in het donker tegen komen jonge…niet van deze tijd dit soort uitspraken van een voorzitter tegen een journalist.

          1. BobbyHaarms

            Haha ja dat was nogal wat met die Harmsen zeg, net als met die contractverlenging die niet doorging omdat hij “te duur” was en ze Cruijff niet meer nodig dachten te hebben. In dat opzicht was het mooi dat Jopie sportief wraak nam op die kloothommel.

    2. Moosie

      Wat een bullshit Cruijff heeft daarna meteen Ajax naar een hoger plan getild.Als TD trainer,en door het neerzetten van een opleiding die Vaan Gal in staat stelde om de CL te winnen.
      Van Gal heeft daarna nooit meer een internationale prijs gewonnen.
      Als we nu Van Gal aannemen kun je net zo goed de hele Cruijff visie in de prullenbak gooien, en krijgt Van Gal alsnog zijn zin 6 jaar later..
      Misselijke klootzak is het en als hij terug komt dan zeg ik mijn lidmaatschap op.
      Sterker nog zolang hij voor Ajax zou werken zet ik geen stap meer op de Toekomst of in de Arena.
      Van Gal heet onze club naar de klote geholpen met zijn visie ga nog eens Daar hoorden ze engelen zingen kijken,en kom dat nog eens lullen over dat minkukel.
      Er is maar 1 man die Ajax groot heeft gemaakt en die heet niet Van Gal of Van Os, of Van Praag, Nee die Heette Johan Cruijff.

          1. In memory of J.C.

            Hoe vaak zijn we in slaap gevallen op de tribune met Cruijff als coach? Mooi spel met spelplezier staat bij mij bovenaan, ik wil vermaakt worden als ik naar het stadion ga.

  13. Ajax nr 1

    Ik denk dat de supporters meer met plan Cruijff hebben dan de club Ajax. Mij interesseert alleen Ajax. We zijn jaren met plan Cruijff bezig geweest en het enige wat het bracht Is ellende. Omdat er niet de juiste personen op de goede plek zitten krijg je alleen maar tegenwerking omdat Ajax een andere koers wil varen dan menig supporter hier. Als we verder willen komen dan dat we nu zijn zullen we achter Ajax moeten gaan staan en niet meer omkijken. Ajax doe wat nodig Is om verder te komen dan dat je nu bent plaatse. Ps LvG heeft rare dingen gedaan maar hij heeft ook zeker mooie dingen gebracht.

    1. Geroldkohlen

      het werd verkloot doordat een belangrijke groepering binnen de club juist niet het plan Cruijff volgen! en van Gaal zou de club alleen maar meer pijn doen dan dat hij vreugde zal brengen ,moet ver weg blijven die kwal!

      1. Ajax nr 1

        Dat plan Cruijff Is nu ook niet door de Boer en maatjes opgevolgd en die worden als Ajaxhelden benoemd. Van Gaal Is niet gelukt wat het zooitje wat er nu zat wel gelukt Is. Onze JC weggewerkt kan ik me nog herinneren. Alles beter dan wat er nu zit en zat. Koekje van eigen deeg moeten ze hebben.

  14. f-side64

    nu blijkt dat a. vermeulen rijp is voor 1 gesticht nooit meer die a. Hitler look a like in de arena

  15. johnie stalker

    Grappig. Als ik Vermeulen type, maakt autocorrect er verneuken van.

  16. KBouter

    Mensen zoals Vermeulen, vGaal, PR d Vries moet je niet willen bij Ajax, het zijn oproerkraaiers en zitten er voor hun eigen status. v Gaal heeft zijn kruit tegelijkertijd met Davids verschoten toen ze probeerden om Cruijff een loer te draaien. Kots op dit soort Teringleyers!!

  17. Heldenzoon

    Louis van Gaal! Meteen Mike Smalling meenemen en een speler van Queens Park Raisins!

  18. Heldenzoon

    Is dat plan Cruijff nu zaligmakend voor altijd en eeuwig. Zijn toch zat clubs die kampioen worden zonder een plan Cruijff. Wat denken we van een ‘plan en nou gaat Ajax een keer spelen zoals Ajax gvd hoort te spelen’?

  19. In memory of J.C.

    Op het moment dat je zelf zegt: “But I am the best” en dat ook nog eens bloed serieus bedoeld ………. dan is elk commentaar verder overbodig.

  20. marcussboss

    van harte welkom van gaal !! maar denk dat meneer van gaal er klaar mee is

  21. Rinus

    Hoe sommige hier van Gaal afstevenen is schokkend! Cruijff heeft Ajax groot gemaakt in de jaren 70, true! Maar waar stond Ajax toen van Gaal begin jaren 90 onder zijn hoede kreeg? Juist! Aan de rand van de afgrond! Hij bracht ons 3 titels, 1x de beker, UEFA-CUP, CHAMPIONS LEAGUE, ook nog verloren finale tegen gedrogeerd Juve, wereldbeker, ec supercup en Johan Cruijff schaal 3x

    Ondanks dat hij tijdens de revolutie aan de verkeerde kant stond verdient de man iets meer respect!!!

  22. theomar

    Wat een haatberichten richting van Gaal, dat is nou precies de trainer die we nodig hebben om de jeugdige spelers goed te laten voetballen. De CL gewonnen met klassevoetbal. Van mij mag hij vandaag nog beginnen als trainer. Het Nederlandse voetbal heeft veel aan hem te danken. Van Gaal, je bent van harte welkom.

  23. EugAjax

    IMojc volgens mij zeg ik ook niet dat Cruijff Ajax verraden heeft. En ik vergelijk hooguit mijn gevoel van toen met de gevoelens die ik nu had toen Van Gaal idd een onhandige move deed. Beide acties van beide op en top Ajacieden vind ik niet kunnen. Het feit dat Cruijf revanche wilde nemen op Harmsen of beter gezegd zijn ongelijk wilde bewijzen had hij dat ook bij PSV of AZ kunnen doen. Anyway niet zozeer de move naar Feijenoord zelf nam ik hem kwalijk meer het feit dat hij nu als speler afscheid nam in een Feyenoord shirt. Hij heeft destijds de supporters de kans ontnomen om hem als speler een super afscheid te geven. Maar goed mijn punt is dat liefde voor Ajax of welke club icoon dan ook zal voor mij altijd groter zijn dan dat ik personen in kwestie haatdragend blijf bejegenen. Uiteindelijk gaat het erom wat het beste voor de club is. En dat zou zomaar Van Gaal kunnen zijn. Het is geen koekenbakker en of je wilt of niet een groot Ajax icoon. Maar je kan gerust zijn hij zal a) zelf niet willen, want hij vind dat Ajax hem ook benadeeld heeft voordat hij naar AZ ging en b) Ajax gaat voor Bosz. Dus de Van Gaal haters kunnen rustig gaan slapen. Dan blijf ik hem vooral herinneren voor al het moois wat hij ons gegeven heeft tussen 1992-1997. En wat hij gedaan heeft in Cruijff revolutie dat kan niet maar valt mij toch beetje in het niet bij al zijn successen die hij ons heeft gebracht. Hou de eieren maar in de ijskast of bak ze liever. Hahaha dan heb je er pas echt wat aan, nog lekker ook gebakken uitsmijter, niks mis mee volgens van der Gijp haha. Laatste paar zinnen beetje ter relativering, is ook weleens lekker in de emotionele voetbalwereld!!!

  24. Indojood

    – LvG heeft inderdaad veel betekend in de jaren 90, niets dan hulde. Plus-plus.
    – Heeft de jeugdopleiding, samen met Adriaanse de nek omgedraaid met TIPS-onzin, sindsdien zijn alleen Sneijder en in mindere VdV topspelers geworden. Min-min.
    – Hij is schatplichtig aan Cruijff maar is in zijn eigen waanzin gaan geloven. Waar alle trainers die volgens de aanvallende principes van de Ajax-school (geen Hollandse) school werken netjes refereren aan de grote meester, denkt LvG toch dat hij het allemaal zelf heeft uitgevonden, de ondankbare hond. Zonder Cruijff had Ajax zoals wij het nu kennen nooit bestaan en hadden we nooit van LvG gehoord. Min-min.
    – Bij Barça drukte hij zijn Ajax-trucje er doorheen waardoor Barça uit vooral Hollanders bestond. Dit bracht de nodige wrijving bij deze club. Bovendien begon hij toen met zijn nare trekjes richting de pers (privé-oorlogjes voeren). Is een paar kampioen geworden maar niemand heeft het daar over. Plus-min.
    – Bij Oranje faalde hij hopeloos door met een topteam niet te kwalificeren voor het WK 2002. Min-min.
    – Zijn tweede periode bij Barça was er een om snel te vergeten. Min-min.
    – Als TD bij Ajax begon hij met een pathetisch gedichtje en ging hij meteen Ronald Koeman voor de voeten lopen. Bovendien behandelde hij van de beste voetballers van de laatste jaren, Zlatan, als een klein kind en werd deze voor relatief weinig geld verkocht aan het eind van de transferperiode. Maanden later viel het doek voor hem, ongeschikt als directeur en mislukt. Min-min.
    – Zijn periode bij AZ was goed, al dreigde het mis te gaan in het 3e seizoen. Kampioen geworden. Plus-plus.
    – Bij Bayern München was het eerste jaar goed, tweede jaar in maart ontslagen. Plus-min.
    – Zei heel stoer in 2010 dat ie nooit meer terug zou keren bij Ajax want Ajax is LvG niet waard. Een jaar later probeerde hij achter Cruijff’s rug om naar binnen te glippen. Absoluut dieptepunt. Min-min.
    – Met Oranje in Brazilië prima gepresteerd. LvG bleek een resultaattrainer. Op zich niks mis mee maar hou die grote bek dan maar dicht over systemen, Hollandse School en aanvallen. Plus-plus.
    – Bij ManU bleek de grote LvG het niet aan de praat te kijgen, ondanks honderden miljoenen aan investeringen. 1e jaar vierde, dit jaar 5e, 3e in de poulfase CL en geen succes in de EL, FA Cup gewonnen. Veel te weinig voor een club als ManU. Voetbal was zo mogelijk nog saaier dan Ajax onder FdB. Stuitend gedrag richting pers en ruzie maken clubikonen. Weer ontslagen en opgevolgd door zijn grote vriend Mourinho die al maandenlang op zijn baantje zat te azen. Karma’s a bitch. Min-min.

    Conclusie: min-min. Laat hem maar lekker wegblijven. LvG is vaker niet dan wel een succes gebleken in meerdere functies. Zijn tijd is geweest.

  25. In memory of J.C.

    Ben niet zozeer van Gaal hater. Sowieso heb ik een hekel aan mensen die zichzelf constant op de voorgrond zetten. Van Gaal is een ik figuur en geen wij figuur. Persoonlijk vind ik dit respectloos richting zijn eigen technisch team. Ook bij het Nederlands elftal was het alleen maar ik ik ik en nu bij Man.United weer. Ook zijn uitspraak bij zijn vertrek nu is ronduit belachelijk. Op dit soort figuren zit ik en ik hoop Ajax niet te wachten. Zijn laatste move bij Ajax vind ik overigens van het laagste soort. Veel erger dan dat Cruijff geen laatste comp. wedstrijd bij Ajax heeft gespeeld. Dat dit bij Feijenoord was maakt mij geen moer uit, al was het IJsselmeervogels, jet had bij Ajax moeten zijn maar dat heeft het toenmalig bestuur zelf verhinderd. Maar goed dat is mijn mening. Vwb de eieren en tomaten …….. ach die ontvangen doet geen geen zeer hoor 🙂 en is heel leuk om te doen.

    1. EugAjax

      IMOJC mijn reactie naar indojood is eigenlijk ook voor jou, BTW jullie lijken wel een eeneiige tweeling hahaha. Altijd zelfde mening en vaak ook gelijk op forum. Haha dus vandaar dacht ik ik doe even jullie beide in 1 beantwoorden haha

    2. EugAjax

      Jullie kunnen gerust zijn VI meld dat Bosz heeft getekend geen Van Gaal dus….

      1. Indojood

        Prima, het boek LvG kan, hoop ik nu, definitief gesloten worden en laat het kamp LvG binnen Ajax ook maar lekker verdwijnen. Ajax=Cruijff=Ajax.

  26. EugAjax

    Indojood. Mooie uitleg over CV van Gaal, beetje gekleurd maar OK zit ook veel waarheid in. Wat wel opvalt is dat je de man veel plussen geeft in situaties die behoorlijk opgaan bij het eerste elftal van nu. Je vergeet wel een belangrijk detail. Heb je enig idee waarom hij zich als hork gedraagt? Dit is voornamelijk om veel druk bij zijn elftallen weg te halen, maar ik geef toe soms stuitend. Plus waarom denk je dat 90% van zijn spelers helemaal met hem weglopen. Vaak de gearriveerden niet, maar die heeft Ajax niet nu. En waarom denk je dat hij vaak dezelfde stafmensen heeft, misschien is hij voor zijn mensen toch minder onuitstaanbaar dan je denkt, echt het is vnl afleiding van, en heb je journalisten weleens vragen horen stellen? Dan is het niet altijd makkelijk om netjes te blijven. Hij is inderdaad vol van zichzelf en liever heb ik hierin ook de approach van een Cruijff, maar gezien zijn palmares mag hij ook wel arrogant zijn. En zijn we dat allemaal ook niet beetje, een van de nummers van wij als supporters “wij zijn Ajax wij zijn de beste” dus wij zingen het hij zegt het, wat is het verschil hahaha. Ook heb ik Guardiola boek gelezen en hoe Van Gaal hem aanvoerder maakte tegen alle Barca traditie in van de oudste is de aanvoerder. Wat ook opviel is dat Guardiola Van Gaal zijn voorwoord van het boek deed. Ook liet hij Xavi etc debuteren en bij Bayern heeft hij alle jeugd ingepast die later CL wonnen en grootste gedeelte van het Duitse. elftal vormde die wereldkampioen werden. Ik wil er alleen maar mee zeggen dat hij de perfecte match is als je PUUR naar eerste elftal kijkt en de samenstelling daarvan. Verder is hij een kei in doorselecteren. Hij kon zelfs met Ajax groeien nadat ze Bergkamp en Jonk hadden verkocht aan Inter. Doorselecteren moet bij Ajax nu ook. Dus ik denk echt dat hij sentiment daargelaten de beste keus is. Hoe meer ik erover typ hoe meer ik dat nu ga beseffen, dank je wel dus Indojood en IMOJC

  27. jojo123

    Laat van Gaal maar eerst een jaartje tot rust komen en goed de tijd neemt voor zijn zelfreflectie…

  28. In memory of J.C.

    Nu Lowietje niet komt hebben we dan ook nog een andere foto bij dit topic? 🙂

Comments are closed.