Siem de Jong: ‘Ajax zal altijd een optie blijven’

siemdejong

Siem de Jong ziet een terugkeer naar Ajax als een optie, maar speelt liever nog een paar jaar in het buitenland, zo laat hij weten tegenover FOX Sports. “Ik denk over alles na. Als de club zegt dat ik verkocht of verhuurd mag worden, moet ik kijken naar alle mogelijkheden. Ik ken Nederland natuurlijk en Ajax zal altijd een optie blijven.” Gevraagd wat hij vind van de mogelijke nieuwe trainer van Ajax: “Peter Bosz? Ik heb hem wel eens gesproken, maar nog nooit onder hem gewerkt. Volgens mij houdt hij van goed voetbal en verzorgd spel. Dat past bij mij.”

Bron: FOX Sports

Related posts

50 Comments

      1. Charka53

        Nee dat is ook zo ,ze willen allemaal terug naar Ajax als met pensioen gaan .

        1. creutz1977

          pensioen? weet je zijn leeftijd überhaupt wel? en denk dat hij juist heel veel kan toevoegen aan dit ajax… zeker de kwaliteiten van Siem vergeten… was een behoorlijke dragende speler van Ajax… Ik zou het alleen maar toejuichen… speler met kracht en ervaring… En prima leeftijd!!!

          1. Charka53

            Jawel creutz1977 ,27 jaar toch dat is nog jong maar hij is ook niet van plan om morgen al te komen hij blijf nog een paar jaar in het buitenland en als hij dan komt is hij toch wel weer ouder en of hij dan nog kan brengen wat hij nu zou kunnen ik denk het niet.

          2. creutz1977

            ok, weet het ook niet… Maar als hij nog een schim is zoals wij hem kennen dan denk ik dat hij juist die jonge spelers van Ajax veel kan bij brengen… Want dat mis je op dit moment echt bij ajax… ervaring en iemand waar elftal op terug kan vallen… kijk naar zijn broer… buitenland was voor hem ook niet wat hij had verwacht… Maar bij psvee is hij een dragende speler…

          3. Charka53

            Het zou kunnen we wachten het maar af en als het zo zou zijn als jij hier schetst mag hij van mij dan komen.

      1. rickert

        Ik snap ook zeker wel wat hij bedoelt.. maar als ze uit de roulatie raken in het buitenland of uit beeld voor Oranje willen ze terugkomen. Daarvoor zouden dan toch bepaalde concessies worden gedaan binnen de salarissen, terwijl ik hem niet meer zie brengen, dan de jeugdspelers die we al hebben rondlopen. En zeker niet meer dan Ziyech.

    1. BobbyHaarms

      Vind ik ook. Heeft ons mede die heerlijke 30-ste titel bezorgd en daarvoor alle respect en we vergeten je nooit, maar is tegenwoordig meestal zwak, ziek of misselijk.

          1. rickert

            Volledig eens Bobby, je kan niet pappen en warmhouden, dan krijg je straks een team a la Milan… spelers die ver op hun retour zijn, maar je met goed fatsoen er niet uit kan zetten.

          2. BobbyHaarms

            Ik heb idd liever dat spelers als Suarez, Maxwel, Sneijder, Huntelaar of Zlatan zo openlijk soliciteren naar een terugkeer Rickert 🙂

          3. rickert

            Zlatan die komt nog wel, ik heb vertrouwen in Markie, ze willen hem niet voor niks bij Everton hebben.

    2. De seijs

      Siem kan als hij volgend seizoen terug komt misschien wel een sensatie worden bij ajax. Kijk maar naar zijn broer bij dat pisvee.

        1. FdB=Ajax

          Tja Charka53, maar het is wel zo..
          Luuk de Jong was de perfecte spits voor Ajax geweest

        1. De seijs

          rickert je mag mijn niet hoeven delen. Maar het IS MIJN MENING. Mag dat?

          1. De seijs

            Beetje zielig deze reactie. Zegt genoeg over jou . Beetje gefrustreerd?

    3. Geroldkohlen

      hij is wel vaak belangrijk voor ons geweest, dat moeten we echt niet vergeten! of hij het nog kan en opbrengen weet ik niet , en voor welke positie? maar mocht hij terug komen aankomend seizoen, denk ik dat hij wel extra gemotiveerd is om van zijn broertje te willen winnen, en de titel weer te pakken.

  1. afcadeluxe

    bij ajax spelen is graag of niet,opties heb je op de beurs,ze willen allemaal terugkomen,maar dan zijn ze oud of gebrekkig,ze doen het nooit uit clubliefde,want eerst moeten ze hun bankrekening spekken,en dat doen ze dan in china ofzo,huntelaar is ook helaas zo 1 geval,clausule in zn contract maar toch liever bij schalke om plaats 7 spelen

    1. Velibor

      Inderdaad,liver zyjech maar die zal wel voor het buitenland gaan oid.las op VI dat Zlatan met Murino naar Manchester united gaat nu lowietje eruit geflikkerd is daar,haha meneer van Gaal heeft een gezonde basis gelegd zegt ie ook nog,wat een kapsones heeft die man toch.

      1. Velibor

        Oh ja en ik vind Siem geen optie meer voor Ajax ,het is net Kortjakje dus daar hebben we niks aan ondanks dat hij altijd welkom is op onze kampioensfeesten en partijen in de toekomst.

  2. fjonkman

    Siem zit een beetje in dezelfde situatie als toen zijn broertje bij Psv kwam. Hij kan het heus nog wel… Hij moet gewoon weer minuten maken.. Zou mooi bij ons kunnen…

  3. KBouter

    Siem als middenvelder bij Ajax vond ik hem vies tegenvallen. Zijn beste wedstrijden voor Ajax speelde hij als spits, van mij hoeft hij niet terug te komen,er lopen op dit moment betere middenvelders, was ook liefje van d Boer.

    1. paullus

      juist kbouter hij was het liefje van de boer hoe zwak hij ook speelde werd nooit gewisseld

  4. Indojood

    Weer die foto van Siem op krukken. Kunnen jullie echt niets beters vinden of doen jullie dat bewust, redactie?

  5. EugAjax

    Een fitte Siem de Jong altijd welkom. Wel als spits en niet als middenvelder. Dat zijn meteen twee uitdagingen, want fit is hij niet vaak laatste jaar en hij wil zelf niet als spits terug heeft hij als tegen Ajax gezegd vorig jaar. Maar normaal zou 27 jaar een mooie leeftijd zijn om terug te komen. Dan zou een speler op zijn sterkst moeten zijn. Alleen helaas blessure gevoelig dus moeilijke keuze als het echt een keuze zou zijn

      1. EugAjax

        Beetje overdreven maar het is wel een enorm probleem laatste jaren. Hij zal wel mijn respect blijven houden want toeval of niet Ajax spel werd stuk minder nadat Siem was vertrokken

  6. bloedgroep AFCA

    wij zullen zien…wij zullen zien…wel graag voor je 40ste beslissen

Comments are closed.