Everton geeft ook interesse in Marc Overmars

0507overmars

Everton lijkt niet alleen voor Frank de Boer te gaan maar vindt ook Marc Overmars interessant om over te nemen zo meldt The Daily Mail. Everton is op zoek naar een technisch directeur die de transfermarkt goed kent en jong talent goed kan inschatten. De 43-jarige ex-Arsenalspeler heeft ook een goede band met Frank de Boer en dat neemt Everton ook mee in de overweging. Naast Marc is Joe Roycle in beeld om het technische beleid uit te stippelen.

Related posts

67 Comments

      1. rickert

        Je kan wel ontzettend negatief doen, net als iedereen over Frank deed een tijd terug. Maar als hij weggaat, dan weten we niemand die een opvolger is voor Frank, niemand is goed genoeg. Mark doet zijn werk.. Hij volgt het beleid.. jeugd eerst, dus geen gekke aankopen. Iedereen die voor hem in de plaats komt, zal ook een marionet van het beleid zijn. Dan zal je geen verschil merken.

        1. Litmanen

          Helemaal eens. Geldt voor De Boer en Overmars, je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. Jordi zou een optie kunnen zijn, maar ik weet niet hoe vast hij zit in Israël.
          En of hij bereid is natuurkijk.

      1. huub

        De Boer wou toch 1 á 2 spelers mee willen nemen bij vertrek!! Dan is Boilensen er een van.

        1. HURBIE

          Krijgen we zo langzamerhand een leegloop bij ons AJAX
          Wat gaat er nog meer weg

        2. fjonkman

          Waarom zou de Boer nou Boilesen mee willen nemen?? Een speler die hij zelf op de bank zette??? Lijkt me erg sterk.. Maar van mij mag ie mee!

    1. AFCA my World

      Ze mogen hem komen halen hoor,halen wij weer een Cruijff binnen !

    1. Cootje Adriaanse

      Dat stadion mogen ze ook hebben hoor. Dat kille blok beton zitten we mooi mee in onze maag. Zetten we gewoon weer een tweede ring op het Olympisch Stadion. Tien keer zoveel meer sfeer verzekerd! En we (supporters en spelers) mogen best nat worden als het regent hoor…

    1. dickst14

      En met de volgende TD geen Zimlings Duartes enz. maar een echte versterking.

  1. marcussboss

    opgeruimd staat netjes! moet alleen wel te kennen geven dat hij ook een paar diamanten naar ajax heeft gehaald zoals; bazoer, younes, milik en vast nog wel die ik er vergeet! hopelijk komt er dan een bestuur die niet bang is om geld uit te geven !!

  2. VanDattem

    Ik zou het wel fijn vinden als ze onze diplomaloze marketing directeur zonder enige zakelijke ervaring Van Der Sar overnemen.

    1. marcussboss

      diplomaloos? van der Sar heeft gewoon een verkorte opleiding gevolgd hoor! dat hij er een kortere opleiding voor heeft moeten doen betekent niet dat meneer geen diploma heeft?!

      1. VanDattem

        Dat wist ik niet, dan handelt hij in elk geval als iemand zonder diploma. Het is vrij normaal dat de mensen die zijn functie hebben binnen een bedrijf met de omvang en publiekelijke verantwoordelijkheden zoals bij Ajax, niet alleen wat meer jaren ervaring hebben, maar ook op hbo of jn elk geval universitair niveau een diploma hebben. Daarbij hebben ze enige uitstraling in hun flikker, en kunnen ze met cynisme en kritiek omgaan. De meeste zijn daarintegen niet zo goed in keepen.

  3. ajaxhoger

    Neem de RVC ook mee dan , en dat ander gespuis , dan zijn wij er vanaf.

  4. Velibor

    Ligt dat nou aan mij of is dit gewoon een zielige vertoning van dat Everton , die gasten hebben historie ,honderden miljoenen te besteden en dan nog komen ze hier terecht om oke FdB kan ik begrijpen en marc overmars te halen.

    1. Indojood

      De reputatie van Ajax is blijkbaar nog dusdanig dat men op zoek naar kwaliteit hier op de deur klopt.

  5. Indojood

    Weer flauw om Overmars overal de schuld voor te geven. Geloven mensen hier nou echt dat hij het transferbeleid op eigen houtje doet? Het TH wordt hierin echt wel gekend en Overmars mag het names Ajax uitvoeren.

      1. In memory of J.C.

        Volgens mij kwamen Zimling en Sanogo wel als verrassing voor Frank en de rest van het TH uit de hoge hoed van Marc 🙂

        1. Indojood

          Kan me niet voorstellen dat FdB niet op de hoogte was. Dan hadden ze Overmars eerder eruit gewieberd dan Jonk.

          1. In memory of J.C.

            Kan mij volgens mij verbazing van Frank herinneren bij in ieder geval Zimling en volgens waren zijn reacties mbt Sanogo ook niet echt van: ik heb hier vertrouwen in. Volgens mij heeft Frank altijd hooguit een adviserende stem gehad en geen beslissende.

      1. BobbyHaarms

        Neemt niet weg dat er enkele gigantische miskleumen zijn binnengehaald de afgelopen paar jaar..

        1. Indojood

          Dat is waar maar miskopen zijn van alle tijden, Bobby. Ook Johan heeft ooit Sörensen, Dick en Tiainen binnengehaald. 🙂 Wat Ajax vooral fout doet/deed is teveel geld betalen voor spelers die je niet nodig hebt zoals Sinkgraven. En van Gudelj moet je ook maar zien of die ooit geld op gaat brengen. Zo bijzonder is het allemaal niet wat hij doet.

    1. ajaxhoger

      Vind jij dat flauw Indojood , overmars haalde al die kneuzen toch binnen , als hij er niet mee ens was geweest had hij op moeten stappen , hetzelfde met Frank de boer , hij was er ook mee eens , wat overmars deed en wat hem werd opgelegd door de RVC , als je daar niet mee kan werken , en dat is gebleken .
      Dan moet je toch echt maken dat je weg komt , en dat hebben ze allemaal niet gedaan .
      Dus ze zijn net zo schuldig overal aan

  6. ajacied078

    krijg weer flink de schijt van al die geruchten… zal blij zijn als de fifa die transfer periodes is een keer aanpakt.

  7. Martin_FSide

    Jordy Cruijff zou een goede oplossing zijn als Marc gaat. Zo realiseer je ook eerder een cruyff arena en minder dan Marc bestaat toch bijna niet ?

  8. boysammy1

    Overmans mag gaan, hopelijk komt er iemand dat van al het geld 2 ervaren dure spelers koopt, en geen handelshuis maakt van Ajax..

  9. EugAjax

    Misschien dat Ajax veel meer kwaliteit in huis heeft of had dan de meesten hier denken. Everton een hele goede traditionele Engelse Premier League club die shoppen bij het grote Ajax !!

    1. Litmanen

      Eens Eug! Alles wat niet de naam JC of Jonk draagt wordt hier afgebrand. Overmars blijkt al tijden meer te willen uitgeven dan dat hij mag.
      Je ziet dat een man als Koeman zonder prijzen in Engeland wordt binnengehaald als een succesvolle coach. De Boer haalde vier schalen binnen. Helemaal niet gek dus, die belangstelling voor de volledige technisch leiding van Ajax.

      1. In memory of J.C.

        Litmanen, jou gesar en gezeik begin ik nu eerlijk gezegd een beetje zat te worden.
        Als je commentaar hebt, dan naam en rugnummer en directe voorbeelden. Dat stiekeme gepook van je is nu misselijkmakend. Vele Cruijff en Jonk aanhangers om jou termen te gebruiken geven kritisch onderbouwd commentaar zoals Indojood (en niet respectloos Idioot), Bobby, zelfs Ajaxhoger bij momenten en ikzelf. Dus nu kappen met dat gezeik ajb. Je gedraagt je nu als een anonieme nutteloze internet puber en in veel zaken zijn we het best eens maar nu ….. nokken.

        1. Velibor

          Hij is gewoon bij de van Gaal clan en dan is alles wat naar JC ruikt uit den boze ,tuurlijk hebben JC en jonk ook hun fouten gemaakt maar pakten ze geen bonus omdat ze zoveel winst gemaakt hadden op transfers die de club verzwakten ipv versterkten tenminste ik vind dat en zo’n overmars zal zelf ook niet zeiken want hij zal best wel weten dat je in zo’n functie de held of de zeikpaal bent. Verder heb ik helemaal geen medelijden met die types want die gasten toucheren salarissen waar wij als supporters tureluurs van worden en van mij mag dat wel als je er echt wat neerzet maar dat is volgens mij nu niet het geval.

  10. Ajax nr 1

    Ook dit Is weer goed nieuws. Grote strik erom zet ze maar snel op de boot voordat Everton zich bedenkt.

    1. ajaxhoger

      Ik ook , hij bakt er weinig van , hij is de loop jongen van de RVC , en die hebben totaal geen verstand van voetbal .
      Waarom ga je dan niet weg vraag ik me af , arrogantie ten top

  11. Indojood

    Ajaxhoger, ik zou graag willen dat je mijn reacties daadwerkelijk lees. Nu reageer je op mij terwijl je er grotendeels hetzelfde over denkt. Ze zijn er allemaal schuldig aan, dat klopt en niet alleen Overmars. En hoe ik over de gang van zaken bij Ajax denk mag onderhand wel bekend zijn als je mijn bijdragen leest. Sinds de problemen in het rapport van Ling openbaar werden ben ik een van de meest kritische personen hier.

    1. EugAjax

      Hi indojood, als je rapport Ling als leidraad neemt over wat er goed of fout is gegaan, moet je toch even interview lezen van Bergkamp in VI paar maanden geleden. De heer Ling heeft nog niet eens 5 min gepraat met Overmars, Bergkamp zelf en De Boer. Dat is toch raar als je een onafhankelijk rapport wil opstellen over plan Cruijf en wat daaruit wel goed gaat en wat niet. Ik geef geen oordeel over rapport Ling hier en ook niet over de persoon, want wat hij presteert in Slowakije alleen maar lof, en ik ben groot fan van zijn ideeën, alleen hoor en wederhoor moet natuurlijk wel als je TH en plan Cruijff activiteiten binnen Ajax goed wilt beoordelen. Dus als je drie van de 5 belangrijkste personen nauwelijks spreekt op voetbal gebied ben je wel een heeeeele grote als je dan de vinger op de zere plek kan leggen. Er zullen goede dingen in hebben gestaan maar onafhankelijk kan ik het niet noemen. Dus ik hoop en weet ook bijna zeker dat je niet je meeste meningen aan 1 of 2 personen aanhangt. Het is niet altijd zo dat degenen die het hardst schreeuwen ook altijd gelijk hebben………….

    2. ritchy

      lezen en lezen is 1 maar lezen en begrijpen is 2 en begrijpend lezen is al helemaal moeilijk

  12. Indojood

    Leuk dat interview met Bergkamp. Een aantal maanden nadat Ling’s rapport naar buiten kwam horen we opeens Dennis die toch blijkt te kunnen praten. En later blijkt dat Dennis zijn eigen baas is en ook met andere mensen moeite heeft. Laat hem eerst zichzelf eens kritisch analyseren, dat heb ik nog niet gezien. Al met al niet erg sterk. Er zullen best hiaten in dat rapport hebben gezeten maar toen het uitkwam was het moment daar voor iedereen om te acteren, de koppen bij elkaar te steken en de problemen proberen op te lossen. Dat is helaas niet gebeurd, men heeft de weg van de minste weerstand gekozen door de grootste criticus eruit te gooien met alle gevolgen vandien.

    Ik ga dit niet tot in den treure herhalen. Prettig dat jij i.t.t. vele anderen je bijdragen onderbouwt maar je kunt me niet overtuigen. Ik heb ook niet de ambitie om jou op andere gedachten te brengen. Ik geef mijn mening op basis van de visie van Johan en wat hij heeft gezegd over zijn plan en het gebrek aan de uitvoering ervan. Ik heb van Johan niet gehoord dat hij het rapport van Ling als onvoldoende heeft gewaardeerd.

  13. In memory of J.C.

    EugAjax, als je het rapport van Ling leest dan zie je dat er heel veel in staat vwb kritisch commentaar over hoe taakverdelingen op papier zijn vastgelegd. Hiervoor hoef je niet direct met mensen te praten maar moet je je goed inlezen. Als daarnaast tijdens, welliswaar korte, gesprekken blijkt dat een aantal mensen niet echt achter het onderzoek staan en terughoudend reageren …… dan moeten mensen achteraf niet teveel zeuren.
    De vinger is op een aantal hele zere plekken gelegd en niet opgepakt.
    Ik denk dat als iedereen 100% had meegewerkt en er lange inhoudelijke gesprekken waren geweest, het rapport nog veel meer had bloot gelegd.
    Niet alle partijen waren hiervan gecharmeerd.

  14. EugAjax

    Heren ik geef geen oordeel alleen neem ik niet alles klakkeloos aan wat Ling en Jonk zeggen. Wat Cruijff betreft ja die staat en stond op eenzame hoogte. In tegenstelling tot jullie zou ik mezelf nooit willen vergelijken met hem laat staan dat ik voor hem kan of wil spreken. Johan stond op zulk hoog nivo dat wij allemaal niet eens in de buurt komen om zijn gedachte goed uit te dragen zo onnavolgbaar is en was de man. Ik bewonder jullie voor jullie bewondering voor deze man en top Ajacied

  15. In memory of J.C.

    Hoi Eug, prima jou reactie(s) ik begrijp alleen jou opmerking niet mbt de zin: “In tegenstelling tot jullie etc etc. Persoonlijk vergelijk ik mijzelf nergens en nooit met JC en Indojood ook niet. Wie en wat bedoel je hier precies mee?

  16. Indojood

    Sorry EugAjax maar je haalt twee zaken door elkaar. Ik ben slechts een eenvoudige maar betrokken supporter en een fervente Crujjff-aanhanger en ik ben daar redelijk extreem in, dat is iets anders dan mezelf met hem vergelijken.

  17. EugAjax

    Heren jullie hebben gelijk het komt op papier verkeerd over als ik het over vergelijken heb en in tegenstelling. Ik bedoel eigenlijk alles zoals indojood het nu omschrijft. Die adoratie vind ik juist mooi. Ik bedoelde eigenlijk alleen te zeggen dat ik zelf niet in staat ben om hem altijd te verdedigen omdat ik soms niet eens begreep wat hij bedoelde dat hij zo onnavolgbaar was en is. Jullie lijken hem in. Ieder geval wel altijd te snappen, of iig vaker dan ik hahaha. That is all

  18. KBouter

    v Gaal weggestuurd bij MU…tering, als hij de Arena maar niet komt te verzieken want dan ben ik weg!!

    Laar Overmars maar gaan en Jordi Cruijff hem opvolgen, dan zijn we meteen van die hele v Gaal clan af!

Comments are closed.