Bosz ontkent gesprek met Overmars over opvolging De Boer

0511peter_bosz

Marc Overmars zou vorige week zijn gesignaleerd in een hotel in Israël en al snel werd de conclusie getrokken dat Overmars contact zou hebben gezocht met Peter Bosz, die momenteel trainer is van Maccabi Tel Aviv en eventueel de opvolger zou moeten worden van Frank de Boer bij Ajax. (zie eerder bericht). Inmiddels heeft Bosz gereageerd op het gerucht en ontkent dat er contact is geweest.

‘Naar mijn weten is dit iets wat hier ter plekke is verzonnen en je moet niet alles geloven wat er over mij wordt geschreven. Ik concentreer mij samen met de spelers op de wedstrijden en vraag daarbij om zich te concentreren. Dan zou het wel heel slecht zijn als ik op dat moment praat over wat dan ook en dat doe ik ook niet. Het zou respectloos zijn tegenover de supporters en de club. Mijn focus ligt op de wedstrijden met Maccabi en ik denk aan niets anders’.

Bron: Twitter

 

Related posts

34 Comments

      1. ajaxhoger

        AUB niet , wie heeft frank in die jaren beter gemaakt , dan ben je vlug klaar niemand , hij wilde , en zei toch vorig jaar , in elke linie wil ik versterking , je hebt gezien wat gekomen is , helemaal niks dus .
        En nu komt er ook niks , misschien met een andere trainer wel anders komen ze niet .

    1. De seijs

      Frank d Boer is helemaal klaar bij ajax. Hij gokte en ajax verloor! Ajax is geen ganzenbord spel! ajax moet terug aan de top dus een andere trainer. En een die niet gokt .

      1. HURBIE

        FDB is AJAX
        Alleen de spelers hebben hem laten vallen
        Hij verdient het om trainer te blijven
        Met goeie versterkingen
        Iedereen heeft geleerd hoe het niet moet
        HOOP IK

        1. ajaxhoger

          Hij heeft alle sups laten vallen , hij had spelers moeten eisen , niet gebeurd , dan had hij zelf op moeten stappen , het mede door goed keuring van frankie boy gebeurd allemaal , door hoogmoedswaanzin ten onder gegaan , met dit materiaal word je echt niet kampioen .

  1. Rinus

    Nee, Frank is klaar, het wordt tijd voor een aanvallend ingestelde coach, maar of FdB met zijn meer behoudende stijl of een nieuwe aanvallende coach; beide redde het niet zonder het aantrekken van twee “meneer’n”, klasbakken en sterkhouders op middenveld en centraal achterin….

  2. Brokamp

    In ieder geval aanvallender voetbal met Peter Bosz. Van mij mag hij komen.

  3. Brokamp

    Meer aanvallend voetbal met Peter Bosz. De Boer, Jol, Blind, Krol, Koeman, Olsen. We hebben al genoeg verdedigend ingestelde trainers gehad.

  4. EugAjax

    Frank de Boer blijven !! Met Huntelaar als versterking in spits en nog een goede buitenspeler en we kunnen verder groeien

    1. Rinus

      Je verwacht teveel van the Hunter, heb respect voor het verleden, koester dat, maar heb niet de illusie dat een rentree bij ons aller Ajax een succes wordt, hij is niet meer de oude, laat het zo.

    1. Ajax nr 1

      haha deze Is al oud. Spaanse bouwvakker in de vut. Wel leuk gevonden Imojc

  5. Michel6172

    Er moet in ieder geval wel wat gebeuren. Ajax mag niet weer een x zo op de kaart gezet worden.

  6. VanDattem

    Ik hoop echt dat Peter Bosz NOOOOOOOIT komt. To-taal geen Ajax uitstraling. Vind het helemaal niks.

  7. AFCA my World

    Ik stem absoluut voor Bosz, Frankie zijn tijd is geweest,stoor mij al lang aan het verdedigende voetbal, we willen gewoon de Ajax stijl terug, Fris aanvallend voetbal met Amsterdamse bluf, en als ze dan een x onderuit gaan jammer dan,maar wel goed voetbal waar je trots op kan zijn,zou ook graag Ziyech zien komen voor hij naar die kakkerlakken of lampies gaat !!!

  8. Dagrump

    FdB is goede trainer en ik zou blij zijn als ie bleef maar ook met keuzes waar ik niks van snap. Het ligt niet alleen aan De Boer…

  9. Rinus

    Ik weet het niet met die Bosz, is dat nou de man die ons er bovenop helpt? Liever een coach met meer ervaring, internationale ervaring

  10. nannie1971

    Mischien was ie er wel voor Jordi wie zal het zeggen. Laat maar komen wat mij betreft.

  11. KBouter

    Rijkaard-Bosz-vdBrom-Laudrupp..deze volgorde, alhoewel ik weet dat Rijkaard geen zin meer heeft.

  12. Ajaxslied

    Ik hoop van harte dat de boer blijft hij moet gewoon eens echte versterkingen krijgen. Geef de boer gewoon 25 miljoen en laat hem zijn gang gaan. En mocht hij weg gaan dan zou eens een keer een buitenlandse trainer miss wel goed zijn voor ajax. Alleen ben ik bang dat elke trainer faalt met dit elftal.

  13. woody79

    iedereen roept al een tijd dat het niet aan te gluren is. tikkie breed tikkie trug. een ajaxspeler zal dit in de jeugd niet zijn aangeleerd (zie nouri e.v.a.) nu hebben we met enigszins geluk 4 titels binnen en de 5e was binnen handbereik. En frank heeft t niet afgemaakt. Een toptrainer zou the Mask naar voor sturen om die goal te willen maken maar er gebeurde geen mallemoer. Ik zou pleiten voor nieuw elan, waarbij ik graag een adviezeuze uit Laren zou willen zien die Dennis even een stick tegen zn kanis knalt en zegt dat ie een topteam is met Jonk. fdb zou een betere beurshandelaar zijn op dit moment. rust zacht johan; ze hebben het weer niet geflikt

  14. paullus

    misschien was overmars bij de grens met de Palestina kijken voor een kanon

    1. ajaxhoger

      Dan kan hij beter naar de IS gaan , daar hebben ze die wel , de sups worden weer gek gemaakt , en als het puntje bij het paaltje komt , dan komt er geen reet , of spelers die niet voldoen , de scouting is al jaren overbodig want ze kopen toch niks wat iets duurder is , en wat er hier te koop is dat kopen de pisvlekken , je kan de komende jaren nu al invullen als er niks veranderd .
      Ik snap ook niet dat er hier zoveel willen dat frank blijft , wij zijn dat angsthazen voetbal beu , tikkie terug

  15. Iceman

    Kan iemand mij vertellen waarom we zo blij zijn dat Peter Bosz naar Ajax komt?? Een Feyenoorder nota bene kom op zijn wij nou zo wanhopig? En zijn wij nu helemaal van de pot gerukt.

    1. ajaxhoger

      Als hij komt , ze lullen maar wat , en als hij komt ben ik er ook niet blij mee ,maar hij zal het beter doen als fankie met zijn angsthazen tikkie terug voetbal , , hij speelt graag aanvallend , en niet dat zeikvoelbal van frank de boer , en een nieuwe trainer komt alleen als hij spelers mag halen , ik zou liever Wim jonk zien , maar die komt niet , er zal wel weer een of ander goedkope kut trainer aangesteld worden , het mag namelijk niks kosten

  16. Iceman

    Ja en dan heb je daar nog niks mee opgelost, en de club wat zeg ik (mijn club) wordt verder en verder gesloopt. Goed bezig….

Comments are closed.