Bergkamp gaat hockeyclub Laren voorzien van advies

0710ajax-nordsjaelland_bergkamp

Dennis Bergkamp gaat hockeyclub Laren steunen in hun beleid, zo valt te lezen in de Gooi en Eemlander. De dochter van Bergkamp hockeyt bij Laren waardoor het contact snel was gelegd door oud-hockeyster Elsemieke Havenga die nu nog verantwoordelijk is voor het beleid.

‘Het klopt dat ik Dennis een keer heb aangesproken en opvallend genoeg stemde hij toe. Met zijn ervaring in de topsport is hij een mooie aanwinst voor de club waarbij wij het niveau omhoog willen tillen met een sterk beleid. Dennis neemt in dat opzicht natuurlijk ook de nodige kennis mee van Ajax’. Wat de rol van Bergkamp volgend seizoen bij Ajax gaat worden lijkt nog niet helemaal duidelijk nu er meerdere signalen naar buiten komen dat het al een tijdje rommelt in de technische staf.

Bron: Gooi en Eemlander

Related posts

35 Comments

  1. bezemsteel

    Ja joh lekker naar de hockeyclub, want met ajax gaat het zo geweldig dat je best je aandacht kan verdelen

    1. Amoebe

      Wat kansloos en totaal respectloos.

      Wie zegt dat dit niet kan?

      Wie zegt dat hij niet loyaal is aan Ajax…hij kan zo naar Arsenal hoor….daar zal hij zeker met respect worden behandeld.

      Echt ik kan er niet tegen dit stomme gelul en afgeven op alles wat maar voorbij komt.

      Ik denk dat alle spelers tegen deze half-god opkijken en zij echt wel advies van hem aannemen.

      Gebrek aan werklust op het veld moet sowieso vanuit de spelers zelf komen.

      En jezelf nog een duimpje geven ook….te triest

      1. bezemsteel

        Ik had een ziek lange reactie getypt maar de app gaf een foutmelding. Dus mn antwoord is helaas dit bericht wat ik wederom zelf zal liken??

    2. Ajax nr 1

      je krijg van mij ook een duimpje bezemsteel. Als je bij je werkgever je mond niet weet te gebruiken en een hockeyclub druk ben Is voor mij ook de link snel gelegd. Naar Arsenal kan Bergkamp snel gaan zeg ik. jaknikker

        1. De Ajacied

          Zag liever een oud hockeyer bij Ajax aanschuiven, die hebben een hele andere mentaliteit als die voetballers
          ❌❌❌

  2. ajax26

    Richt jij ook eerst op Ajax. Zorg dat ze wat beter gaat laten zien volgend seizoen

  3. AFC98

    Die gaat een keer in de 2 maanden een bakkie doen, dus als hij dat wilt moet die dat lekker doen

  4. polaroids

    Om advies te kunnen geven moet je communiceren…. Dat heb ik ‘m nooit zien doen. Graag focus, Dennis. We moeten volgend jaar weer kampioen worden!

    1. BobbyHaarms

      Dat wilde ik net zeggen. Bij Ajax is ie al jaren zijn tong verloren en dan zou hij nu ineens adviseur worden van een hockeyclub? Klinkt bijna als een verlate 1 april-grap.

      1. marcussboss

        jullie weten toch niet wat er binnen ajax gebeurd? je weet niet hoe Bergkamp op de training is en wat hij daar allemaal te vertellen heeft?? we zouden Bergkamp wat meer moeten waarderen, want de spelers geven geregeld aan dat ze veel van hem opsteken !!

  5. BobbyHaarms

    Het rommelt nog steeds bij Ajax. Piet Keizer zei het met de kerst al vlak voordat Johan er de brui aan gaf en ik vermoed dat er links en rechts zeker nog wel wat lijken uit de kast gaan vallen..

  6. Ajax 010

    Dennis Bergkamp is ook gewoon een vader die betrokken is bij het sporten van zijn kinderen zoals duizenden vaders en moeders dat zijn als vrijwilliger (trainer, coach, bestuurslid, etc.) bij amateur sportverenigingen. Niks mis mee. Of dit privé-nieuws een onderwerp is voor dit forum is wat anders ….

      1. BobbyHaarms

        Daar is ook helemaal niks mis mee, maar ik mis de bezieling op de bank bij Ajax! Alleen Frank wil nog wel eens door een wesp gestoken worden maar dan houdt het ook op. Er is totaal geen communicatie onderling tijdens wedstrijden. Het zijn toch assistenten?! Met alle respect voor Dennis, absoluut, maar hij blinkt meer uit als Willem de zwijger dan dat ik enige bezieling bij hem zie.

        1. Ajax 010

          Okay, dat is waar. Deels karakter, maar misschien ook de rolverdeling tijdens de wedstrijd. FdB coacht, HS, DB en OT (vanaf de tribune) observeren. Bovendien, zoals al terecht opgemerkt door marcussboss, we zien DB doordeweeks en binnenskamers niet aan het werk. Tenminste ik niet.

          1. BobbyHaarms

            Dat is ook zo, en ze zijn lyrisch over hem. Maar helaas zien we er erg weinig van terug in de wedstrijden, zelfs geen verbeteringen na enkele jaren..

        2. EugAjax

          Ja BH je kan natuurlijk beter die achtelijke Simeone voor je dug out hebben rennen!!! Nee kijk bijv naar van Gaal, blijft altijd keurig zitten en van hem kan je ook niet zeggen dat hij geen bezieling heb. Ik mis hier het grootste respect voor twee hele grote Ajacieden te weten Bergkamp en De Boer. Jullie mogen nog niet eens in hun schaduw staan laat staan ze afkraken tot op het bot. OK we gebben gefaald laatste dag denk je dat ze dat niks interesseert? Laat me niet lachen…..lang leve De Boet en Bergkamp. Love them forever in goede en slechte tijden.

          1. BobbyHaarms

            Begrijp me niet verkeerd, ik heb echt ALLE respect voor deze 2 grootheden in de Ajax-historie. Maar de koek is op, het wisselbeleid van Frank was echt om te janken en op de bank mis ik de bezieling bij Dennis en ik zie al 3 jaar geen verbetering in het oersaaie spel. Nogmaals, alle lof voor deze Ajacieden maar ik denk serieus dat het tijd wordt om verder te kijken.

  7. Charka53

    Als hij die hockeyclub naar een hoger niveau wil tillen moet hij het wel anders doen dan bij Ajax.

  8. Mooi

    O god hij kan dus wel praten en bewegen heb ik bij Ajax op de bank nog niet gezien ,dan is het net een dood vogeltje . Maar hij was wel een hele goede voetballer.

  9. afcadeluxe

    ik had meer als funktie voor dennis stille aandeelshouder in gedachte

  10. bezemsteel

    Ik heb inderdaad niet gezegd dat bergkamp niet loyaal is nee. Net zoals ik niks heb gezegd over wat de huidige selectie van hem zou vinden ofzo. Dus snap je punt niet echt. Mij gaat het er meer om dat als je 2 dagen geleden met je club op een zeer beschamende wijze de titel hebt verspeeld, je niet vandaag met het nieuws moet komen dat die club niet je volledige aandacht en energie krijgt de komende tijd om te voorkomen dat je volgend jaar weer achter de feiten aanloopt. Ow en ik zal mn bericht weer liken om je een plezier te doen.

  11. EugAjax

    Gelukkig maar dat je respect voor ze heb ben ik zeer blij mee zo hoort het! Verschillen we alleen of ze moeten blijven of niet. Wisselen van trainers heeft vaak niet het gewenste effect. Ik opteer voor paar bijstellingen in selectie. Huntelaar, Ziyech en nog een extra goede vleugelspeler, eerlijk gezegd schiet me er nog even geen binnen, en rest niet verkopen dan hopelijk binnen 2 jaar national en internationaal succes. Daar geloof ik echt in. Selectie is al vrij goed in balans.

    1. BobbyHaarms

      Mee eens EugAjax qua spelers. Het wordt ook de hoogste tijd dat er nu eens serieus GOEDE spelers worden aangekocht en niet weer van die Sanogootjes

  12. Rinus

    Huntelaar gaat een enorme teleurstelling worden als hij komt! Heb respect voor zijn status en verleden en laat hem in die eeuwige roem! Echt, het is niet meer de spits die hij geweest is! We hebben hem ook niet nodig! Milik goed bedienen met Cerny en Younes. Twee bazen hebben we nodig; op middenveld (Sneijder….) en verdediging (geen idee).

    1. Hika77

      Haha, je benoemd Huntelaar tot vergaande glorie en dan wil je wel Sneijder terughalen ??
      Alsjeblieft niet zeg

Comments are closed.