Steekspel begonnen. sponsor PSV belooft spelers De Graafschap IPhone 7 bij winst

graafschap-ajax

De kans dat PSV dit seizoen naast alle prijzen grijpt is zeer groot aanwezig dus is er lichtelijke paniek in Eindhoven, maar das logisch. Telefoniebedrijf PHC, sponsor van onze vrienden uit Eindhoven, stelt de spelers van De Graafschap een premie in de vorm van een iPhone 7 in het vooruitzicht bij winst op Ajax aankomende zondag. Inmiddels heeft de KNVB gereageerd op de actie en in Zeist is men er vrij nuchter onder. ‘Het gaat ons bij dit soort zaken vooral om het sportieve aspect en we kunnen ons niet voorstellen dat de spelers van De Graafschap harder gaan lopen voor een mobieltje. Soms geeft een sponsor een paar voetbalschoenen, nu zijn het telefoons. Wij gaan daar niets mee doen’. Ajax is aankomende zondag bij winst zo goed als verzekerd van landstitel 34. 

Bron: VI

Related posts

51 Comments

    1. De Ajacied

      Ja nogal ja
      Laat die jankers maar doen in Lampegat,
      Ron Jans wil gewoon 3 punten pakken klaar
      ⭐️⭐️⭐️
      ❌❌❌

    2. f-side64

      dit toont wederom weer eens aan hoe zielig dat provincie clubje uit 040 is en altijd zou blijven.

        1. woody79

          noem je mij nou miet? ook nietmieten sjoelen hoor. ik word er zelf te oud voor

  1. bezemsteel

    Mochten ze nu wel ineens kunnen winnen zou ik me als superboer supporter toch flink genaaid voelen. Heel het jaar kunnen ze er niks van maar voor een telefoon zouden ze ineens van ajax kunnen winnen?

  2. Geroldkohlen

    hahahaha ik ruik angst zweet uit Eindhoven hahaha, beloof ze een Ferrari of bentley , maar winnen zondag dat doet de graafschap nie!!!

  3. woody79

    haha wij geven de spelers van pec een zak M&M pinda als ze 3x scoren. wat een idioterie. dit is pas metsfistfuck

    1. heleen92

      PEC heeft geen premie nodig; die kunnen zo ook wel Pisvee verslaan.. Hahaha

  4. PvL020

    Mensen hou toch op, zelfs een speler van de Graafschap verdienen genoeg voor een iPhone7. Het blijven calimero’s in Eindhoven

  5. Pascal tebberman

    AFC Ajax wordt voor de 34 keer gewoon kampioen ze kunnen het gewoon niet hebben dat Ajax kampioen waardig zijn we kunnen winnen of verliezen top kerels van Ajax tot zondag ik alfaboy is er bij met een maatje van me uut Meppel tot later ?⚓️??????⚽️?.

  6. lezerG

    Frank Rijkaard werd ooit door ‘onze vrienden uit Eindhoven’ een stereo-installatie in het vooruitzicht gesteld als hij daar zou tekenen. Ik geloof dat het niet hielp.

    1. Indojood

      Rijkaard had een contract pi$vee getekend met zijn suffe hoofd in ruil voor een stereotoren, kreeg daar spijt van en verlengde later bij Ajax. Ajax heeft later dit contract moeten afkopen van die lampies. Dit was de periode dat ik een ontzettende haat kreeg richting die stinkboeren.

      1. De seijs

        Ja dat was toen een hele rel. Had Rijkaard toen ook niet wat met Cruyff!

        1. Indojood

          Mooi dat het later helemaal goed gekomen tussen de heren. Er was geen Bert van Leeuwen met zijn familiediner voor nodig.

          1. De seijs

            Ook goed om te weten dat Cruyff geen haat gevoelens naar vGaal had.En dat hij op het laatst vGaal respecteerde.

          2. Indojood

            Cruijff had naar niemand haatgevoelens. Deze mythe is vooral door LvG zelf in stand gehouden.

          3. De seijs

            Nee dat is een fabel Door de haat pers gezaaid. VGAAL had grote respect voor de mens Cruyff. Dat vertelde hij nog laatst na het overlijden van cruijff ook oprecht gemeend ze hadden respect voor elkaar. En daar hoort niemand uit respect kwaad over te spreken.

  7. aliajax

    Tegen de tijd dat De Graafschap weer eens van Ajax wint, is de iPhone 15 al oud en dan lukt dat nog alleen maar als Ajax al kampioen is

  8. Oosterse Ajacied

    De KNVB kan er ook niks van zeggen. Het is ook de sponsor van de Graafschap.

  9. Ptr

    Ik vind het mats viksing!
    Wie gaat er aangifte doen op het hoofdbureau van politie in de stad van de gedimde lampjes?

  10. vanzanten

    Ik denk dat als Ziggo de spelers van PEC een jaarabonnement had gegeven bij winst op Pisvee dat de KNVB ons wel had aangepakt.

  11. Charka53

    Jongens laten we ons op de kast jagen door die lompe actie , dit is op het niveau van pisvee

  12. afcadeluxe

    wat een premie,1mobieltje,alsof die spelers van de graafschap die nog niet hebben….?ze kunnen hun beloven wat ze willen,ik beloof nu dan maar om zakdoekjes naar 040 te sturen,huilebalken!

  13. Indojood

    De zoveelste reactie waarin je LvG op voert, het wordt een beetje een zielige vertoning. Arme Frank Rijkaard. Je krijgt van mij toch niet horen wat je horen wilt.

    Steek je energie toch lekker in die 30 hoeren uit Leicester, misschien is er één leip genoeg om een relatie met je aan te gaan. Ben je ook voorzien.

    1. De seijs

      Nee de echte waarheid mag van jou hier niet verteld worden . Maar dat is hier bekend bij iedereen. En daarover is genoeg geschreven. Vertel jij eens over Rijkaard en cruijff! Waarom had Rijkaard geen klik met Cruyff. En jij heb het ALTIJD OVER CRUYFF. Je doet niet anders hier er bestaat maar een iemand voor jou . Het is gewoon een op sessie voor jou.

  14. Bert62

    Ik gok op een kleine winst voor Pec en een gelijkspel voor Ajax, maar ja mijn voorspellingen komen nooit uit.

  15. Niels1983

    Wij moeten gewoon 3 punten pakken maar toch is het wel een beetje vreemd dat de KNVB dit goedkeurd de graafschap speelt nergens meer voor dus is dit duidelijk een bonus om te motiveren tot winst voor PSV en dat mag gewoon niet

  16. bloedgroep AFCA

    pisvee….wat een grappenmakers….laat me niet lachen een iphone7 ….waar zouden ze hun moeders voor verruilen…..stelletje inteelt boeren

Comments are closed.