‘Leicester City ziet in Milik ideale versterking’

0815ajax-willem2_milik

De nieuwe  kampioen van Engeland, Leicester City, heeft volgens het Poolse medium Przeglad Sportowy serieuze belangstelling voor Arek Milik. Bij The Foxes zou Milik een koppel moeten gaan vormen met Jamie Vardy. In 2014 toonde Leicester ook al belangstelling maar toen koos Milik ervoor om zich te laten verhuren aan Ajax. Of Milik wat voelt voor een overstap naar Engeland is niet bekend, evenals de transfersom die Ajax in gedachten heeft voor de Poolse spits. Met de interesse voor Klaas Jan Huntelaar en Vincent Janssen lijkt Ajax zich echter wel voor te bereiden op een zomers vertrek van Milik.

Bron: Przeglad Sportowy

Related posts

65 Comments

    1. De seijs

      Janssen en Huntelaar halen. Helaas betekent dat wel Milik ons gaat verlaten.

          1. dickst14

            met van Gaal lukt het niet en met Huntelaar en Jansen ook niet. Huntelaar kan niet reserve staan, dus Jansen op de bank en af en toe invallen???

    2. nick-afca95

      Jansen komt niet naar Ajax. Als je zo veel doelpunten hebt gemaakt krijg je ook echt wel belangstelling uit het buitenland en die betalen nou eenmaal meer. Huntelaar zou geweldig zijn maar die is denk ik maar 1 seizoen goed en dan word het steeds minder. Als Ajax verstandig is zeg je nee tegen het aangeboden geld en verleng je het contract van Milik met een beter salaris.

      1. De Ajacied

        Nee nee
        Minimaal 25 miljoen en dan alleen Vincent Janssen halen klaar !!!!!
        Huntelaar hoeft dan echt niet te komen hoor,
        Want het is graag of niet
        Hunter
        ❌❌❌

        1. nick-afca95

          Denk je nou echt dat Jansen naar Ajax gaat? Denk het niet als hij elders 3 keer zo veel kan verdienen. En daarbij gaat AZ de hoofdprijs vragen voor de topscorer van de Eredivisie.

          1. FdB=Ajax

            Volgens mij is Janssen nog niet zo gewild buiten Nederland hoor.. Als Ajax snel handelt kunnen ze hem best halen. Voor Janssen de ideale stap (niveau hoger, CL enzo) en voor Ajax financieel echt wel haalbaar. Die hoofdprijs van AZ is echt niet hoger dan 10 miljoen!

        2. Remco425

          Huntelaar hoeft niet te komen, want het is graag of niet? Hij heeft zich nog niet uitgesproken dus hoe weet je dat hij niet graag wilt?

          1. De Ajacied

            @remco
            Het zelfde verhaal als met vd Vaart alles voor de €€€
            En als er een andere club komt gaat hij daarheen geloof me maar
            ❌❌❌

          2. Remco425

            Dat is een aanname en daar hou ik niet van. Laten we eerst afwachten wat Huntelaar gaat zeggen voordat we hem gaan veroordelen.

  1. Geroldkohlen

    ja en volgende week zien barca en psg milik als ideale versterking, de carrousel begint op stoom te raken!

  2. Joep

    Voor zijn ontwikkeling beter om hier nog te blijven. Begint nu steeds beter te spelen.

  3. Velibor

    Als ik hem was dan bleef ik nog fijn een jaartje met rechts oefenen met bergkamp na de training?

  4. f-side64

    Leicester kan in totaal 190 m. ? opstrijken dus 75 miljoen voor milik vragen

    1. De seijs

      Ja 75 miljoen en een stuk of 30 Engelse hoeren en die zijn dan voor ons . Dan krijgen wij ook eens van iets van genoeg doening van ajax want dat was dit jaar wel erg matig.

  5. Amoebe

    Ik snap werkelijk dat supporters zich zo druk maken om dat kut geld!

    Je wilt een speler houden of niet….puur vanuit je voetbalhart! Laat de bestuurders zich maar druk maken om het huishoudboekje dan maken wij ons druk om dat lelijke voetbal. Ik wil flitsend voetbal zien waar gepaste arrogantie bijhoort….en hoeveel een speler dan kost of oplevert zal mij eigenlijk een rotzorg zijn.

    De meest begaafde spelers moeten bij ons vandaan komen….en als bijna alles uit de eigen jeugd zo komen dan klopt het huishoudboekje altijd omdat je dan eigenlijk alleen maar winst kúnt maken.

    Ik wil een trotse supporter zijn van die club uit Amsterdam die altijd met bravoure speelt!!!!

    1. Amoebe

      En als je dan af en toe 2e of 3e wordt dan vind ik dat ook geen probleem!

        1. In memory of J.C.

          Ik dacht exact hetzelfde 🙂 Heerlijke tekst Amoebe. Wel ff een vraagje ….. met welke trainer? Mijn krediet ben je nl. ook zo weer kwijt haha.

          1. Amoebe

            Ook dat interesseert mij niet zoveel ?

            Voor nu wil ik de boer nog een kans geven….het team blijft volgens mij aardig compleet dus nu pas kan hij bouwen zoals hij het voor zich ziet….en dat is volgens mij de eerste keer.

            Voorgaande jaren gingen er steeds bepalende spelers weg.

    2. nick-afca95

      De spijker op de kop. Alleen vind ik opleiden voor de grote clubs een beetje zonde. Ik zie liever dat er een keer een beleid komt waarmee we weer poten kunnen breken in Europa. Laten we is beginnen met de beste spelers en jonge talenten vast houden. En als er dan toch iemand weg gaat echt da ABSOLUTE hoofdprijs vragen.

    3. De seijs

      Ja ik weet wel zoon trainer. Dat is echt de beste momenteel voor ajax.?

  6. AFCA my World

    Eindelijk iemand die net zo praat als ik,wij willen gewoon mooi aanvallend voetbal met passie en lef !

  7. Ajax nr 1

    Geld,geld,geld ook bij sommige supporters draait alles om geld. Voetbal Is dan maar een bijzaak. Ongelofelijk Ajax Is een voetbalclub dus Milieu houden en goede aankopen doen en verder bouwen aan een elftal dat overwintert in de CL.
    Het grote geld komt dan ook vanzelf binnen. Hou je team een paar seizoenen bij elkaar Ajax verkopen kan daarna altijd nog.

    1. Remco425

      Nee, geen Haller. Dan gaan we erop achteruit ten opzichte van Milik. Hebben we weer extra geld waar toch niets mee gedaan wordt en worden we weer verzwakt.

  8. Gero77

    Kom op zeg leicester draait een puik seizoen en dan denken ze dat iedereen maar naar die club vertrekt voor een paar knaken…..? Eerst maar es zien dat die gasten constant meedraaien in de subtop van de premier Leaque en dan een keer aankloppen bij ons Ajax voor een spits…

      1. lezerG

        Moest. Van de heer De B. Omdat-ie te laat kwam.
        Hij verdient op basis van zn enorme talent gewoon een kans.
        Waarom hebben ze hem anders gehaald voor 3 miljoen?

        1. jood84

          als ik zoveel zou verdienen zou ik echt wel op tijd kunnen komen. En die 3 miljoen is helaas weggegooid geld ben ik bang.

          1. afcadeluxe

            ik ben buschauffeur,verdien net geen 3miljoen,als ik te laat kom of flik wat anders mag ik geen parkeerwachter zijn,sta wel op straat…..

        2. In memory of J.C.

          Wanneer heeft hij de laatste twee jaar zijn enorme talent laten zien? Kom nu niet met dat halve seizoen Groningen aan want dat is geen maatstaf.

          1. lezerG

            Omdat hij een kans in het eerste moet krijgen. Daar kan hij het laten zien. Van Gaal zei ooit: ‘maar wij hebben Kluivert’. Nou zou FdB moeten zeggen ‘maar wij hebben Zivko’.

  9. Gert Ajax

    Volgend jaar wordt leicester geen kampioen en Ajax wel weer dus gewoon bij Ajax blijven.

  10. Brokamp

    Ik zou Jansen en Zyech halen. Heb je later ook nog wat om door te verkopen. Weet het niet met Huntelaar, staat bij Schalke regelmatig er naast en ook bij oranje niet echt meer in beeld. Volgens mij wil Klaas-Jan zelf graag naar Ajax, hij wordt dan topscorer en dan kan Blind niet meer om hem heen. Blind mag van mij wel weg bij Oranje, heb in hem totaal geen vertrouwen. Als we achterin ook nog wat krijgt raken dan Ron Vlaar er ook maar bij.

    1. Remco425

      Huntelaar is bij Oranje nog weldegelijk in beeld. Alleen bij de laatste 2 oefenpotjes wilde Blind iemand anders proberen. Was niet echt succesvol.

  11. Niels1983

    Waarom Huntelaar en Janssen we hebben zivkovic ook nog achter de hand als hij het nieuwe seizoen weer geen minuten maakt kan je hem net zo goed weg doen wat milik betreft zal wel een gerucht zijn een Ajax spits naar de nummer 1 van Engeland zie ik op het moment niet gebeuren

  12. Amoebe

    Laten we de homo’s maar heel laten anders krijg je dat gezeik weer.

    Daarom is het belangrijk dat hij nu een keertje kan bouwen….goeie lichting volgens mij….sky is the limit

  13. hackitjacki

    Nee Milik is te langzaam voor Leicester die hebben een snelle spits nodig…

  14. ajacied078

    je kan lullen wat je wil maar bij een goed ek naast lewandowski in de spits is deze man een stuk meer waard dan nu. dus zou nog ff wachten met verkopen. en alvast ziyech ophalen bij twente en ergens een nieuwe milik opduiken van 2.5 miljoen 20 maken tsja dan moet je overmars toch een compliment maken dat hij milik gevonden heeft.

  15. bloedgroep AFCA

    zoy graag eens een spits zien die zegt…het is een eer om voor ajax te mogen spelen heb je gezien dat publiek staat zelfs als 1 blok achter je al gaat het ff niet….oja en geld is ook aardig

  16. PvL020

    Alsof Milik daarheen wil. Prachtig hoor van Leicester, niets dan lof maar dit is vaak eenmalig

  17. aliajax

    Als Ajax afentoe jonge buitenlandse toppers als milik en younes wil blijven haln, zul je ze (helaas) altijd moeten doorsturen naar een buitenlandse topclub.

Comments are closed.