Prijsvraag: Wie zijn de twee Ajacieden op deze foto? Win een Ajax-uitshirt!

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de laatste competitie thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Maar LET OP: Het zijn dit keer TWEE AJACIEDEN!! Denk jij het te weten wie het zijn? De winnaar ontvangt het originele nieuwe uitshirt van Ajax! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. De uit-collectie is nu met maar liefst 50%(!!) korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

0417ajax-utrecht_prijsvraag
Wie zijn de verborgen Ajax-spelers op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met DONDERDAG 28 april a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op vrijdag 29 april gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

0625nieuwtenue

Win het originele Ajax-uitshirt!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Related posts

10 Comments

  1. De Ajacied

    Er komt nix als je erop klikt dus ik zeg dat er de onzichtbare Gudelj was op de foto ???
    ❌❌❌

Comments are closed.