Frank de Boer op shortlist Everton

1110ajax-molde_deboer

Volgens de Daily Star staat Frank de Boer op een shortlist om de huidige Everton-coach Roberto Martinez op te volgen. Na de verloren halve finale in de FA Cup tegen Manchester United en het competitie seizoen ook in mineur lijkt te eindigen voor Everton lijkt het einde te zijn gekomen voor Martinez en bereid Everton zich voor op een nieuwe periode. 

Al voor de verloren bekerwedstrijd tegen Manchester zou er een lijst zijn opgesteld door het Everton-bestuur om zich voor te bereiden op een ontslag van Martinez.  Buiten Frank de Boer worden ook Ronald Koeman (Southampton) en Manuel Pellegrini (Manchester City) genoemd.

De Boer heeft al een aantal keer aangegeven trainer te willen worden in de premier league en Everton is zeker een club waar potentie in zit. Daarbij twijfelen er veel of hij er verstandig aan zou doen om nog een jaar bij Ajax door te gaan, en mocht Ajax geen kampioen worden dan lijkt de Boer ook definitief klaar te zijn bij Ajax.

Related posts

40 Comments

 1. Joep

  Frank zal bij meer clubs op een lijst staan. Volgens mij is Everton niet echt een topclub.

  1. antonajax

   Dan zou ik lekker bij Ajax blijven! Volgend jaar CL en Everton heeft niet eens Europees voetbal. Moet je niet willen

  2. AFC98

   Everton is wel een prachtige club hoor in Engeland, met een goede opleiding en ook goede spelers zoals lukaku.

 2. Toppertje

  Haha van vanwaar die arrogantie dat Everton minder is? Kampioen worden in NL stelt echt niet veel voor in vergelijking met een middenmoter in de PL. Als Frank echt naar een topclub wil dan had of moet hij toch echt europees presteren. Maar jullie zijn blijkbaar al de Europese teloorgang van afgelopen seizoen vergeten. Everton is een mooi vervolg voor Frank. De top zit echt niet op hem te wachten. Die pakken wel een trainer met meer status.

  1. antonajax

   Arrogantie? Nee joh realistisch. Ajax is de topclub in NL en je speelt ieder jaar Europees. Ga nou niet doen of Everton groter is dan Ajax.
   De ondergang in Europa is gewoon tekort aan kwaliteit in de selectie. Haal Huntelaar en Janssen en dan wil ik volgend seizoen wedden op overwintering.
   En als Ajax trainer zul je niet rechtstreeks naar de top gaan. Dat is met Ajax spelers de laatste jaren niet anders. Kijk Suarez-Liverpool en toen pas Barca.
   En ga nou niet zeggen dat Liverpool top is want dat was in die periode (ook) een grijze middenmoter

  2. antonajax

   Ajax wint gewoon van Man city in de CL dus Everton verslaan ze gewoon met een nulletje of 4 hoor?

  3. Indojood

   Everton zou een mooie tussenstap zijn voor FdB. Werken in de PL is een aantrekkelijk gegeven.

 3. Indojood

  Klopt, we moesten Europese grootmachten als Molde FK en Fenerbahçe voor laten gaan.

  1. Toppertje

   Precies. En daar zullen Huntelaar en/of Janssen echt niet zomaar verandering in brengen. Er zijn nog wel meer posities die versterkt moeten worden om Europees verder te kunnen. Los van dat is de hele beleving van de PL vele malen hoger dan de eredivisie zelfs al zit je bij Ajax.

   1. Velibor

    Ok die van beleving zal wel maar volgens mij is Everton toch de grootste grijze muis van Engeland,je hoort nooit wat over die club saai saai saai volgens mij,nou ik er over nadenk is het misschien toch wel wat voor FdB ….

  1. ajaxhoger

   Ik hoop het , dat hij maar vlug maakt dat hij weg komt , Hij komt als trainer nog veel tekort, de gene die dat niet ziet kan nog naar hans anders

 4. lezerG

  Professor doctor ingenieur Ackermans. Werd ook altijd genoemd maar werd het nèt niet en bleef zitten waar hij zat.

  1. Arnold711

   Als het een Nederlander moet zijn, Gert Jan Verbeek. Een heerlijke no nonsens trainer die actieve en sterke spelers maakt van deze groep.

  2. Arnold711

   Poging twee om mijn reactie te plaatsen. Als het een Nederlandse trainer moet zijn, Gert Jan Verbeek. Hij kan van deze groep spelers maken die actief, sterk en er voor gaan. Zou een opluchting zijn dat we weer gewoon gaan voetballen.

   1. afcadeluxe

    wil onze directie vast niet,die is stug en heeft een betonnen kop en heeft eigen mening

  3. De seijs

   De beste die we kunnen is De Grote Meneer L V GAAL. Kom maar en maak ons allemaal BLIJ. (ook Sjaak zwart).

 5. Indojood

  LvG moet voor altijd de toegang tot Ajax worden ontzegd na zijn dolksteek in Johan’s rug….

  1. De seijs

   Helaas Johan is niet meer en ajax moet Door. Jij wil toch mooi en aantrekkelijk voetbal met eigen jonge spelers. Dan is van Gaal de juiste man. Hij is de enige die het kan en heeft bewezen. we moeten vooruit en niet om kijken. Gebeurt is gebeurt klaar. Het gaat om ajax besef dat nou eens op jou manier gaat het echt niet lukken. Het gaat om ajax .

 6. In memory of J.C.

  Van sommige reacties hier krijg ik en een hik-stuip van het lachen en tegelijk een hartverz(w)akking. Wat een enorm gebrek aan kennis ontbreekt het hier bij sommige mensen. Maar goed, even serieus: als we willen dat het voetbal nog saaier wordt, verder af gaat staan van het gedachtengoed van Johan/Ajax en als we willen dat de spelers met nog meer opdrachten het veld in gaan ……. ja dan moeten we van Gaal binnenhalen. Zelfs iemand zonder verstand van voetbal kan dit snappen :-). Verder zal ik er toch maar even op reageren: Onze beste Sjakie, die gouwe ouwe rechtsbuiten, die heet Swart (met een S dus). Daarnaast gooien mensen hier het gedachtengoed van Johan al binnen een paar dagen te grabbel. Persoonlijk vind ik het stuitend om te lezen. Maar goed, ik heb er gelukkig de ballen verstand van dus niemand hoeft mijn commentaar serieus te nemen.

  1. Indojood

   Het is een herhaling van wat er eind vorig jaar is gebeurd, imofjc. Er is een fanatieke anti-Cruijff campagne gevoerd. Cruijff wordt de wacht aangezegd. Cruijff komt te overlijden en de anti-Cruijff brigade huilt mee met krokodillentranen. Koud een maand later komen de eerste berichten dat we Cruijff moeten gaan vergeten en verder moeten. Zo wordt onze prachtige club de nek omgedraaid.

   1. Indojood

    Heb net Willem van Hanegem in tranen gezien over Jopie bij Ziggo. Dat was echt.

    1. De seijs

     Krokodillentranen van een echte kakelak. Wat een nep vertoning. En dat gelooft jij. sjonge jonge wat een verstand.

     1. In memory of J.C.

      Neem jij nog eens het woord respect in je mond seijsje. Geeft jou verstand goed weer.

 7. Toppertje

  Goed geschreven In memorian. Het is ronduit stuitend hoeveel hier zich als volgeling van Cruijff op de borst slaan maar blijkbaar zonder kennis van de verschil in visie om die verschrikkelijke schreeuwlelijk als v Gaal roepen. Van Gaal was top toen hij bij Ajax begon en daar zijn we hem dankbaar voor. Maar de voetbalwereld is sindsdien veranderd en v Gaal nog meer en vooral in zijn nadeel.

 8. In memory of J.C.

  En dan durven die mensen nog te beweren dat ze groot Cruijff liefhebber zijn. Geef mijn Willem maar. Soms gestoord maar wel oprecht. Kunnen een aantal hier nog veel van leren. Gelukkig zijn er nog veel mensen die de lijn van Johan blijven laten horen.

  1. In memory of J.C.

   Was reactie op indojood maar ben het ook eens met Toppertje 🙂 Overigens had van Gaal zijn succes te danken aan de reeds aanwezige spelers bij Ajax.Net als zijn tijd bij Barca en Bayern. Je ziet wat hij er van bakt bij Man.U. nu hij zelf een team moet samenstellen.

   1. De seijs

    Ja en az hè .Jij heb er echt geen verstand van. Jij praat niet over voetbal jij praat mensen na die er ook geen verstand van hebben. Maar ja dat weet en leest iedereen hier. Hè indojood we kunnen wel een keertje een biertje doen. Wat een meeloper je kijkt zeker ook veel naar Johan Derksen . Is wel te lezen in jou teksten. Wat een meeloper ben jij. Jij lijkt trouwens wel op Donald Trump met je uitspraken ook zonder respect. DNDT. Een betere naam voor jou.

 9. Ptr

  FDB blijft
  5 X kampioen
  Cl overwinteren en tot halve finale en wellicht meer
  THE Hunt komt
  Sneijder komt
  Beste elftal sinds 95
  Daarna mag hij weg
  Hij heeft nu een elftal staan die hij gebouwd heeft!
  Eigen jeugd zoals JC het had gewild!!

Comments are closed.